- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
Ayyy çok sevindimmmm:) oleyyyy!!!Kızlar tahlilimi aldım. B-HCG 197 çıktı 2 gün sonra gel tekrar test yapalım dedi. Değeri 400 görürsek sağlıklıdır dedi. Herkese teşekkür ediyorum. Darısı sizlerin başına. Biz macun kullanmadık. Kaan hocanın hastasıydık. Kaan Hocanın dediklerini uyguladık sadece.
Klomeni ne kadar kullanmıştınız? Dna hasarınız ve morfolojiniz kaçtı canım?Kızlar tahlilimi aldım. B-HCG 197 çıktı 2 gün sonra gel tekrar test yapalım dedi. Değeri 400 görürsek sağlıklıdır dedi. Herkese teşekkür ediyorum. Darısı sizlerin başına. Biz macun kullanmadık. Kaan hocanın hastasıydık. Kaan Hocanın dediklerini uyguladık sadece.
Çok sevindim cidden, bize de umut oldun, inşallah biz de bu sevinci yaşarız, kaan hıcaya muayenehe bile gitmediniz sanırım... Maşallah!3 ay kullandık. Dna hasarımız %38 morfoloji %7 idi.
Alla alla:) maşallah canım... Ayy çok şükür ya!!!Gittik canım bu ay başında gimiştik. Muayene etmişti. Her an bekleyin. Şu anda Tüp bebek ile normal yolla olma şansı aynı demişti.
AminnnDarısı sizin başınıza.
maaşallah tebrik ediyorumSalıyı bekliyorum acaba 400 olacak mı diye şimdide bu aklıma takılmaya başladı.
Bence bir karışım verir daha da iyi sonuç alırsınız.Bu metin bey varikosel ameliyatı olanlara macun öneriyor mu arkadaslar?
Mrb tebrik ederim. allah bebisini hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin. bizde kaan beyin hastasiyiz. 15 ocaktan beri ilaç kullaniyoruz. Klomen ve emodeks. Siz hangi ilaclari kullandiniz. Nohut ve isirgan önermişti doktor bey. Siz bunların dışında birşey uyguladığınız mı. Bizim dna hasarimiz %43 morfoloji 5.3 ay kullandık. Dna hasarımız %38 morfoloji %7 idi.
Hamileliğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Kaan hocanın direk mail adresini verebilirmisin acaba sayfasnda soru sorma butonu var fakat randevu alırsan soru sorabiliyorsun.Kaan Hocanın tedavisi başlamadan önce sabahları proxeed akşamları neofertil kullandık. Hatta kaan hocanın verdiği tedavi başladığımızda elimizde bu ilaçlar olduğu için önce onları bitirdik. Bence Proxeed daha etkili bir ilaç. Bunların dışında eşim günde 4-5 kez kaliteli ilaçsız kuru incir tüketiyordu. Isırgan pek kullanamadı eşim kokusunu beğenmedi. Sayı ve hareketleriniz nasıl?
Aminn İnşallah canım sağol. Allahım hamileliğini sağlıklı eylesin, tamamına erdirsin. Sağlıkla sığatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah...kızlar bugün yine test yaptırdım. Sonuç 466.8 çıktı. 2 kattan fazla bir artış olmuş. Darısı sizlerin başına.
Sayimiz ml 32 milyon hareket a+b 55. Hızlı ileri %25 ti. Sizin kaçtı.Kaan Hocanın tedavisi başlamadan önce sabahları proxeed akşamları neofertil kullandık. Hatta kaan hocanın verdiği tedavi başladığımızda elimizde bu ilaçlar olduğu için önce onları bitirdik. Bence Proxeed daha etkili bir ilaç. Bunların dışında eşim günde 4-5 kez kaliteli ilaçsız kuru incir tüketiyordu. Isırgan pek kullanamadı eşim kokusunu beğenmedi. Sayı ve hareketleriniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?