- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Ayy inşallah canımcım inşallah. Hayali bile çok güzelAynenn kuzum devamm edelim inaniyorum burdan hamis haberleri vericez birbirimize allahin izniyle
Canim dun uyumusum yeni gorebildim mesajini kuzum keci boynuzu kuru yapiyorum sabah aksamdi bir hafta sonra yatmadan yatmaya iciriyorum sabahlari ise gitmeden soguk presli k.boynuzu ozu yediriyorum bir kasik kadar fazlasi kilo yapior diye evicap marka e vitamini aldim gunde bir tane onu iciyor ara ögünlerde uzum kurusu kabak cekirdegi findik incir cerez niyetine yiyor canim ama avuc avuc degil 3-5 adet kadar yiyor havuc kurunu nasil yapiyorsn burada bi arkadas at kestanesinden bahsetti onuda aldik ama fazla gelir diye vermedim kendim folik asit kullaniyorum sadece bide sabahlari ac karnina kuru incir yiyorum sadece kuzum ekstra yaptigim birsey yok ha bide ovulasyonla yumurtlama gunlerini takip ediyorm bukadarAyy inşallah canımcım inşallah. Hayali bile çok güzelşimdi eşine ne kullanıyorsunuz toplamda ? Biz havuç kürü keçiboynuzunu dönüşümlü kullanıyoz şuan havuç küründeyiz. Bide progeny m DİE vitamin kompleksi var ondan kullanıyoz 2 tane günde. Kendim için de yumurta kalitesini arttıran elevit ve omega 3 tablet..
Kuzum havuç ve keçiboynuzu birlikte kullanılmadığı için 3 ay keçiboynuzu kürünü yaptıktan sonra 1 ay havuç kürü diğer ay keçiboynuzu şeklinde devam ediliyor.. Biz 3 ay keçiboynuzunu yaptık bu ay da havuç kürü yapıyoruz.. Ay inşallah işe yarar çabalarımız..Canim dun uyumusum yeni gorebildim mesajini kuzum keci boynuzu kuru yapiyorum sabah aksamdi bir hafta sonra yatmadan yatmaya iciriyorum sabahlari ise gitmeden soguk presli k.boynuzu ozu yediriyorum bir kasik kadar fazlasi kilo yapior diye evicap marka e vitamini aldim gunde bir tane onu iciyor ara ögünlerde uzum kurusu kabak cekirdegi findik incir cerez niyetine yiyor canim ama avuc avuc degil 3-5 adet kadar yiyor havuc kurunu nasil yapiyorsn burada bi arkadas at kestanesinden bahsetti onuda aldik ama fazla gelir diye vermedim kendim folik asit kullaniyorum sadece bide sabahlari ac karnina kuru incir yiyorum sadece kuzum ekstra yaptigim birsey yok ha bide ovulasyonla yumurtlama gunlerini takip ediyorm bukadar
Ahhh canim benimmm seni cok iyi anliyorum bendede kist vardi ama gebelige engel degilmis hep kendimde sorun ariyordum tipki sen gibi esimden zerre suphem yoktu cunku ailesinde boyle bir durum yok zaten hepsi catir catir dogurmus masallahi var hem kiz hem erkek kardesi...neyse benm tum tahlillerim temiz cikti bi gunde 3dra birden gittigimi bilirim bnde sorun olmayinca burdaki postlari arastirdim ve esime rica ettim gayet rahatti
Oyle kuzum keciboynuzunun mucizevi etkisine bende inaniyorum ki bizdede sayi ve hareketi artiran etmenin o oldugunu dusunuyorum kesinlikle. Yani kuzum benim belkide karakterim bu ya ne bileyim genelde en kotusunu dusunurum hep yani daha ilk aydan panik olmustum ben ya olmazsa diye belki hissiyat belkide karamsarligimdan bilmiyorum. Yani elimden geleni yapmaya tabikidr devam edicem en onemlisi dua etmekten asla vazgecemem hemde bekleyen bu durumu yasayan herkez icin... eski topiklere bakiyorum bazen bizim gibi bebek bekleyen endisen eden herkezin simdi profili bebekleriyle . Insallah bizede tez zamanda nasip olur.Kuzum keçiboynuzu kürü etkili çok. Biz eşime 3 şişe keçiboynuzu özü aldık bitirdi bana mısın demedi. Sonrasında kürü deneyelim dedik 1.5 ay yaptık. Sayımız 27milyondan66 milyona çıktı. Hızlı hareketinin de arttı. Bide sanırım biz çok kafaya tanıyoruz kuzumburadan haberleşelim konuşalım. Konumuz sadece bebek olmasın. Burası bizim sohbet edip haberleştiğimiz yer olsun... Ben inanıyorum buradan hamilelik haberlerimizi de vericez..
bende oyle yapayim kuzum bide havuc kurunu nasil hazirliyorsunuz? rabbim safi adiyla eslerimizede bizlerede sifa versinn biz elimizden geleni yapiyoruz takdir allahinKuzum havuç ve keçiboynuzu birlikte kullanılmadığı için 3 ay keçiboynuzu kürünü yaptıktan sonra 1 ay havuç kürü diğer ay keçiboynuzu şeklinde devam ediliyor.. Biz 3 ay keçiboynuzunu yaptık bu ay da havuç kürü yapıyoruz.. Ay inşallah işe yarar çabalarımız..
Aminnnn insallah canimmmm ben inaniyorummm o bebisler gobuslere girecekOyle kuzum keciboynuzunun mucizevi etkisine bende inaniyorum ki bizdede sayi ve hareketi artiran etmenin o oldugunu dusunuyorum kesinlikle. Yani kuzum benim belkide karakterim bu ya ne bileyim genelde en kotusunu dusunurum hep yani daha ilk aydan panik olmustum ben ya olmazsa diye belki hissiyat belkide karamsarligimdan bilmiyorum. Yani elimden geleni yapmaya tabikidr devam edicem en onemlisi dua etmekten asla vazgecemem hemde bekleyen bu durumu yasayan herkez icin... eski topiklere bakiyorum bazen bizim gibi bebek bekleyen endisen eden herkezin simdi profili bebekleriyle . Insallah bizede tez zamanda nasip olur.
Ay kuzum valla çok benziyoruzOyle kuzum keciboynuzunun mucizevi etkisine bende inaniyorum ki bizdede sayi ve hareketi artiran etmenin o oldugunu dusunuyorum kesinlikle. Yani kuzum benim belkide karakterim bu ya ne bileyim genelde en kotusunu dusunurum hep yani daha ilk aydan panik olmustum ben ya olmazsa diye belki hissiyat belkide karamsarligimdan bilmiyorum. Yani elimden geleni yapmaya tabikidr devam edicem en onemlisi dua etmekten asla vazgecemem hemde bekleyen bu durumu yasayan herkez icin... eski topiklere bakiyorum bazen bizim gibi bebek bekleyen endisen eden herkezin simdi profili bebekleriyle . Insallah bizede tez zamanda nasip olur.
Amiinn inşallah balım.. 3 tane büyük havuçtan 1 su bardağı havuç suyu çıkıyor. 1 bardak havuçsuyuna da birkaç damla zeytinyağı koyuyoruz. Her akşam taze sıkıp içiriyorum yatmadan önce kuzum.. Ama asla keçi boynuzu ve içinde keçiboynuzu bulunan tozu pekmezi özü gibi şeyler tüketilmeyecek aklında olsun kuzum...bende oyle yapayim kuzum bide havuc kurunu nasil hazirliyorsunuz? rabbim safi adiyla eslerimizede bizlerede sifa versinn biz elimizden geleni yapiyoruz takdir allahin
Izmirdeyim canim ben . Sende ankaradaydin sanirim yanlis hatirlamiyosam oyle soylemistin. Bakalim daha ne kadar yolumuz var bekleyip gorecegiz.Ay kuzum valla çok benziyoruzsorunlarımız eşlerimizin sorunları ve herşeye başlarken en kötüsüne kendimizi alıştırıp başlamak. Ben de korunmayı bıraktığımız ilk aydan itibaren hep paniktim. Ben de bizden önce açılmış topikte bizlerle paralel sorun yaşayan arkadaşların şuan takip ettikleri konuların bebek bakımıyla alakalı olduğunu gördükçe havalara uçuyorum resmen. Rabbim bizleri de inşallah mükafatlandıracak evlatla. Kuzum sen hangi ildesin ?
Ankara'dayım kuzum evet doğru hatırlıyosunIzmirdeyim canim ben . Sende ankaradaydin sanirim yanlis hatirlamiyosam oyle soylemistin. Bakalim daha ne kadar yolumuz var bekleyip gorecegiz.
Ay balım ne güzel umut dolu bi mesaj bu bizim gibi sabırla bebiş bekleyenler içinKızlar bizimde morfoloji sıfırdı doğal yolla hamile kaldım kızım üç aylık cok şükür :) iki sene olmadı bizimde aşılama yapılacak ay soğan kürü denedim tuttu bin şükür, denedinizmi soğan
Ay balım ne güzel umut dolu bi mesaj bu bizim gibi sabırla bebiş bekleyenler içinmaşşallah sana da bebişine de. Nasıl geçti o 2 yıl ? eşinin diğer değerleri nasıldı? Ay başı bi sevinçtir kimbilirr. Anlatıcaklarını heyecanla bekliyorum balım )
Bizim morfolojimiz 0-2 aradı balım. İleri hızlı hareketimiz de düşük ama toplam hareketlilik 55.sayı da fena sayılmaz 66 milyon. Morfoloji sanırım engelSağol canım benim, iki yıl bende hep böyle umut dolu mesajlar aradim okudum, nasıl geçsin her ay aglamakla geçiyordu, birde eltim nispet yapıyordu benim çocuğum var senin yok diye, hamile görmek istemezdim çok kötüydü o günler çok şükür geride kaldı, esim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım canım, önce aşılama dendi aşılama icin evrak hazırlıyordum hamile olduğumu öğrendim :) cook farklı tarifsiz bir duygu, şurasi kesin : anne olmadan asla annemi anlıyorum demeyin anlayamazsiniz :) muhteşem bir duygu.. Tez zamanda sizlerede nasip olsun inşallah,, sizde sorun ne canım
allah bin defa razi olsn kuzum iki ay sonra ona baslayayim ki insallah ozamana kadar bebisimiz olurAmiinn inşallah balım.. 3 tane büyük havuçtan 1 su bardağı havuç suyu çıkıyor. 1 bardak havuçsuyuna da birkaç damla zeytinyağı koyuyoruz. Her akşam taze sıkıp içiriyorum yatmadan önce kuzum.. Ama asla keçi boynuzu ve içinde keçiboynuzu bulunan tozu pekmezi özü gibi şeyler tüketilmeyecek aklında olsun kuzum...
Bizim morfolojimiz 0-2 aradı balım. İleri hızlı hareketimiz de düşük ama toplam hareketlilik 55.sayı da fena sayılmaz 66 milyon. Morfoloji sanırım engelbide PCO var bende ama gebeliğe engel olmucak derecede. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Karamsarım çok ama umudum var hep. Allahım mucizemizi sağlıkla nasip etsin cümlemize... Ay çok heycanlı maşşallah ya insan baktıkça inanamaz bebişin kendinin olduğuna herhalde Eltinizi ve eltinize benzer insanları allaha havale ediyorum bizleri böyle strese sokanlar yüzünden üzülüyoruz bu süreçte..
Ay maşşallahh.. Allahım nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bizim hayalimizde hayırlı sağlıklı evlat. İnşallah günü gelince gerçekleşecek Rabbimin izniyle. Adı ne peki kızınızın ?? Soğn kurunu geçen ay yapmıştım daha önceki ay rahim filmi çektirdin. Bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz.Aynen kac kere dedik eşimle bu bizim mi diye :) Allahım tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah.. Eltim ahimi aldi zaten bide bana demezmi laf arasinda sanki sen kisirsin diye yüzüme baka baka.. Kac gun ağlamıştım o lafina.. Dedimki dilerim Allahtan benim yaşadığımi yaşarsın iki sene seninde çocuğun olmasın.. Bizimde sayi normaldi canım hareket azdı, morfoloji sıfırdı, doktor doğal yolla uzun sjre sonra olur demisti varikosel ameliyatından sonra, dediği gibi de bi sene sonra oldu ama soğan kürü ile şükür :) zamani gelince oluyor canım inan.. Buda bizim sınavımız di. Şuan bunları yazdığıma inanamıyorum çünkü bende bir zamanlar böyle yazılanlari okuyordum :)
Senden de razı olsun kuzum benim. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla gelsin bebişiniz canım benimallah bin defa razi olsn kuzum iki ay sonra ona baslayayim ki insallah ozamana kadar bebisimiz olur
Ay maşşallahh.. Allahım nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bizim hayalimizde hayırlı sağlıklı evlat. İnşallah günü gelince gerçekleşecek Rabbimin izniyle. Adı ne peki kızınızın ?? Soğn kurunu geçen ay yapmıştım daha önceki ay rahim filmi çektirdin. Bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz.
Bebişiniz sizi düşünmüş borç bitince gelmiş canımcımAdi Betül teyzesi :) üç aylık oldu çok şükür.. Aynen biz elimizden geleni yapalım taktir Allahtan :). Bende çektirmistim rahim filmi.. Herşeyin zamanı var işte, borcumuz vardı bitti doğum yaptım :)