Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ngdemir inş hamilesindir. bizede bir umut olursun güzel haberlerini bekliyorum

Canim ben dun test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti .saliya kadar bekleyip tekrar yapicam .daha oncede boyle cikmistivkimyasal gebelik olmus dediler bende bekliyorum esimede soylemedim umutlanmasin bos
canım benim inşallah hamilesindir! ve tabii inşallah sağlıklı bir gebeliktir.. bizlere umut ol... heyecanla bekliyoruz biz de 3 ayın geçmesini, sorunsuz sperm testini görmeyi ve hamileliği... lütfen yaz bize burdan...

merhaba bende metin beyle görüştüm ve karışımları bugün göndereceğini söyledi sizler ne kadar süre kullandınız ve etkisini gördünüz mü ? lütfen kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Canim ben dun test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti .saliya kadar bekleyip tekrar yapicam .daha oncede boyle cikmistivkimyasal gebelik olmus dediler bende bekliyorum esimede soylemedim umutlanmasin bos
inşallah hamilesindir.kaç ay kullanmıştınız karışımı.hala devam ediyormusunuz kullanmaya.

Canlar Merhaba,

Merak eden arkadaşlar için dün doktora gittim testi hafta sonuna doğru tekrarla en doğru sonucu ozaman alırız dedi.istersen kan testi yapalım dedi yaptırmadım nedenini açıklayayım; 02 ocakta babamı kaybettik konyaya gidip cenazeye katıldım.sonra izmire döndükten sonra kanamam başladı bu arada adetin 2. günü hormon testi vermem gerekiyordu gittim doktora süt hormonu yükselmiş önümüzdeki ay tekrar bakalım daha fazla yükselirse ilaç verelim dedi ben gene umursamadım sonra oturup düşündüm adetim normalde çok ağrılı geçerdi ve az kanamam olurdu bu ay çok faklı oldu ne ağrım ne sızım oldu bide bende adette muhakkak sivilceler çıkardı onlarda çıkmadı süt hormonuda yükselince test yapmaya karar verdim ikinci çizgi silik çıktı bu arada bizim ailede herkez üstüne görüyor .. doktoruu aradım ya hamilesin yada erken dönem düşük(kimyasal gebelik)ikiside olabilir dedi.Bende daha önce kimyasal gebelikler yaşadığım ve hevesim kursağımda kaldığı için idrarı beklemeye karar verdim çok fazla üzüntü ve stresten kimyasala dönmüşte olabilir dedi doktor bide bu kimyasal gebeliklerde beta hcg hormonu hemen çıkmıyormuş vücuttan o yüzden kanda da çıkma ihtimali yüksek olur dediler .Aynı stres ve üzüntüleri tekrar yaşamamak adına idrarı bekliyorum ne zamanki idarda net çıktı ozaman gidicem doktora allah nasip ederse görmeye ..Nasıl sabrediyorsun derseniz aranızda yaşayan varmı bilmiyorum ama (allah yaşatmasın) kanda o sonucu pozitif görüpte sonra düşmeye başladığını görmek çok daha üzücü oluyor ve daha çok üzülüyorsunuz. sonucu burdan yazıcam hepinize ..

Canım benim öncelikle başın sağolsun... çok üzüldüm Allah sabır versin...

Evet bir kez hayal kırıklığı yaşayınca bir dahakinde çok temkinli oluyor sevinme konusunda.. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah hayırlısıyla nasip etsin gerçekten hem sen mutlu ol, hem bize umut ol... İnşallah idrar testinde çizgin netleşir ve hamilesindir...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

canım hadi inşallah güzel haberlerle dön bize, kızlan rasıl gidiyor macun yeme işleri? fiyat konuşulmuş bizde 200 tl ödedik...sizin eşinizdede oluyormu merak ettim...sabah yediği macundan sonra birkaç saat ereksiyonda geziyormuş eşim:) iş yerinde haliyle biraz sıkıntı yaşıyormuş, iyi birşeymi bilemedik...bizim morfoloji ve hız sorunumuz var bu arada...umarım hepimiz muradımıza ereriz bir an evvel:) sevgiler

canım benim bu arada başınsağolsun, allah geride kalanlara sabır versin...

Kizlar gec dondugum icin kusura bakmayin.ofistende yazamiyorum dipdibeyiz .hafta sonunu beklemeden kan testi yapti duramadim yine sonuc 9 cikti yani kimyasala donmus.olsa supriz olacakti nasip .ama ailede kime soylediysem sevindi kimyasalda olsa kendiliginden oldugu icin herkez devami gelir dedi buda uzuntumu hafifletti. Eee o kadar yildan denemeden sonra benide hem uzdu hem guldurdu..t up bebek falan olsaydi toparlanamazdim ama allaha sukur cok iyiyim bide umit doluyum .onumuze bakicaz .

Canim o macunda cinsel gucu arttirici ginseng var ondan o...bi daha kur yaptiracaksan uyar cikarsin yada bekle bi muddet sonra duzeliyor.
162493"]canım hadi inşallah güzel haberlerle dön bize, kızlan rasıl gidiyor macun yeme işleri? fiyat konuşulmuş bizde 200 tl ödedik...sizin eşinizdede oluyormu merak ettim...sabah yediği macundan sonra birkaç saat ereksiyonda geziyormuş eşim:) iş yerinde haliyle biraz sıkıntı yaşıyormuş, iyi birşeymi bilemedik...bizim morfoloji ve hız sorunumuz var bu arada...umarım hepimiz muradımıza ereriz bir an evvel:) sevgiler[/QUOTE]

Canim bizdede oldu oyle bisey ama cok surm

[QUOTbisest: 38961462, member: 437330"]

Canim o macunda cinsel gucu arttirici ginseng var ondan o...bi daha kur yaptiracaksan uyar cikarsin yada bekle bi muddet sonra duzeliyor.
162493"]canım hadi inşallah güzel haberlerle dön bize, kızlan rasıl gidiyor macun yeme işleri? fiyat konuşulmuş bizde 200 tl ödedik...sizin eşinizdede oluyormu merak ettim...sabah yediği macundan sonra birkaç saat ereksiyonda geziyormuş eşim:) iş yerinde haliyle biraz sıkıntı yaşıyormuş, iyi birşeymi bilemedik...bizim morfoloji ve hız sorunumuz var bu arada...umarım hepimiz muradımıza ereriz bir an evvel:) sevgiler[/QUOTE]

Canim bizdede oldu oyle bisey ama cok surm[/QUOTE]
Kotu bisey sayilmaz

Sağol canım benim, kimyasala hem üzüldüm hem sevindim:) demekki oluyor evet, bende hiç hamile kalamadığım için belkide umut oldu doğru diyorsun, macunun o etkisi kalmadı sanırım bu aralar şikayetler azaldı eşimde:)

Ya kızlar şu teli bnada yollasanız ya ,konu sahibi lütfen

Cnm şu aktarın telini bnada yazsana

canım benim geçmiş olsun,

ama bak nolursa olsun doğal yoldan gerçekleşebiliyor demek ki, az kaldı bence de güzel haberler almana hiç üzme kendini. hayırlı değilmiş şu anda, inşallah bidakine herşey çok daha güzel olacak. hayırlısı olsun inşallah herşeyin..

Merhaba nasılsınız? Macuna aranız nasıl?

Merhaba nasılsınız? Macuna aranız nasıl?
merhabalar,
teşekkür ederim iyiyim. macunu aşağı yukarı 1 aydır kullanıyoruz. öyle zamansız ereksiyon gibi bi durumumuz yok, bildiğim kadarıyla 3 ayın tamamlanmasını bekliyoruz sabırsızlıkla..
sizlerde durum nedir:)

Bizidede aynen çok sıkı takipteyiz, hiç aksatmadan eşim yiyır, biz ankarada kaan aydos hocayada gittik, onun beslenme tavsiyeleride oldu onlarıda uyguluyoruz:)

Bizidede aynen çok sıkı takipteyiz, hiç aksatmadan eşim yiyır, biz ankarada kaan aydos hocayada gittik, onun beslenme tavsiyeleride oldu onlarıda uyguluyoruz:)

selam arkadaşlar benimde eşimin morfoloji %1, sayı 38 milyon ileri hareketlilik %60. hız iyi olduğu için varikosel yoktur diyorlar. Bu başlığı okuyunca umutlandım.. çünkü benim kadın doğumcum direk aşılama dedi.. Kaan Aydos hocayı çok duydum. Ne gibi beslenme tavsiyeleri verdi. Eşimin morali çok bozuk olduğu için hala doktora gitmedi Bir de bu aktarın telini banada atarsanız çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…