Morfoloji..

angeelll

Mucizemi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
271
57
Kızlar merhaba 1 yıllık evliyim..birkaç ay sonra bebek için çalışmalara ve tedavilere başladık..bende bazı sorunlar vardı rahmim kalp şeklindeydi ameliyat oldum..hsg çekildim temiz çıktı vs..son olarakta prolaktin hormonu için ilaç kullandım..şuan görünürdü bir şey yok gibi..ancak eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %3.. bu konuda bana yardımcı olucak destek olucak bildiklerini anlatacak kişilere ihtiyacım var..böyle bir sorunu olupta hamile kalan varmı acaba ?

Merhabalar : 2-6 gunluk cınsel perhızlı olarak kalıtelı laboratuvarda yapılacak yenı bır sperm testı ıle degerlendırmek faydalı olucaktır. Normal morfolojı %4-14 arasında olmalıdır. Esınızın degerlerının %3 cıkması hafıf olarak normal sekılsel düşüklük oldugunu dusundurmekte ancak deneyımlı bır androlog gozu ıle yenı bır sperm testı sonucu ıle daha net bılgı verebılırız.
Anormal sperm şeklinin ( morfolojinin) olduğu çoğu durumlar da gebelikle sonuçlanabilir ama embriyonun anormal gelişimi veya düşükle sonuçlanabilir. Buna ilaveten oksidatif hasar( dna hasarı ile) yüzünden sperm başının maruz kaldığı stres de kötü döllenmeye neden olabilir.
Adetlı -adetsiz herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Daha detaylı bılgı verebılırız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…