inşallah olumlu sonuc alırsın
bende pkoluyum
dün opu işlemim vardı 35 yumoş aldılar
eşimdede morfoloji sorunu var
ve şu anda yola devam diyen 16 tane bebişimmmmmm var
beni bekleyennn
aynı şekilde bende pko ile dertteydim... sanıyordukki eşimde sorun yok.. bir test biz şok morfoloji %1 :1shok: ilk mikro denememizi yaptık ayın 30unda sonuç çıkacak... pko tüp bebek veya ilaçla yapılan tedavilerin herhangi birinde bulunmaz nimet.. niye mi? doktorlar 1 yumurta için savaş verirken sende bir sürü oluyor :teytey: 18 yumurtam toplandı 13 tanesi işleme girdi 6 tanesi döllendi... 4 tane 2. kalite kaldı ve hepsini transfer ettiler...
hayırlısı olsun canım zor tabi ikiz güzel ama inşallah bi kız bi oğlan olurdört tane çok riskli eğer gelecek haftalarda kendiliğinden sonlanan olmazsa sonlandırılacak iki tanesi.demekki 2 den fazlası sakıncalıymış transferde
hayırlı uğurlu olsun canım çok az kalmış güzel haberler alırsın inşallah sanırım tedavin mayada yazdıklarını okuyorum mayadan çok memnunsun heralde bende maya yı düşünüyorum
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.. aranıza benide alın bende pkoluyum malesef ve bugün 2. aşılamamın sonucunu aldım adet oldum yanisenağlama çok üzgünüm artık tüp bebek yolcusuyum 2 aşılamamda anatolyada oldu tüp bebeğide orda düşünüyorum çok zor bi illet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?