- 4 Şubat 2015
- 198
- 111
- 33
- 43
Canım zaten tkp ediyordum sizde işe yaradığını görünce biz de Kaan Hocanın tedavisine takviye olarak başlamaya karar verdik. Çok sevindik sizin duruma zaten..Hiç aksatmada kullanın arkadaşım, biz şifasınıgördük dilerim sizde görün...
Sağol canım, macunmu ilaçlarmı bilemem ama biz hepsine birden inandık, adadık kendimizi resmen:) bu arada keçiboynuzu tozuna da çok inanıyorum bilginize...Canım zaten tkp ediyordum sizde işe yaradığını görünce biz de Kaan Hocanın tedavisine takviye olarak başlamaya karar verdik. Çok sevindik sizin duruma zaten..
Keçiboynuzu kürünü yapıyorum ben akşamları canım, gece yatmadan 1 bardak içiyor. Bir de Kıbrıztan 1 kavanoz tozunu almıştım..Bitince alayım yine tozunu da o zaman..Siz nerden alıyosunuz tozunu, marka önemli mi aceba?Sağol canım, macunmu ilaçlarmı bilemem ama biz hepsine birden inandık, adadık kendimizi resmen:) bu arada keçiboynuzu tozuna da çok inanıyorum bilginize...
inşallahh canım inşallah... hepimizin olucak inşallah en kısa sürede hayırlısıyla...Sağol canım. Hepimize dua ediyorum. inşallah olacak ben umutla bakıyorum. Kendimi bilmem ama sizde olacak diye hissediyorum. Sen de hemen pes etme dediğim gibi metin beyde devam et olacak diye hissediyorum.
aynen canım önce inanmak lazım tedavinin işe yarayacağına... Allahım nasip edicek inşallah bizlere de yakında...En önemlisi bu işe inamak, macun diye geçmemek gerek!
Canım tozunu her yerden almayın, bayat olabiliyor, biz internetten bir firma bulduk oradan alıyoruz, tertemiz, uygun fiyatlaı istefiğin kilo kadar kargo ile yolluyorlar, mersin atışeri keçiboynuzu diye, 5 kilo bitti bugün yarın yine sipariş vereceğizKeçiboynuzu kürünü yapıyorum ben akşamları canım, gece yatmadan 1 bardak içiyor. Bir de Kıbrıztan 1 kavanoz tozunu almıştım..Bitince alayım yine tozunu da o zaman..Siz nerden alıyosunuz tozunu, marka önemli mi aceba?
Sabah öğle akşam eşim biraz su ile sulandırıp yiyor, kaan hocada zaten git gel at ağzına bir kaşık demişti:) kuru kuru boğazına çok kaçtı leblebi tozu gibi, biz de hafif su ile çamur gibi yapıyoruz yiyor, bu arada kuru incir de çok tüketti, onuda yine salihlidrn bir incirci nazif amca bulduk, organik, tertemiz leziz incirler gönderiyor, kilosu 20 tl, isterseniz verşrim numarasını, bende tüketiyorum kuru incirdenKeçiboynuzu kürünü yapıyorum ben akşamları canım, gece yatmadan 1 bardak içiyor. Bir de Kıbrıztan 1 kavanoz tozunu almıştım..Bitince alayım yine tozunu da o zaman..Siz nerden alıyosunuz tozunu, marka önemli mi aceba?
iz de ordan alalım o zaman canım saol. 5Kg çok değilmi yaa..Hangi sıklıkla ne kadar tüketiyor eşin? Bizde 1 kavanoz 400 gr 1 aydır bitmedi de:)Canım tozunu her yerden almayın, bayat olabiliyor, biz internetten bir firma bulduk oradan alıyoruz, tertemiz, uygun fiyatlaı istefiğin kilo kadar kargo ile yolluyorlar, mersin atışeri keçiboynuzu diye, 5 kilo bitti bugün yarın yine sipariş vereceğiz
valla 2,5 ayda falan bitirdi, üç öğünde küçük kase kadar yapıp yiyor, sık yedi valla gerçektenB
iz de ordan alalım o zaman canım saol. 5Kg çok değilmi yaa..Hangi sıklıkla ne kadar tüketiyor eşin? Bizde 1 kavanoz 400 gr 1 aydır bitmedi de:)
Olur canım çok sevinirim. Biz doğudayız güzel incir bulamıyoruz pek burda..Tam da incir araştıracaktımSabah öğle akşam eşim biraz su ile sulandırıp yiyor, kaan hocada zaten git gel at ağzına bir kaşık demişti:) kuru kuru boğazına çok kaçtı leblebi tozu gibi, biz de hafif su ile çamur gibi yapıyoruz yiyor, bu arada kuru incir de çok tüketti, onuda yine salihlidrn bir incirci nazif amca bulduk, organik, tertemiz leziz incirler gönderiyor, kilosu 20 tl, isterseniz verşrim numarasını, bende tüketiyorum kuru incirden
Bende diyarbakırayım tatlım, çok haklısın, araya taraya bulduk bu organik ürünleriOlur canım çok sevinirim. Biz doğudayız güzel incir bulamıyoruz pek burda..Tam da incir araştıracaktım
valla 2,5 ayda falan bitirdi, üç öğünde küçük kase kadar yapıp yiyor, sık yedi valla gerçekten
Çok saol canım..Atışerinin sitesinde 5kg yok ama 25 kg var canım, arayıp mı vereyim sipariş? 25 kg da çok fazla gelir, şeker hastası yapmayalım sonra kocişleri:)0 (544) 211 46 36 İncirci nazif anca, ıban yolluyo o arada kargoyu yolluyo
Telefonu aradık bizde, 5 kilo istiyoruz deyince öyle gönderdiler, bizede fazla geldi 25 kg görünce:)Çok saol canım..Atışerinin sitesinde 5kg yok ama 25 kg var canım, arayıp mı vereyim sipariş? 25 kg da çok fazla gelir, şeker hastası yapmayalım sonra kocişleri:)
Hay Allah razı olsun cnm Rabbim gönlündekini tez vakitte hayırla versin.AminArkadaşlar herkesin farklı olabilir bize gelen kavanozlar bu şekilde soranlar olmuş. Biri sabah biri akşam. Bir tanesinde içerik yazıyor diğeri sadece bal ve polen yazıyor.
Canimm merhaba diyarbakirdaymissn bende diyarbakirdaym benim esim azospermi yani hic sperm yokBende diyarbakırayım tatlım, çok haklısın, araya taraya bulduk bu organik ürünleri
Metin beye sordun mu belki bünyesine iyi gelmemiştirMerhaba hanımlar bir şey danışmak istiyorum
Biz Metin beyin kürüne başlayalı 2 gün oldu.
Eşim karışımları yedikten sonra hem sabah hem akşam kıpkırmızı oluyor ve yoğun bir baş ağrısı yaşıyor 20 dk - yarım saat sürüyor bu durum ve sonra normale dönüyor.
Sizin eşlerinizde de oldu mu bu durum, alışma safhası mıdır acaba?
Kullananlar yardımcı olur musunuz rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?