Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu tür şeyler bir aracı asıl verecek olan Allah bizler dualarımızı çok yapalım inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız

Bu tür şeyler bir aracı asıl verecek olan Allah bizler dualarımızı çok yapalım inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız
tabi ki öyle canım... inşallah sırasıyla güzel güzel haberler verelim burdan, bu dertten muzdarip herkes burda hamileyimmm diye çığlık atsın inşallahhh en kısa sürede:)

tabi ki öyle canım... inşallah sırasıyla güzel güzel haberler verelim burdan, bu dertten muzdarip herkes burda hamileyimmm diye çığlık atsın inşallahhh en kısa sürede:)

Canım sana çok dua edicem iyşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Gördüğün gibi imkansız olmaz diye birşey yok bu hayatta rabbim istedikten sonra herkeze bir sebeple verecek . ben 7,5 sene uğraştım .

Canım sana çok dua edicem iyşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Gördüğün gibi imkansız olmaz diye birşey yok bu hayatta rabbim istedikten sonra herkeze bir sebeple verecek . ben 7,5 sene uğraştım .
ayyyy nasıl güzel bir haber bu!! canım nasıl sevindim senin için inan gözlerim doldu... Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini aminn... çok sağol canım inşallah gelsin artık bizimkiler de... amin canım aminnn...

merhaba arkadaşlar,
ben de sizin sayenizde numarayı aldım ve eşim aradı inşallah elimizden geleni yaparım demiş. 26 sında izmire gidecek eşim gitmşken alıp geleyeim dedi. hiç tahlil yaptıranınız var mı canlar? eşim 3 paket sigara içiyrdu bıraktı. ben de ümitlenmek istiyorum. 6 yüzbın sperm var ileri har. ve morfoloji 0

Arkadaşlar Merhaba,

Merak edenler için 6+2 günlük hamileyim .darısı iseyen hepinizin başına dualarım hepinizle.
Sevgiler
Çok sevindim senin için çok dua ettik inşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla inşallah sen de bizim için dua et :) Allah senden razı olsun bizlere de metin beyi duyurduğun için

amin canım .gönlünü ferah tut olacak allahın izniyle

Hepinize dua edicem canım benim .sizinde güzel haberlerinizi duymayı bekliyorum.
sağol canım benim... inşallah artık burdan sıkıntı değil, gebelik haberlerimizi paylaşalım ve hamile topiği olsun burası artık:) sana da sağlıklı bir gebelik diliyorum:))

Arkadaşlar Merhaba,

Merak edenler için 6+2 günlük hamileyim .darısı iseyen hepinizin başına dualarım hepinizle.
Sevgiler

Tebrik ederim. Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin..
Acaba son değerler kaç? Ve son bir ay içinde neler yaptınız ?

Arkadaşlar Merhaba,

Sevgiler
yuppyyy, harikasınnnn:)) çok sevindim...allahım inşallah bizede nasip eder...bizede umut oldun ve vesile oldun arkadaşım...

Arkadaşlar lütfen bu kişiden kür alanlar aralıklarla sonuçları yazmaya devam etsin umut dünyası birbirimize umut olalım. Biz de aradık Metin beyi 4. sayfadaki numaradan cep telefonunu verdi ve raporlarımızı mesaj atmamızı istedi duruma göre sipariş vereceğiz aralıklarla sonuçları buraya yazacağım, hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

Arkadaşlar Merhaba,

Sevgiler
çok tebrik ederim arkadaşım,darısı bizim başımıza,sakıncası yoksa sizde sorun neydi ve kürü kullndınızmı ve ne kadar kullandınız acaba,bize umut oldunuz

arkadaşım merhaba,
aralıklarla sonuç diyosun da kimsenin arada test yaptırdığını sanmam. sonuçta spermler 75-90 aralığında yenileniyor. arada yaptırıp kimse moral bozmak istemez. kürü kulanan herkes en aşağı 3 ay sonunda yaptıracaktır analiz. biz dahil. kürü ilk kullananlardan biriyim, yani ilk test verceklerden biriyim, ama bizde antibiyotik kullanımı olduğundan sonuçlar çok parlak olmayabilir. ama herkes yazacak emin ol. hele hele sonuçları düzelenler ilk buraya koşarlar sanırım, ben dahil:) az kaldı sabret, 15 gün 1 aya sonuçlar gelecektir. inşallah herkes için hayırlısı olur...

Sana katılıyorum canım benim, bu ayın sonunda test yaptıracaklardanıx:)

siz bizden önce yaptıracaksınız:)) önce düzelmiş sperm sonuçları, sonra da hamileyim haberin gelsin inşallah canım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…