• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

morfoloji ve pco sorunu yaşayıp tüp bebek yaptıran var mı????

yok cnm eşimin spermiyogramı iyi çıktı ama yinede olmadı aşılama kısmet demekki moralim çok bozuk

moralini bozma canım her işte bir hayır vardır 3.de aşılama denersiniz olmadı tüpbebek
benim eşimde de sorun var aşılama ile hiç uğraşmayın dediler ama ne yapalım kısmet inşallah bir gün bizde ane olacağız

bende 3 senelik evliyim tam 1 sene 1 gün önce ilk tedavimde eşim ameliyat olmuştu benim eşmde menide sperm yok kıslar umutsuz olmayın sizin normal bile olabilir

gülencim inş Allah verince inan en zor hastalara bile veriyor ümit çok önemli ben tüp bebek diyince çok üzülürdüm herkese aşılama olur sandım ama şimdi bizim başımızda hayırlısı olsun

canım benim eşimde de sperm var ama morfoloji 0 yani yumurtalarımı dölleyebilecek normal 1 tane bile sperm yok eşim üroloğa gidecek varikosel olabilirmiş

canım benim eşimde de sperm var ama morfoloji 0 yani yumurtalarımı dölleyebilecek normal 1 tane bile sperm yok eşim üroloğa gidecek varikosel olabilirmiş

bersu korkma cnm benim 3, tedavim bizdede morfo sıfır ama bütün tedavimde sperm dölledi yumurtayı merak etme canlı sperm varsa korkma dölüyor sıfır olsa bile bulunuyır sadece merkezini iyi sec

Back