• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

morfoloji ve pco sorunu yaşayıp tüp bebek yaptıran var mı????

bersuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
3.773
3
0
Eskişehir
arkadaşlar eşimde morfoloji 0 ama bu ilk sperm testimizin sonucu 1 ay sonra yeniden yaptırıcaz değişiklik olabilirmiş ve ne yazıkki bende de pco var bu iki problemi yaşayıpta tüp bebek yaptırıp pozitif sonucu alan var mı? moralim çok bozuldu ben bebiş istiyorum.rabbim isteyen herkese versin inşallah

inşallah olumlu sonuc alırsın

bende pkoluyum
dün opu işlemim vardı 35 yumoş aldılar
eşimdede morfoloji sorunu var
ve şu anda yola devam diyen 16 tane bebişimmmmmm var
beni bekleyennn

bende pkoluyum
dün opu işlemim vardı 35 yumoş aldılar
eşimdede morfoloji sorunu var
ve şu anda yola devam diyen 16 tane bebişimmmmmm var
beni bekleyennn

anladığım kadarıyla pcolu olmak dezavantaj değilde fazla yumurta olması açısından avantaja dönüşüyo peki eşinde morfoloji ne durumdaydı ?
inşallah herşey senin için hayırlısıyla güzel gider transferin ne zaman olacak allah kolaylıklar versin

aynı şekilde bende pko ile dertteydim... sanıyordukki eşimde sorun yok.. bir test biz şok morfoloji %1 :1shok: ilk mikro denememizi yaptık ayın 30unda sonuç çıkacak... pko tüp bebek veya ilaçla yapılan tedavilerin herhangi birinde bulunmaz nimet.. niye mi? doktorlar 1 yumurta için savaş verirken sende bir sürü oluyor :teytey: 18 yumurtam toplandı 13 tanesi işleme girdi 6 tanesi döllendi... 4 tane 2. kalite kaldı ve hepsini transfer ettiler...

dört tane çok riskli eğer gelecek haftalarda kendiliğinden sonlanan olmazsa sonlandırılacak iki tanesi.demekki 2 den fazlası sakıncalıymış transferde

aynı şekilde bende pko ile dertteydim... sanıyordukki eşimde sorun yok.. bir test biz şok morfoloji %1 :1shok: ilk mikro denememizi yaptık ayın 30unda sonuç çıkacak... pko tüp bebek veya ilaçla yapılan tedavilerin herhangi birinde bulunmaz nimet.. niye mi? doktorlar 1 yumurta için savaş verirken sende bir sürü oluyor :teytey: 18 yumurtam toplandı 13 tanesi işleme girdi 6 tanesi döllendi... 4 tane 2. kalite kaldı ve hepsini transfer ettiler...

hayırlı uğurlu olsun canım çok az kalmış güzel haberler alırsın inşallah sanırım tedavin mayada yazdıklarını okuyorum mayadan çok memnunsun heralde bende maya yı düşünüyorum

banada bu denememde 4 adet konulacak gibi geliyor :D aman napım olsunda isterlerse 10 tane koysunlar , bazen pkoya bağlı yumurta yetmezliğide yaşanıyor ama herkezde çok çok sayıda yumurta çıkmıyor kiloya falan bağlı sanırım bu bende pko yok ama 30 adet yumoş olmuştu

hayırlı uğurlu olsun canım çok az kalmış güzel haberler alırsın inşallah sanırım tedavin mayada yazdıklarını okuyorum mayadan çok memnunsun heralde bende maya yı düşünüyorum

evet canım cidden doğru bir tercih yapmışım... o kadar iyilerki ve o kadar ilgileniyorlarki hastanede olduğunu tamamen unutuyorsun... sadece ameliyathaneyi görünce anlıyorsun tedavidesin :roflol:

ankarada mı oturuyorsun ? ben öğretmenim yaz tatilini beklicem mecburen esk deyim ama seçim çok önemli varsın esk de olmasın tek bebişime kavuşayım canım sen ne zamandır bebiş istiyosun

yok canım nerde ankara.. ben teee muğla fethiyeden buraya geldim 3 haftadır geziniyorum :teytey: biz 17 aydır istiyorduk ama hangi tedaviye başvurduysak olmadı... en son çağre mikro denedik bakalım sonuç ne olacak...

işte ank da olması kafamı karıştırıyor akrabamız falanda yok orda tedavi toplam 1 ay mı sürüyor
aşılama da şansımız düşükmüş boşu boşuna para verip birde hüsran yaşamak istemiyorum onun için micro düşünüyorum maya daki kampanyalı fiyat ne zamana kadar devam ediyor bir de senin ne kadara maaloldu canım?

sen dahada yeni evlisin galiba

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.. aranıza benide alın bende pkoluyum malesef ve bugün 2. aşılamamın sonucunu aldım adet oldum yanisenağlama çok üzgünüm artık tüp bebek yolcusuyum 2 aşılamamda anatolyada oldu tüp bebeğide orda düşünüyorum çok zor bi illet

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.. aranıza benide alın bende pkoluyum malesef ve bugün 2. aşılamamın sonucunu aldım adet oldum yanisenağlama çok üzgünüm artık tüp bebek yolcusuyum 2 aşılamamda anatolyada oldu tüp bebeğide orda düşünüyorum çok zor bi illet

selam canım eşinde problem var mı?

Back