- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
- Konu Sahibi askininaskisi
Balım amh için aç gitmene yada reglin 2-3 . günü gitmene gerek yok. Herhangi bi zamanda gidip baktırabilirsin. Ankarada bazı devlet hastanelerinde "kolaylık polikliniği" var istediğin testlerin adını doktora söylüyorsun o labarauara istek yapıyor. Onu da bi araştır istersen balım izmir için. boşyere özelde para verme.Kuzum HSG ve amh testi için herhangi bir şart varmı HSG için adetimin bitmesinden 3 gün geçmiş olucak o durum uygun sanırım . Onun dışında başka ne gerekli açmı gitmeliyim Amh için falanda onun herhangi bir günü varmı yani hormon testi gibi adetin 3. günü gidilmeli gibi bir kural varmı
Hsg için de reglinin başlangıç gününden itibaren 10.-11.güne kadar çekiyorlar. Hani Onun sebebi de yumurtlama dönemini geçmemek. Döllenmiş herhangi bi yumurta olursa zarar görmesin diye.. Anestezi alacaksan muallimez arkadaşımızın dediği gibi aç karnına gitmelisin. Anestezi yoksa randevudan 1 saat önce 1 tane majezik ağrı kesici içmende fayda var. Ben öyle yapmıştım anestezi almadan çektirdim. Ağrı eşiğin düşük değil regllerin sancılı geçiyosa ki benim sancılı geçtiğinden alışkınım öyle büyütülecek bi ağrı değil. Ama ağrı eşiğin düşükse anestezili çektir kuzum. Pembe akıntın oluyor giderken yanına ped almayı unutma. İç çamaşırın kirlenmesin diye o da. Korkma zaten inan bikaç dk lık regl sancısı o kadar.. Sonrasında kalkıp yürüyosun ağrı sızı olmuyo..Sonucunu da aynı gün bikaç dk içinde cd şeklinde veriyorlar. Ama rapor şeklinde sisteme bikaç günde geçiyor. İnşallah sonucun da temiz çıkar balım.
Hadi inşallah pozitif sonuçlu tedavilerimize pozitif başlayalım bismillah diyelim hep birlikte