Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sperm tedavisinde kullanılan neredeyse tüm ilaçlarda ki ortak şeyler.

arginin
carnitine
Q enzim
c vitamini
e vitamini
folik asit
çinko selenyum
ginseng
bal arı sütü polen
keçiboynuzu
çakşır kökü

sperm tedavisinde kullanılan neredeyse tüm ilaçlarda ki ortak şeyler.

arginin
carnitine
Q enzim
c vitamini
e vitamini
folik asit
çinko selenyum
ginseng
bal arı sütü polen
keçiboynuzu
çakşır kökü
Aynen canım, biz 1,5 yıldır bunalrı ezberledik:) ayrı ayrı da kullandık ama netice alamdık, bu aktara güveniyoruz ama kendinden çok emin konuşuyor

Rabbim sen.bize yardım emeğimizi boşa çıkarma.bizde kullaniyoruz sayı hız herşey mükemmel ama morfoloji sıfır bakalım artk nasip

Canim numarayi bana da atarmisin...

Selam bana özelden numarasını verebilirmisin

Bende alabilir miyim numarayı?
arkadaşım merhaba,
topic'i baştan bi okuyodum ki hamile olduğunu gördüm. çok tebrik ederim seni, Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi:) darısı en kısa zamanda başımıza inşallah:)
bişey sorucam, eşinin değerleri nasıldı, kürleri kullandı mı?
malum hepimiz için iyi haberler umut kaynağı... umarım yazımı görürsün, cevaplarsan çok sevinirim..
tekrar tebrikler, sevgiler

merhaba canım çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inş. eşimin sayısı çok iyiydi, hareket ve morfoloji biraz sıkıntılıydı. kür kullanıyorduk (keçiboynuzu falan ) ama etki görmemiştik. hamile kaldığım ay eşim complex xy diye bi ilaç kullandı ama sadece bi kaç gün kullanmıştı hamile kaldım. Onun çok etki edeceğini sanmıyorum ama belli de olmaz. Yani zamanı bu zamanmış demekki canım.

yani Metin Bey'in kürlerinden almadınız ve kullanmadınız sanırım canım değil mi, yanlış anlamadım? bi de tabi yazmak zorunda değilsin, karşılaştırmak için soruyorum kusura bakmazsan, değerleri neydi eşinin?
evet canım zamanı var ve demek ki sizin zamanınız gelmiş, ne güzel:) bizlere de dua et olur mu?
sevgiler

yok canım kullanmadık. kendimiz yaptık karışımlar internetten bakıp arada. Morfoloji yüzde 2 idi canım. harekette yüzde 30 küsürlü bir şeydi. sayısı 400 milyondu. Allah hayırlısıyla nasip etsin canım. Bilirim o beklemeyi çok zor. İnş en kısa zamanda nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…