Kızlar merhaba,
Biz de eşimle yaklaşık bir buçuk yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Eşim bu ay ilk defa test yaptırdı. O da aşılama yaptıracağımız içindi. Ancak malesef aşılmam tutmadı çok büyük bir yıkım oldu bu benim için. Eşimin sperm testi sonucu toplam sperm sayısı 17 milyon- hareket % 35- morfoloji % 1 . İnternette aramak yapmaktan araştırmaktan yoruldum psikolojim altüst oldu. morfoloji sorununu araştırırken bu sayfayı buldum. Burda görüyorum ki benim gibi bu sorunla uğraşan çok kişi var. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz. Bahsettiğiniz apiterapistin numarasını bu sayfadan aldım ama arayıp aramamak konusunda kararsız kaldım.
burda kaçıncı sayfa hatırlamıyorum ama yazan numara 0232 483 83 39Canım numara yi bana da verir misiniz
Amin canim insallah hepimiz bi yerlerden bi umut ariyoruz iste..İnşallah canım teşekkür ederim:)
Sayıda problem yoktu, sayı zaten iyiydi ama ona rağmen 50 milyon kadar artmış totalde, ml.de de 5 milyon.Hız ve morfoloji idi sorun.
Kürden başka hiç bir şey kullanmadık ondan önceki aylarda denemediğimiz kalmamıştı ve en son artık bırakmış vaziyette sadece kürü kullandık.Şükürler olsun bu kez etki etmiş gibi görünüyor umarım ikinci 45 lik dönem sonunda da sevincimiz sürüyor olur.
Benim bu işten anladığım bünyeye göre kimine erken kimine vaktinde kimine geç etki ediyor ama mutlaka etki ediyor asla pes etmesin kimse ben de bu topiğe çok inanıyorum daha çok güzel haber gelecek Allah'ın izniyle ama erken ama geç olacak.. :) Allah hepimize güzel hayırlı haberler nasip etsin..
Bu sayfada hepimizin bahsettiği apiterapist (aktar) Metin beyin hazırladığı kür canım yani macun-karışım. Sadece onu kullandık
Teşekkür ederim inşallah :) dediğiniz gibi hepimiz için güzel bir haber ben bu sayfayla yeniden umut ettim yeniden başladım ve hep güzel haber aradı gözlerim umutlarımı güçlendirmek için, topikçe devam, güzel haberler artarak devam edecek sayfada inanıyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun şifa versin, hepimize güzel haberler nasip etsin..
Canım bu arada sende birşeyler kulandın mı o zaman kolaylaşıyor hamilelikmacun kardeşliği nasılsınız??? valla ben hala bekliyorum:) ağustosta artık tüp yapmaya karar verdikhayırlısı allahtan, doğal olsun diye direndim ama yaşım kemale erdiğinden zaman kaybetmemem lazım! öpüyorum hepinizi
Pressed jel kullandım bu ay canım, sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum, folik asit alıyırum tabi birdeCanım bu arada sende birşeyler kulandın mı o zaman kolaylaşıyor hamilelik
b12, d vitamini, çinko demir bu değerlerin önemli bunlar baktırdınmı yaşın kaç bu aradaPressed jel kullandım bu ay canım, sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum, folik asit alıyırum tabi birde
35 canım yaşım, bunlara baktırmadım, tüm hormon testlerim normal ne bileyim valla öyle yoruldum, gerildim ve yıprandımki anlatamamb12, d vitamini, çinko demir bu değerlerin önemli bunlar baktırdınmı yaşın kaç bu arada
Seni anlıyorum canım bende hamile kaldığımda 37 yaşındaydım. 38 inde de kızım doğdu. Bence bunlara da baktır yumurta kalitesi açısından önemli .35 canım yaşım, bunlara baktırmadım, tüm hormon testlerim normal ne bileyim valla öyle yoruldum, gerildim ve yıprandımki anlatamam
canim benim merhabamacun kardeşliği nasılsınız??? valla ben hala bekliyorum:) ağustosta artık tüp yapmaya karar verdikhayırlısı allahtan, doğal olsun diye direndim ama yaşım kemale erdiğinden zaman kaybetmemem lazım! öpüyorum hepinizi
hakkımızda hayırlısı olsun canımcım, beklemek çok fena!!!canim benim merhaba
valla biz gecen hafta da yaptirdik test digerleri eh iste ama morf %1! kimsenin moralini bozmamak icin yazmadim ama ben de basladim artik tup bebege... beni tek dusunduren kullandigim ilaclar!
hakkimizda hayirlisi...
evet canım ne zormuş... yarabbim nasip etsin inşallah bize de...hakkımızda hayırlısı olsun canımcım, beklemek çok fena!!!
Merhaba bende İzmir de yaşıyorum. Yeni gördüm yazdıklarını. Bana da tel atabilirsen duacın olurum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Arkadaşlar Merhaba
Benimle aynı sıkıntıları yaşamış arkadaşlar olduğunu bildiğim için sizlerle hikayemi paylaşmak istedim.7 senelik evliyim Eşimle 4 sene önce doktora gittiğimizde eşimde morfoloji sorunu olduğunu öğrendik .Eşimin morfolojisi %1 çıktı testler tahliller vitamin destekleri kürler ,keçiboynuzları vs. derken sonuç değişmedi gezmediğimiz üroloji profesörü kalmadı. Başarısız iki aşılama iki tüp bebek denemesinin ardından sonuç hüsranla sonuçlandı .Tabi bu arada birçok tüp bebek tedavisi gören bayan gibi FSH ilaçlardan dolayı 27 oldu hemen menapoza giriyorsun diye yapıştırıdılar bu arada 32 yaşındayım.. Yaşadıklarımın tamamını anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum. Son olarak laproskopi önerdiler Ege üniversitesinde yatarken yanımda yatan bayan bana İzmirde bir apiterapist yani bitki bilimci olduğunu ve eşinin morfolojisini düzelttiğini söyledi. Son bi umut eşimle gidelim ne kaybederiz dedik adamı aradık raporlarınızla gelin dedi gittik eşime iki kavanoz kür hazırladı. Bunları 90 gün kullan test yaptır dedi 10 gün önce test yaptırdık üroloji doktorumuz ilker bey bile inanamadı .Eşimdeki boyun-baş ve kuyruk anamolileri tamamen kaybolmuş sayı 10 milyondan 40 milyona çıkmış hareketlilik süper yani şuan tamamen sorunsuz bir birey. Bana gelince bende kendime başka bir kür yaptırdım FSH 9 oldu. Üroloji doktorumuzun ayrıca ilettiğine göre morfoloji olan bireylerde uygulanan tüp bebek ve aşılamaların çoğu tutmuyor yada düşükle sonuçlanıyormuş hatta yurt dışında birçok ülkede morfoloji olan bireylere bu tarz uygulamalar yapılmıyormuş .kürlere o kadar komik ötesi bir rakam ödedim ki anlatamam nerdeyse bi karton sigara parası diyeyim siz anlayın. Şuan sonuçlarımızı gören su hospital ,şifa gibi merkezler hemen tüp bebek yapalım kesin tutar diyorlar ben yanaşmıyorum. Apiterapistimiz metin bey iki aya kadar gebelik elde ederiz sakın paranı kaptırma diyor haklıda şuana kadar nerdeyse 1 evin yarı parasını harcadım boş yere. İsteyen arkadaşlara özelden irtiabat nosunu vereyim reklam olmasın .Bu arada arkadaşlar ağır testis ameliyatı vb. geçiren arkadaşlara yada fiziki bir sorunu nedeniyle morfoloji olan arakadaşlara yardımcı olamıyorlarmış bize ilk sorduğu bu olmuştu.Umarım şifa bulursunuz.
0232 483 83 39 Metin Bey...Merhaba bende İzmir de yaşıyorum. Yeni gördüm yazdıklarını. Bana da tel atabilirsen duacın olurum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.0232 483 83 39 Metin Bey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?