Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kuzum özelden gönderdim sana ben pek yorumlayamadım inanki bir sende baksana.

Canim amh ın gayet iyi benim de hemen hemen ayni degerde çıktı hayirli olsun :) nims86 ben de gergin gergin adet bekliyorum iyice sinir yapti bende negatif olursa diger tedavi icin en az bir sene beklemek zorunda kalicam bunu bilmek de geriyor bugun esimin yegeni aramis 4 yasindaki. Digeri de 6 yasinda. Cok düşkünler dayilarina kucucuk cocuklara sinir oluyorum . Görümceme kızıyorum biliyor durumumuzu ama yok bayiliyor cocuklarini abisine eyletmeye ne zaman bizim cocugumuzu sevicez biz ya Ablam hamile onu bile kıskanıyor gibi hissediyorum kalbim mi kötü benim kizlar ya kolayca hamile kalanlari göresim gelmiyor

Kuzum benim asla kalbim mi kötü diye düşünme aynı durumları bende yaşıyorum inanki . Eşimin kız kardeşide evlenir evlenmez hiç korunmadı ilk geceden hamile kaldı o zamanlar biz daha korunuyorduk çok önemsemedim ama ne zaman korunmayı bıraktık olmadı o sırada görümcem doğum yaptı bütün aile üstüne titriyo tabiki eşimde düşkün yeğenine doğal olarak bende yeğenlerime canımı veririm ama işte bir duygu var tarifi yok içten içe acaba kıskanıyor muyum dedirtiyor insana ama çok başka birşey yaa biz gibi yaşayanlar bilir bunu. Birde görümcem daha ilk çocuğu 1 yaşında 2.yi yapsammı acaba diye sürekli bana bahsediyor diyorum düşünmüyor mu acaba bilerek mi yapıyor bizim olmadığını bildiği halde neden açıyorki bana bu konuyu her defasında ama işte bu psikoloji şuanki durumla alakalı yoksa asla takmayız eminimki günaha giriyorsak şu süreçte Allah ım affetsin bizleri Kuzum ben konuları kaçırdım sen aşılamamı denedin tüp bebek miydi adetine kaç gün varrr Ayy rabbim mutlu haberi verir inşallah sakince beklemeye çalış bak dünyanın en zor şeylerinden biri belki ama oyalan bişelerleki kafan hep onla meşgul olmasın.

Eşimin işi nedeniyle Ankara'dayız. Ailelerimiz yanımızda değil. Bir elin parmağı kadar yok şurada görüştüğüm insanlar. Çok yakın arkadaşım şuan hamilr. Haberi aldığımdan beri köşe bucak kaçıyorum desem yeridir. Ne bileyim kıskançlık mı bu duygunun adı bilmiyorum. Ama galiba bu duygu herneyse beni yıpratıyo kendimi kötü kalpliymiş gibi hissettiriyor.
Kuzum görümcen gibi sağduyu eksiği olan benim de karşı komşum var nerde görse bebek yok mu diyor yada iyiki tüplerimi bağlatmışım 2 bebek aldırdım zaten onların günahı boynumda diyip eksikliğimi yüzüme vuruyır sanki. Ben mi kötü düşünüyorum bilmiyorum ...
Benim görümcem de biri lisede biri liseye yeni başlayacak 2 oğlunun üstüne geçenlerde istemeden hamile kalmış. Kısmet tabiki. Herkesin kaderi ama insan çok üzülüyor ya. Zamanı var bizim için demekki...

Yanii kuzum hani bilmeyen insanın sormasını anlarım evet ama isteyip olmadığını bildiği halde her defasında bu konuları açmasını kendi çocuğundan bahsetmesini bizim hemen oluyor diyip böyle böbürlenir gibi sanki bir yetenekmiş uğraşıpta başarmış bir zafer elde etmiş gibi anlatmalarını anlamıyorum. Neler neler yaaa hepimiz yaşıyoruz işte. Neden bazı insanlar anlayışlı olabiliyor konu açılınca olur olur amann boşver keyfini sür şu zamanların falan diyorlar cansınız diyorum içimden ölelerine Buda bize Allah tarafından bize verilen bir sınav işte sabredip muradımıza eresek ki inşlallah öyle olur ne mutlu bizlere o zaman canım..

İnşallah nimsimm inşallahh. Ekim i düşündükçe heycandan karnıma ağrılar giriyor sizde mi o dönemleri düşünüyosunuz??
Ben dün mecitefendiden arısütü bal polen sipariş ettim. Eşim için de çakşır. Bi dönem ara vermiştik. Kuzum folic başladın mı?

Evet kuzum eylül ekim gibi bizde başlayacağız Allah kısmet eder bir engel çıkmaz ise. Ya inşallah olur yaaaaaa düşünsene şurda o haberi paylaştığımız:))) Başlamadım kuzum sahi unuttum ben onu alayım başlıyım bende senin kullandığın toz şeklinde olanmı kuzum

Evet balım toz olan. Yumurta kalitesini arttırıyormuş inofolic. Regli de düzenliyor.. Ay inşallah o güxel günler yakındır kuzum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin..
Nedense çok pozitifim inşallah gelicek minnoşlarımız

Günde 2 şasemi kullanıyosun canım zaten pco yada iyi geliyor o bildiğim kadarıyla. Kuzum bende çok heyecanlıyım ama bazen negatifide getiriyorum aklıma onada hazırlıyorum kendimi nasip bakalım ne olcak görücez hayırlısını nasip etsin Allah ım

Tabiki neggatifte geliyo aklıma kuzum. Ama şey demek istedim. Böyle önemli dönemlerde ben çok stres yapatım bunalım takılırım falan bu sefer çok rahatım. Anlam veremiyorum olgunlaştım mı ne
Canımcım 2 şase sabah 2 şase akşam kuzum inofolic.

Alışıyoruz galiba kuzum yaaa bende de o dediğin şeyden var Allah hayırlısını nasip etsin yaaa umutluyuz Allah ın izniyle inşallah bakalım.

nims86 tedaviye baslayamadim daha. Tup bebege başlayacagim Adetimi bekliyorum. Ay hic keyfim yok kızlar adet öncesi gerilim midir nedir eşimle de geriliyoruz bazen aklima kötü kötü seyler geliyor yeterince iyi bir cift degil miyiz diye cocugumuz olmuyor acaba diye. Sanki cocugu olan evliler cok iyiymis gibi..

Adet oncesidir yavrucum oluyor bizimde. Stresi agir kuzum anlayabiliyorum gercekten. Yani guzel seylere odaklsn sonuc u ne olursa olsun asla vazgecmek yok insallah o guzel gunleri gorecegiz burada eski gunlerimizi konusacagiz imkansiz birsey degilki nasipte varsa yasayacagiz☺

İnşallah balımm Hsg sonucunu öğrendin mi kuzum merek ettim..

Hsg sukurki temiz cikti kuzummm. Sabahtan hastaneye gittim bekleme salonundaki herkez hamileydi:) bana sordular bende kisaca anlattim sagolsun dua edenler oldu.Sonra doktorun yanina gectim sonucu almaya cok iyi guleryuzlu bi doktor yaa kismet olurda hamile kalirsam ona giderim artik. Bir ara dna ahasar testinide yaptirmam lazim esime ikna edebilirsem insallah ondan sonra evraklari toparlayip gun alcaz kuzum

Hadi gözün aydın balım çok sevindim inan Herşey yolunda gitsin inşallahh. Dna hasar testi de yapılırsa kafanız iyice rahat eder..
İnsanın içi gidiyo hamile ve bebiş görünce. Darısı sağlıkla hayırlısıyla en yakın vakitte bizlere olsun hamişliğin inşallahh...

Canımcım regl geleceği zaman ben de böyle olurum. Hiç keyfim olmaz,ne yapacağıma karar veremem sulugözlük hatsafhada olur.. Geçicek bunlar hep inşallah tedaviye bi başlayın da hayırlısıyla..
Regl tarihin ne peki kuzum? Bu reglinle başlıyorsunuz değil mi ?

12 temmuz canim bat. Evet bu regl ile başlıyoruz hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…