Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
@papatyak10 canım belki de dediğin gibidir, kimisine sonradan etki ediyordur... hayırlısı olsun hakkımızda...
inşallah artık bebek haberleri gelsin bundan sonra...

Amin canim insallah hepimiz bi yerlerden bi umut ariyoruz iste..

Vitaminler,Takviyeler &Erkek Doğurganlık

Çinko erkek üreme için en önemli mineraldir.Bu erkek cinsiyet organları ve sperm yüksek konsantrasyonlarda bulunur.Sperm düzgün olgunlaşması için çinko spermin dış zarı ve kuyruk yapmak için gerekli olan ve. Çinko eksikliği, düşük sperm sayısı ve testosteron düzeyleri ile bağlantılı olmuştur.Stres, sigara dumanı, hava kirliliği, alkol Pozlama çinko tüketmek olabilir. Çinko takviyeleri sperm sayısı, hareketliliği, formu, işlevi, kalite ve gübreleme kapasitesini artırmak için gösterilmiştir.
Eğer vejetaryen iseniz erkekler ancak bazı doğal sağlık uygulayıcıları sperm mücadele olan erkekler için günde çinko 50 mg kadar tavsiye 15 günlük çinko mg, 30 mg en az ihtiyacımız var.Hollandalı araştırmacılar 26 hafta boyunca günde folik asit 5 mg aldı doğurganlık sorunları olan erkekler ve çinko sülfat 66 mg günde toplam normal sperm sayısında% 74 artış ve bir minör (% 4) anormal sperm artış olduğunu bulmuşlardır saymak.

Bu sperm üretmek için 90 gün sürer gibi, Çinko açısından zengin gıdalar yeme ya da gebelik öncesi Çinko takviyeleri alarak 3 ay başlayın.Çinko besin kaynakları şunlardır:

• İstiridye (altı orta istiridye 16 mg var)
  • Yalın dana bonfile (3 ons porsiyon 4.8 mg vardır)
  • Fırında fasulye (1 fincan porsiyon 3,5 mg içerir)
  • Koyu tavuk eti (3 ons başına 2.38 mg).
  • Çinko aynı zamanda kuzu, domuz eti, kabuklu deniz ürünleri, ıspanak, kabak çekirdeği ve bulunan
İstiridye çinko zengin besin kaynağı vardır ama uzmanlar nedeniyle gıda kaynaklı hastalık ve cıva riski sırasında çok sayıda çiğ istiridye yeme karşı dikkatli olun.Istiridye, uzun aphrodisiacs olarak bilinmektedir.Bilim adamları istiridye, midye ve istiridye ile birlikte seks hormonlarının düzeyinin artmasına yardımcı iki amino asit düzeylerinin yüksek olduğunu bulduk.Pişirme amino asitler miktarını azaltır, bu yüzden çiğ istiridye yemek en iyisidir.

Eğer çinko takviyesi alıyorsanız, siz (aşırı çinko bakır tüketir) bakır eksikliğini önlemek için de bakır almak gerekir.

Kaynaklar: Doğurganlık Gerçekler,yapma bebekler , Ne olacağını , WebMD , DrWeil
Folik asitÇalışmalar B vitamini Folik Asit düzeyi düşük erkekler düşük sperm sayımı olduğunu göstermektedir.Folik asit alımı sağlıklı erkeklerde sperm anormallikleri sıklığında istatistiksel olarak anlamlı bir azalma ile ilişkilidir.Sen zenginleştirilmiş kahvaltılık tahıllar, yeşil yapraklı sebzelerde, baklagillerde ve portakal suyu 400 mikrogram günlük minimum olsun, ama folik asit içeren bir ek alarak da iyi bir fikirdir yapabilirsiniz.Kaynaklar: NHS , WebMD
C VitaminiC vitamini sperm hatalarını önlemeye yardımcı olur ve sperm hareketliliğini artırır önemli bir anti-oksidan olan.Çalışmalar C vitamini düzeylerinin daha düşük kısırlığa yol açabileceğini göstermiştir ve spermin genetik materyalin hasar artmıştır.Bir çalışmada, 30 infertil ancak bunun dışında sağlıklı erkek plasebo, 200 mg veya günde 1000 mg C vitamini verildi.Plasebo grubunda bir değişiklik varken, bir hafta sonra, günde 1000 mg alan grup, sperm sayısında% 140 artış oldu.Gün grup başına 200 mg sperm sayısında% 112'lik bir artış vardı.Hiçbir gebelik plasebo grubunda meydana gelirken 60 günlük çalışmanın sonunda C vitamini grubundaki her katılımcı kendi ortağı emdirilmiş etmişti.Eğer sisteminizde antioxidents özsu hangi duman, özellikle günlük C vitamini 500-1,000 mg almak için emin olun.C vitamini ve diğer antioksidanlar açısından zengin besinler bol yiyin.Portakal suyu, bir 8-ons cam C vitamini Kaynakları yaklaşık 124 miligram içerir: PubMed , Medscape , LiveStrong , Babycenter
D vitaminiD vitamini sperm hücresinin çekirdeğinin sağlıklı gelişimi için gerekli olan ve sperm kalitesi ve sperm sayısını korumaya yardımcı olur.D vitamini aynı zamanda libidoyu artırabilir testosteron düzeylerini artırır.D vitamini 800 IU her gün - 400 en az almaya çalışın.Süt, bir 8-ons cam 98 IU vardır ve somon hizmet veren 3 oz 360 IU vardır.Kaynaklar: Mercola, Babycenter , Medscape
E vitaminiE vitamini sperm sayısı, kalitesi ve hareketliliğini artırır güçlü bir antioksidandır.Sağlıklı sperm membran tutmanıza yardımcı olur ve serbest radikal hasarından sperm korur.Çalışmalar E vitamini takviyeleri bir yumurta nüfuz spermin genel yeteneğini geliştirmek olduğunu göstermektedir.IVF başarı oranları adam E vitamini takviyesi aldığı çiftler için daha yüksektir.E vitamini, sentetik versiyonu (dl-alfa-tokoferol), ince ama önemli bir fark daha doğal bir şekilde (d-alfa-tokoferol) 'de absorbe etmek daha kolaydır.Kutu etiketini dikkatlice okuyun.Doğal kaynaklardan veya takviyeleri E vitamini 400 IU almalısınız gebe kalmaya çalışan adamlar.Kaynaklar: Babycenter , MayoClinic , PubMed
OMEGA 3 YağlarEsansiyel yağ asitleri, sağlıklı sperm üretimi için gereklidir.Onlar sperm membranlar artırmak ve oksidatif stres sperm korur.Omega-3'ler, cinsel organlara kan akışını teşvik ve cinsel fonksiyon geliştirmek.Bu yağ asitlerinin yetersiz alımı en büyük nedeni membran yapısı rollerini, kötü sperm kalitesi, anormal sperm, kötü hareketlilik ve düşük sperm sayısı ile bağlantılı olmuştur.

Önceki araştırmalar zayıf sperm sayısı olan erkeklerin, omega-3 yağ yüksek balık yağı takviyeleri aldıktan sonra iyileşme gördüm göstermiştir.Derginin İnsan Üreme A 2012 çalışma (Trans yağlar aka kötü yağlar) doymuş yağ yüksek alımı sperm konsantrasyonunu düşürmek için ilgili ise omega-3 yağ yüksek alımı, daha normal sperm büyüklüğü ve şekli ile bağlantılı olduğunu buldu.

Hamile kalmaya çalışan erkekler her gün Omega Balık Yağı takviyeleri 1.000-5.000 mg almalıdır.Bu USP civa ve pestisitlerin güvenli seviyelerini sağlamak için etikette sertifikalı (Amerika Birleşik Devletleri Eczane) olmalıdır.

Omega yağlarının Diğer doğal kaynaklar vahşi somon, sardalye, ringa balığı ve diğer düşük cıva soğuk su balıkları, yumurta zenginleştirilmiş, kabak çekirdeği ve ceviz bulunmaktadır.UCLA araştırmacı göre biraz üzerinde yarım ceviz fincan sağlıklı genç erkeklerde sperm kalitesi düzelmediyse 12 hafta süreyle günde Yeme.Ceviz omega-3 yağ asitleri kayda değer düzeyleri ile sadece fındık bulunmaktadır.

Kaynaklar: Bebekler yapma , Üreme Partners , WebMD ,
SelenyumSelenyum oksidatif hasardan hücreleri korur ve sperm fonksiyonu ve bereket için yararlı olan bir mineraldir.Selenyum sperm oluşumu, miktar, yapı, kalite, hareketliliği ve fonksiyonlarını geliştirir.epididimis, penis aracılığıyla testis geçmek hangi sperm yoluyla tüp, düzgün çalışması için selenyum ihtiyacı var.Erkeklerde selenyum takviyesi gebelik oranlarını arttırdığı gösterilmiştir ederken Selenyum eksikliği, erkek kısırlığı ile bağlantılı olmuştur.

Selenyum brezilya fıstığı, yumurta, sarımsak ve yulaf ezmesi bulunur.Bir adam sadece bir kaç Brezilya fındık tavsiye edilen miktarda alabilirsiniz.Fındık idareli yenmelidir yüzden Brezilya fındık 1 ons, selenyum günlük değer 780 yüzde sağlar. Selenyum 100 mcg her gün 55 olsun emin olun.Selenyum, genellikle bir antioksidan takviyesi formülü parçası olarak bulunmuştur.Selenyumun Çok yüksek dozlarda toksik olabilir.Selenyum takviyeleri diyabet varsa veya hastalığa yakalanma riski olan erkekler için zararlı olabileceğini unutmayın.Diyabet selenyum takviyeleri almak, ancak kendi diyet yoluyla besin almak gerekir.

Kaynak: Doğurganlık Gerçekler, DrWeil

Birkaç çalışma koenzim Q10 ve sperm sayısının ve hareketliliğini artırmak olabileceğini ileri sürmüşlerdir.CoQ10 bu hasardan sperm korunmasına yardımcı olur ve hareketliliğini artırır seminal sıvıda, bulunur.Birçok alternatif sağlık uygulayıcıları geleneksel organizasyonlar ek büyük ölçekli çalışmalara ihtiyaç inanıyorum olsa sperm sorunları ile erkekler, günlük CoQ10 100 mg almanızı öneririz.Kaynaklar: Bebekler yapma , Mayo Clinic
L-arginin
L-arginin, sperm üretimi, oluşumu ve olgunlaşması için gereklidir.sperm başı L-arginin, yüksek düzeylerini içerir.İlk sperm sayısı çok düşük olduğu zaman daha az yararlı olmasına rağmen L-arginin, sperm sayısı, kalitesi ve hareketliliğini artırmak için gösterilmiştir (ml başına en az 10 milyon).Sperm sorunları olan erkekler için, uygulayıcılar günlük L-arginin 500 mg önerilir.Sperm sayıları ile infertil erkekler için ml'nin 10 milyon, birçok doktor birkaç ay için günde L-arginin 4 gram öneririz.Doktorunuza danışın.Kaynaklar: Bebekler yapma , Michigan Sağlık Kütüphanesi Üniv , Medscape
L-karnitin
L-karnitin, uygun olgunlaşma ve sperm işleyişi için gereklidir.Onun antioksidan özellikleri hasar sperm korunmasına yardımcı epididim, salgılanır.L-karnitin takviyesi bu alanlarda belgelenmiş eksiklikleri olan erkeklerde sperm sayısını, kalitesini ve hareketliliğini arttırır.sperm sayısı o kadar yüksek olur ve sperm daha hareketli, sperm L-karnitin düzeyi yüksek.L-karnitin, sperm gelişimi, işlev ve hareketlilik bir eksikliği olan tüm büyük ölçüde azalır.

Çin'de 2010 çalışmada, L-karnitin anlamlı sperm hareketliliği artırmak ve gebelik oranını yükselterek yeteneğine sahiptir ve düşük sperm hareketliliği için güvenli ve etkili bir tedavi seçeneğidir olduğu gösterilmiştir.Doğal sağlık uygulayıcıları sperm sorunları olan erkeklerin günde 1-2 mg L-cartinine almak öneririz.Kaynaklar: DrBriffa , yapma bebekler, Medscape
KalsiyumKalsiyum iyi sperm hareketliliği sağlamada önemli bir rol oynar.Yeterli kalsiyum olmadan, sperm bir yumurtayı nüfuz etme yeteneğine ve enerji eksikliği.Erkekler her gün kalsiyum 250-1000 mg tüketmek gerekir.İyi kalsiyum kaynakları yağsız süt (8 ons cam 302 mg vardır) ve yoğurt (sade yoğurt 1 bardak kalsiyum 415 mg içerir) içerir.Kaynaklar: Babycenter , PubMed
Diğer Vitaminler ve Erkek Doğurganlık için Mineraller
Yukarıdaki takviyeleri yanı sıra, diyet veya ek aşağıdaki besin aldığınızdan emin olun:

• A 5000 IUS vitamini
  • B6 vitamini, 50 mg
  • Vitamin B12 100 mcg
  • Bakır 2 mg
  • Demir 2mg
  • Magnezyum 250-500 mg
  • Mangan 1-2 mg

arkadaşlar var mı yeni gelişmeler. Hamile kalan arkadaşlar varmı?

macun kardeşliği nasılsınız??? valla ben hala bekliyorum:) ağustosta artık tüp yapmaya karar verdik hayırlısı allahtan, doğal olsun diye direndim ama yaşım kemale erdiğinden zaman kaybetmemem lazım! öpüyorum hepinizi

Canım bu arada sende birşeyler kulandın mı o zaman kolaylaşıyor hamilelik

35 canım yaşım, bunlara baktırmadım, tüm hormon testlerim normal ne bileyim valla öyle yoruldum, gerildim ve yıprandımki anlatamam
Seni anlıyorum canım bende hamile kaldığımda 37 yaşındaydım. 38 inde de kızım doğdu. Bence bunlara da baktır yumurta kalitesi açısından önemli .

canim benim merhaba
valla biz gecen hafta da yaptirdik test digerleri eh iste ama morf %1! kimsenin moralini bozmamak icin yazmadim ama ben de basladim artik tup bebege... beni tek dusunduren kullandigim ilaclar!
hakkimizda hayirlisi...

Arkadaşlar tüp bebek yapıp tutan birinden duymuştum transferden sonra beli havaya kaldırıp beklemek iyi diye ama hemşireye sorduğumda da,tüplere yada başka olmadık bir yere yerleşir diye önermiyoruz dedi.ben denemeyi seçtim seçim sizin.

canim benim merhaba
valla biz gecen hafta da yaptirdik test digerleri eh iste ama morf %1! kimsenin moralini bozmamak icin yazmadim ama ben de basladim artik tup bebege... beni tek dusunduren kullandigim ilaclar!
hakkimizda hayirlisi...
hakkımızda hayırlısı olsun canımcım, beklemek çok fena!!!

Merhaba bende İzmir de yaşıyorum. Yeni gördüm yazdıklarını. Bana da tel atabilirsen duacın olurum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…