Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamileliğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Kaan hocanın direk mail adresini verebilirmisin acaba sayfasnda soru sorma butonu var fakat randevu alırsan soru sorabiliyorsun.

Canım ben direk email adresini bilmiyorum direk kendi sayfasından yazıştık. Hatta sorulara 6 günde cevap veriyor.

Sayimiz ml 32 milyon hareket a+b 55. Hızlı ileri %25 ti. Sizin kaçtı.

Canım her yer farklılık gösteriyor düzene göre sayımız ml 10 milyon ile 27 arasında değişirken a hareketimiz 40-60 arasında değişiyordu. Ancak Ankara tıp fakültesi bakıldığında hareket %90 farklı çıkmıştı ancak sayılar birbirine yakındı.

Canım rica etsem banada atarmısın numarasını. Teşekkürler

Kürleri kullanan arkadaşlar test yaptirdiginizda mutlaka sonuclari paylasin bizde baslayacagiz bi kac gune kadar hayirlisi Allahtan artik 'ol' derse olur bunlarda vesilesi olur insallah

Kürleri kullanan arkadaşlar test yaptirdiginizda mutlaka sonuclari paylasin bizde baslayacagiz bi kac gune kadar hayirlisi Allahtan artik 'ol' derse olur bunlarda vesilesi olur insallah
Sende mi metin beyden aldın kullandın canım açıklarmısın rica etsem...

Metin beye gittik ama kurleri henuz almadik canim kismetse bu hafta ici gidip alip basliycaz..kullandiktan sonra paylasirim mutlaka

Arkadaslar bu kişinin kürleriyle %0 morfolojiyi düzeltebilen var mı ?? Bizde globozoospermi(baş anomalisi) var.

macun kardeşliği nerelerdesiniz? bu cuma test günümüz dua edin nolur?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. Dualarım seninle...benim eşim kullanmıyor bu sıralarda midesi ağrıyor sigara içiyor ama karişımı kullanmıyor siz de benim için dua edin eşim inşallah kullanır da bizde mutlu haberleri alırız

canım benim dualarım hepimiz için, tüm bebek bekleyen anne adayları için inanın...allahım yüzümüzü güldürsün inşallah, eşim hiç aksatmadı maşallah, bakalım işe yaramış mı çok merak ediyorum ama inandığım şey bu tarz kürlerde devamlılığın sağlanması. ancak o zaman netice elde ediliyor...

canim bugun yazicaktim buraya once davranmissin:)) Allahim insallah guzel haberlerle gel bize moral ver... macun disinda bisiy yapiyo musunuz? kür, kboynuzu pekmezi falan?
canım merhaba, güzel yürekler birbirini hissetti demekki! daha öncede bahsetmiştim biz aynı zamanda kaan aydos hocanında hastasıyız. klomen ve emodex kullanıyor eşim. bunun yanısıra kırmızı etten uzak durdu, bol yeşillik, havuç, kuru incir, ısırgan otu çayı, keçiboynuzu tozu tüketiyor. biz bu macunun içeriğini doktorumuza da danışarak, kullanmaya devam ettik. allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah!

ahh canim benim aynen oyle aynen... yaa kusura bakma kafam iyice allak bullak oldu, hadi insallah faydalari olmustur herbirinin de yoluna girmistir hersey... amin canim amin, cuma hayirli haberlerle gelirsin insllah... hatta en kisa zamanda da bebek haberleriyle.....:)

valla hiç konduramıyorum kendime halileliği sanki hiç kalamayacakmışım gibi geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…