- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 34
-
- Konu Sahibi askininaskisi
benim de tüp bebeğim tutmazsa sonra doktora derslerim başlıyor otomatikman neredeyse 6 ay daha beklemem gerekecek diğer tedavi için. ama ne yapalım kısmetten öte köy yok.Sağol canım Allah razı olsun ve hepimizi n gönlüne göre versin inşallah.. Bende öğretmenim ve hamileliğimi ücretsiz izin almadan geçirmeye çalışıyorum onun için AğustosA kadar vaktim var yoksa çok saçma bi zamana geliyo ama Rabbim bilir herşeyi biz ne kadar plan yapsak boş gerçekten
Ne demek balım. Kafa dağıtmak istediğinde yazarsın sohbet ederiz hem süreçten haberdar olmak isterim. İnşallah hayırlı güzel haberler verirsin bize. Bence dinleme kulak verme o olumsuz sözlere. Allah ol dedikten sonra ne mucizeler oluyor. Kaldı ki sizin sayınız da hızınız da çok iyi. Güzel olacak herşey biraz sabır çokca dua..Haklısın maddi manevi bi sürü yıprandık şimdi bunu düşünüp bu ayı da ziyan etmeyim Rabbim büyük belki bize de bi hayırlı kapı açarteşekkürler canım desteğin ve iyi dilekleriniz için
Kesinlikle katılıyorum sana mübarek ramazan yüzü suyu hürmetine Rabbim nasip etsin inşallahbenim de tüp bebeğim tutmazsa sonra doktora derslerim başlıyor otomatikman neredeyse 6 ay daha beklemem gerekecek diğer tedavi için. ama ne yapalım kısmetten öte köy yok.
Evet canım dua ederken isimlerini bilmiyorum ama forumdaki arkadaşlara da dua ediyorum inşallah kabul olur.. Yazarım ve süreçten mutlaka haberdar ederim canım sizi hem sizde tecrübe etmiş olursunuz inş onlara gerek kalmadan mekellerinizi gelir :)Ne demek balım. Kafa dağıtmak istediğinde yazarsın sohbet ederiz hem süreçten haberdar olmak isterim. İnşallah hayırlı güzel haberler verirsin bize. Bence dinleme kulak verme o olumsuz sözlere. Allah ol dedikten sonra ne mucizeler oluyor. Kaldı ki sizin sayınız da hızınız da çok iyi. Güzel olacak herşey biraz sabır çokca dua..
Sağol canım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)yav o nasıl bir tepkidir. herkes doktor gibi konuşuyor. siz yüreğinizi ferah tutun lütfen.
biz de recai beyde tedaviye başlamayı düşünüyoruz hatta hasar testini ay sonunda orada yaptıracağız. yazın başlarsanız tanımak isterim sizi :)Ne demek balım. Kafa dağıtmak istediğinde yazarsın sohbet ederiz hem süreçten haberdar olmak isterim. İnşallah hayırlı güzel haberler verirsin bize. Bence dinleme kulak verme o olumsuz sözlere. Allah ol dedikten sonra ne mucizeler oluyor. Kaldı ki sizin sayınız da hızınız da çok iyi. Güzel olacak herşey biraz sabır çokca dua..
Allah razı olsun canım benimm. Güzel kalbine göre versin rabbim..Topiğin ilk hamile haberini sen ver bize inşallahh...Evet canım dua ederken isimlerini bilmiyorum ama forumdaki arkadaşlara da dua ediyorum inşallah kabul olur.. Yazarım ve süreçten mutlaka haberdar ederim canım sizi hem sizde tecrübe etmiş olursunuz inş onlara gerek kalmadan mekellerinizi gelir :)
Çook sevinirim balım. Yol arkadaşı oluruz birbirimizebiz de recai beyde tedaviye başlamayı düşünüyoruz hatta hasar testini ay sonunda orada yaptıracağız. yazın başlarsanız tanımak isterim sizi :)
Ayy inş canım Rabbim çifter çifter versin hepimize evlerimiz cıvıldasın :) bu topic uğurlu gelir bana umarımAllah razı olsun canım benimm. Güzel kalbine göre versin rabbim..Topiğin ilk hamile haberini sen ver bize inşallahh...
biz de temmuz ağustos civarı düşünüyoruz ama düşünce tabi hasar testi en erken temmuzda çıkar bayram filan giriyor araya. her şey mükemmel gider mi bilemiyoruz :) haberleşelim.Çook sevinirim balım. Yol arkadaşı oluruz birbirimizeBiz hasar testinde problem çıkmazsa inşallah ağustos en geç eylül gibi başlamayı düşünüyoruz. Siz de mi o dönemde düşünüyorsunuz ?
Ayy inşallah canımcımmmAyy inş canım Rabbim çifter çifter versin hepimize evlerimiz cıvıldasın :) bu topic uğurlu gelir bana umarım
En hayırlı zamanda başlayalım ikimizdebiz de temmuz ağustos civarı düşünüyoruz ama düşünce tabi hasar testi en erken temmuzda çıkar bayram filan giriyor araya. her şey mükemmel gider mi bilemiyoruz :) haberleşelim.
haziranın 20sinde gideceğiz randevu aldık.En hayırlı zamanda başlayalım ikimizdeiyi düşünelim iyi olsun hasar testlerimizde hakkımızda en hayırlı şekilde çıksın inşallah. Haberleşelim aynen balım. Peki öngörüşmeye falan gidecek misiniz siz??
Merhaba canım akşama misafir var çok giremedim bugün iğnenin bugün 3. Günü pazartesi kontrol var yumoşlar az büyümüş olursa iğne dozu artacakmış bende büyüsün diye folik asit içiyorum b12 alıyorum incir yiyorumAyy inşallah canımcımmmSen hamişler kervanına katılırsın sonrada biz geliriz ardından hemen inşallahh şimdi iğnelerinin kaçıncı günündesin??
Ayy çok heycanlııı :) Nası geçicek görüşme acaba. Herşey yolubda gider inşallah canımcım..haziranın 20sinde gideceğiz randevu aldık.
Yumurta kalitesi için arısütü bal polen duymuştum bide canım. İnşallah büyümüştür gerektiği kadar kaliteli kaliteliMerhaba canım akşama misafir var çok giremedim bugün iğnenin bugün 3. Günü pazartesi kontrol var yumoşlar az büyümüş olursa iğne dozu artacakmış bende büyüsün diye folik asit içiyorum b12 alıyorum incir yiyoruminşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Oda var canım arıcıdan almıştım yiyorum şifa niyetine :) sağol allah razı olsun 8 kişiyiz akşam mutfaktan çıkamadım valla aşılma yapılmadan alıyorum misafirleri sonra uğraşamam.. Bu arada adım duygu memnun oldum tanıştığıma :)Yumurta kalitesi için arısütü bal polen duymuştum bide canım. İnşallah büyümüştür gerektiği kadar kaliteli kaliteliKolay gelsin balım iftara misafir varsa bugün yoğun geçecek senin için..
Eminim şuan yorgunluktan bayılmışsındır kuzumOda var canım arıcıdan almıştım yiyorum şifa niyetine :) sağol allah razı olsun 8 kişiyiz akşam mutfaktan çıkamadım valla aşılma yapılmadan alıyorum misafirleri sonra uğraşamam.. Bu arada adım duygu memnun oldum tanıştığıma :)
Evet canım yorgunluktan sızmışım misafire siz yiyin için kalkın gidin ben azcık uyuyayım diyesim geldi :)))) bugünde okulda kursum var şimdi oradayım.. bende aşılamadan sonra 1-2 gün yatmayı düşünüyorum sonra işlerine devam ensemde çok yormayım kendimi diyorum. Aslında herşey bahane ben önceki hamileliğimde nede olsa hamile kalamıyorum diye pilates yaptım 2 hafta deli gibi topun üstünde yuvarlandım mekik çektim yinede bişey olmadı yani o bebek nasibinde varsa herşey bahane.. Güzel dileklerin için çok sağol kuzum Rabbim sizinde gönlünüze göre versinEminim şuan yorgunluktan bayılmışsındır kuzumAşılama sonrası bikaç gün önemli sanırım ondan sonra günlük yaşantıya dönülüyomuş tabi biraz dikkat etmek şartıyla. Sağlıkla tutunsun bebişin inşallah. İşlem sonrası ananas ye bol bol ve hep pozitif düşün dua et güzel olacak herşey... Bize de ışık olursun topiğimizin ilk bebiş haberinin sahibi olursun inşallah
Ayy yemekli misafirde insan tüm enerjisini hazırlığa harcayınca öyle oluyo esnememek için zor tutuyoEvet canım yorgunluktan sızmışım misafire siz yiyin için kalkın gidin ben azcık uyuyayım diyesim geldi :)))) bugünde okulda kursum var şimdi oradayım.. bende aşılamadan sonra 1-2 gün yatmayı düşünüyorum sonra işlerine devam ensemde çok yormayım kendimi diyorum. Aslında herşey bahane ben önceki hamileliğimde nede olsa hamile kalamıyorum diye pilates yaptım 2 hafta deli gibi topun üstünde yuvarlandım mekik çektim yinede bişey olmadı yani o bebek nasibinde varsa herşey bahane.. Güzel dileklerin için çok sağol kuzum Rabbim sizinde gönlünüze göre versin