- 6 Ağustos 2014
- 171
- 78
- 123
Hamileliğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Kaan hocanın direk mail adresini verebilirmisin acaba sayfasnda soru sorma butonu var fakat randevu alırsan soru sorabiliyorsun.
Sayimiz ml 32 milyon hareket a+b 55. Hızlı ileri %25 ti. Sizin kaçtı.
Arkadaşlar Merhaba
Benimle aynı sıkıntıları yaşamış arkadaşlar olduğunu bildiğim için sizlerle hikayemi paylaşmak istedim.7 senelik evliyim Eşimle 4 sene önce doktora gittiğimizde eşimde morfoloji sorunu olduğunu öğrendik .Eşimin morfolojisi %1 çıktı testler tahliller vitamin destekleri kürler ,keçiboynuzları vs. derken sonuç değişmedi gezmediğimiz üroloji profesörü kalmadı. Başarısız iki aşılama iki tüp bebek denemesinin ardından sonuç hüsranla sonuçlandı .Tabi bu arada birçok tüp bebek tedavisi gören bayan gibi FSH ilaçlardan dolayı 27 oldu hemen menapoza giriyorsun diye yapıştırıdılar bu arada 32 yaşındayım.. Yaşadıklarımın tamamını anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum. Son olarak laproskopi önerdiler Ege üniversitesinde yatarken yanımda yatan bayan bana İzmirde bir apiterapist yani bitki bilimci olduğunu ve eşinin morfolojisini düzelttiğini söyledi. Son bi umut eşimle gidelim ne kaybederiz dedik adamı aradık raporlarınızla gelin dedi gittik eşime iki kavanoz kür hazırladı. Bunları 90 gün kullan test yaptır dedi 10 gün önce test yaptırdık üroloji doktorumuz ilker bey bile inanamadı .Eşimdeki boyun-baş ve kuyruk anamolileri tamamen kaybolmuş sayı 10 milyondan 40 milyona çıkmış hareketlilik süper yani şuan tamamen sorunsuz bir birey. Bana gelince bende kendime başka bir kür yaptırdım FSH 9 oldu. Üroloji doktorumuzun ayrıca ilettiğine göre morfoloji olan bireylerde uygulanan tüp bebek ve aşılamaların çoğu tutmuyor yada düşükle sonuçlanıyormuş hatta yurt dışında birçok ülkede morfoloji olan bireylere bu tarz uygulamalar yapılmıyormuş .kürlere o kadar komik ötesi bir rakam ödedim ki anlatamam nerdeyse bi karton sigara parası diyeyim siz anlayın. Şuan sonuçlarımızı gören su hospital ,şifa gibi merkezler hemen tüp bebek yapalım kesin tutar diyorlar ben yanaşmıyorum. Apiterapistimiz metin bey iki aya kadar gebelik elde ederiz sakın paranı kaptırma diyor haklıda şuana kadar nerdeyse 1 evin yarı parasını harcadım boş yere. İsteyen arkadaşlara özelden irtiabat nosunu vereyim reklam olmasın .Bu arada arkadaşlar ağır testis ameliyatı vb. geçiren arkadaşlara yada fiziki bir sorunu nedeniyle morfoloji olan arakadaşlara yardımcı olamıyorlarmış bize ilk sorduğu bu olmuştu.Umarım şifa bulursunuz.
Sende mi metin beyden aldın kullandın canım açıklarmısın rica etsem...Kürleri kullanan arkadaşlar test yaptirdiginizda mutlaka sonuclari paylasin bizde baslayacagiz bi kac gune kadar hayirlisi Allahtan artik 'ol' derse olur bunlarda vesilesi olur insallah
İnşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. Dualarım seninle...benim eşim kullanmıyor bu sıralarda midesi ağrıyor sigara içiyor ama karişımı kullanmıyormacun kardeşliği nerelerdesiniz? bu cuma test günümüz dua edin nolur?
canim bugun yazicaktim buraya once davranmissin:)) Allahim insallah guzel haberlerle gel bize moral ver... macun disinda bisiy yapiyo musunuz? kür, kboynuzu pekmezi falan?macun kardeşliği nerelerdesiniz? bu cuma test günümüz dua edin nolur?
canım benim dualarım hepimiz için, tüm bebek bekleyen anne adayları için inanın...allahım yüzümüzü güldürsün inşallah, eşim hiç aksatmadı maşallah, bakalım işe yaramış mı çok merak ediyorum ama inandığım şey bu tarz kürlerde devamlılığın sağlanması. ancak o zaman netice elde ediliyor...İnşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. Dualarım seninle...benim eşim kullanmıyor bu sıralarda midesi ağrıyor sigara içiyor ama karişımı kullanmıyorsiz de benim için dua edin eşim inşallah kullanır da bizde mutlu haberleri alırız
canım merhaba, güzel yürekler birbirini hissetti demekki! daha öncede bahsetmiştim biz aynı zamanda kaan aydos hocanında hastasıyız. klomen ve emodex kullanıyor eşim. bunun yanısıra kırmızı etten uzak durdu, bol yeşillik, havuç, kuru incir, ısırgan otu çayı, keçiboynuzu tozu tüketiyor. biz bu macunun içeriğini doktorumuza da danışarak, kullanmaya devam ettik. allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah!canim bugun yazicaktim buraya once davranmissin:)) Allahim insallah guzel haberlerle gel bize moral ver... macun disinda bisiy yapiyo musunuz? kür, kboynuzu pekmezi falan?
ahh canim benim aynen oyle aynen... yaa kusura bakma kafam iyice allak bullak oldu, hadi insallah faydalari olmustur herbirinin de yoluna girmistir hersey... amin canim amin, cuma hayirli haberlerle gelirsin insllah... hatta en kisa zamanda da bebek haberleriyle.....:)canım merhaba, güzel yürekler birbirini hissetti demekki! daha öncede bahsetmiştim biz aynı zamanda kaan aydos hocanında hastasıyız. klomen ve emodex kullanıyor eşim. bunun yanısıra kırmızı etten uzak durdu, bol yeşillik, havuç, kuru incir, ısırgan otu çayı, keçiboynuzu tozu tüketiyor. biz bu macunun içeriğini doktorumuza da danışarak, kullanmaya devam ettik. allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah!
valla hiç konduramıyorum kendime halileliği sanki hiç kalamayacakmışım gibi geliyor:)ahh canim benim aynen oyle aynen... yaa kusura bakma kafam iyice allak bullak oldu, hadi insallah faydalari olmustur herbirinin de yoluna girmistir hersey... amin canim amin, cuma hayirli haberlerle gelirsin insllah... hatta en kisa zamanda da bebek haberleriyle.....:)
aaa at kafandan o düşünceyi bakim çabuk! pozitif düşün ki iyiyi çek canım:) bi gün bi bakmışsın...valla hiç konduramıyorum kendime halileliği sanki hiç kalamayacakmışım gibi geliyor:)
Hadi bakalım, attım gitti!!!aaa at kafandan o düşünceyi bakim çabuk! pozitif düşün ki iyiyi çek canım:) bi gün bi bakmışsın...
Arkadaşlar Merhaba
Benimle aynı sıkıntıları yaşamış arkadaşlar olduğunu bildiğim için sizlerle hikayemi paylaşmak istedim.7 senelik evliyim Eşimle 4 sene önce doktora gittiğimizde eşimde morfoloji sorunu olduğunu öğrendik .Eşimin morfolojisi %1 çıktı testler tahliller vitamin destekleri kürler ,keçiboynuzları vs. derken sonuç değişmedi gezmediğimiz üroloji profesörü kalmadı. Başarısız iki aşılama iki tüp bebek denemesinin ardından sonuç hüsranla sonuçlandı .Tabi bu arada birçok tüp bebek tedavisi gören bayan gibi FSH ilaçlardan dolayı 27 oldu hemen menapoza giriyorsun diye yapıştırıdılar bu arada 32 yaşındayım.. Yaşadıklarımın tamamını anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum. Son olarak laproskopi önerdiler Ege üniversitesinde yatarken yanımda yatan bayan bana İzmirde bir apiterapist yani bitki bilimci olduğunu ve eşinin morfolojisini düzelttiğini söyledi. Son bi umut eşimle gidelim ne kaybederiz dedik adamı aradık raporlarınızla gelin dedi gittik eşime iki kavanoz kür hazırladı. Bunları 90 gün kullan test yaptır dedi 10 gün önce test yaptırdık üroloji doktorumuz ilker bey bile inanamadı .Eşimdeki boyun-baş ve kuyruk anamolileri tamamen kaybolmuş sayı 10 milyondan 40 milyona çıkmış hareketlilik süper yani şuan tamamen sorunsuz bir birey. Bana gelince bende kendime başka bir kür yaptırdım FSH 9 oldu. Üroloji doktorumuzun ayrıca ilettiğine göre morfoloji olan bireylerde uygulanan tüp bebek ve aşılamaların çoğu tutmuyor yada düşükle sonuçlanıyormuş hatta yurt dışında birçok ülkede morfoloji olan bireylere bu tarz uygulamalar yapılmıyormuş .kürlere o kadar komik ötesi bir rakam ödedim ki anlatamam nerdeyse bi karton sigara parası diyeyim siz anlayın. Şuan sonuçlarımızı gören su hospital ,şifa gibi merkezler hemen tüp bebek yapalım kesin tutar diyorlar ben yanaşmıyorum. Apiterapistimiz metin bey iki aya kadar gebelik elde ederiz sakın paranı kaptırma diyor haklıda şuana kadar nerdeyse 1 evin yarı parasını harcadım boş yere. İsteyen arkadaşlara özelden irtiabat nosunu vereyim reklam olmasın .Bu arada arkadaşlar ağır testis ameliyatı vb. geçiren arkadaşlara yada fiziki bir sorunu nedeniyle morfoloji olan arakadaşlara yardımcı olamıyorlarmış bize ilk sorduğu bu olmuştu.Umarım şifa bulursunuz.
Arkadaşlar Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?