- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
Eşinde bu 3 ay içinde antibiyotik kullanımı oldumu ya da buna benzer bir şey
Hayırlısı olsun hakkınızda...90 gün kullandık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinde bu 3 ay içinde antibiyotik kullanımı oldumu ya da buna benzer bir şey
Hayırlısı olsun hakkınızda...90 gün kullandık
Belki o ilaçlar bile etkileyebilir. Metin beye sormak lazım.kullandırmadım grip olmuştu doktor yazmış ama onu içmedi diğer soğuk algınlığı ilaçlarını içti
Arkadaşım ben arayıp sordum metin bey seminerde imiş ... Kızıda bilgili bu konu da bazı kişilere hemen etki etmiyormuş. Zaten metin bey 3 ila 6 ay aya garanti veririm demişti. Bu karışım bazılarılrında 6 ayda bazılarında da 9 aya bile ulaşabiliyormuş. Kızı dedi ki bunun devamlılığı önemli belki siz para konusunda ama bizimde prestijimiz önemli dedi. Bence burada sabırlı olmak devreye giriyor. Çünkü şimdiye kadar sonuç alamadığımız hasta yok diyor. Bunu metin beyde demişti.merhaba bizde kürü kullananlardanız dün eşim tahlil yaptırdı ve sonuç önceki tahlilimizden kötü çıktı morfoloji 3 tü 3 olarak kalmış sayı ve hız düşmüş iyi bişeyler beklerken böyle olması bizi çok üzdü aşılama düşünüyorduk fakat tüp mü yaptırsak diye düşünüyoruz şimdide. belkide herkeste aynı etkiyi göstermiyordur.
Canım bizler tam moralle devam edelim İnşallah Allahın izni ile güzel haberler alacağız.hayırlısı arkadaşım. belki dediğin gibi herkese etki etmiyo, belki kullanılan ilaç vs sonuca kötü etki ediyo. bilemiyoruz. biz 45 gün daha kullanıcaz bakalım. hiç değişme olmazsa başka çözümlere bakıcaz. hakkımızda hayırlısı olsun...
aynen canım aynen. bazen kötü olsam da genel olarak yüksek moralle devam:) aminn canım benim... güzel günler yakın inşallahh......Canım bizler tam moralle devam edelim İnşallah Allahın izni ile güzel haberler alacağız.
Yolunuz açık olsun arkadaşımbana da bugun geldi macunlar hadi bismillah.
Amin İnşallah hayırlısıyla...bana da bugun geldi macunlar hadi bismillah.
amin arkadaşım allah razı olsun. rabbim tez kavustursun bebeğine inşallah.Yolunuz açık olsun arkadaşım
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın arkadaşım hiçbirimizin. yüzümüüzzü güldüren sonuçlar versin.Amin İnşallah hayırlısıyla...
BİZE ÖZELDEN İSMİNİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ. :)Arkadaşlar Merhaba
Benimle aynı sıkıntıları yaşamış arkadaşlar olduğunu bildiğim için sizlerle hikayemi paylaşmak istedim.7 senelik evliyim Eşimle 4 sene önce doktora gittiğimizde eşimde morfoloji sorunu olduğunu öğrendik .Eşimin morfolojisi %1 çıktı testler tahliller vitamin destekleri kürler ,keçiboynuzları vs. derken sonuç değişmedi gezmediğimiz üroloji profesörü kalmadı. Başarısız iki aşılama iki tüp bebek denemesinin ardından sonuç hüsranla sonuçlandı .Tabi bu arada birçok tüp bebek tedavisi gören bayan gibi FSH ilaçlardan dolayı 27 oldu hemen menapoza giriyorsun diye yapıştırıdılar bu arada 32 yaşındayım.. Yaşadıklarımın tamamını anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum. Son olarak laproskopi önerdiler Ege üniversitesinde yatarken yanımda yatan bayan bana İzmirde bir apiterapist yani bitki bilimci olduğunu ve eşinin morfolojisini düzelttiğini söyledi. Son bi umut eşimle gidelim ne kaybederiz dedik adamı aradık raporlarınızla gelin dedi gittik eşime iki kavanoz kür hazırladı. Bunları 90 gün kullan test yaptır dedi 10 gün önce test yaptırdık üroloji doktorumuz ilker bey bile inanamadı .Eşimdeki boyun-baş ve kuyruk anamolileri tamamen kaybolmuş sayı 10 milyondan 40 milyona çıkmış hareketlilik süper yani şuan tamamen sorunsuz bir birey. Bana gelince bende kendime başka bir kür yaptırdım FSH 9 oldu. Üroloji doktorumuzun ayrıca ilettiğine göre morfoloji olan bireylerde uygulanan tüp bebek ve aşılamaların çoğu tutmuyor yada düşükle sonuçlanıyormuş hatta yurt dışında birçok ülkede morfoloji olan bireylere bu tarz uygulamalar yapılmıyormuş .kürlere o kadar komik ötesi bir rakam ödedim ki anlatamam nerdeyse bi karton sigara parası diyeyim siz anlayın. Şuan sonuçlarımızı gören su hospital ,şifa gibi merkezler hemen tüp bebek yapalım kesin tutar diyorlar ben yanaşmıyorum. Apiterapistimiz metin bey iki aya kadar gebelik elde ederiz sakın paranı kaptırma diyor haklıda şuana kadar nerdeyse 1 evin yarı parasını harcadım boş yere. İsteyen arkadaşlara özelden irtiabat nosunu vereyim reklam olmasın .Bu arada arkadaşlar ağır testis ameliyatı vb. geçiren arkadaşlara yada fiziki bir sorunu nedeniyle morfoloji olan arakadaşlara yardımcı olamıyorlarmış bize ilk sorduğu bu olmuştu.Umarım şifa bulursunuz.
Metin beyBİZE ÖZELDEN İSMİNİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ. :)
ayyy umutla bekliycem seni. inşallah hayırlı mutlu eden haberlrle dönersiniz canım.Biz pazartesiden sonra yaptıracağız sonuçları mutlaka paylaşacağım.
Bekliyoruz canim insallah guzel sonuclar alirsiniz.Biz pazartesiden sonra yaptıracağız sonuçları mutlaka paylaşacağım.
bugün yaptırdı eşim sonuçlar akşama doğru çıkacak sonucu bildireceğim :)hgnl canım yaptırdınız mı test?