• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Morfoloji sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim keciboynozu ozu kullaniyoruz
bızım cok düşüktü tup bebek dedı dr baska turlü olmaz dedı 5 ay korunmadık 2 ay yaptım kür esıme ınan yogun calışıyorum bırde ev işbırde bu test sonucu benı cok üzdü fakat yılmadım üşenmedım hiç her aksam uyguladım eçi boynuzu pekmezi keci boynuzu kürü bırde coban çökerten cayı aldım uyguladık eczanedende vıtamın tozu aldım 1 ay kullandı eşim bu ay hamıle oldugumu öğrendım o çift cızgıyı gördüm cok dua ettım ınandım rabbıme sende yap vede hergun dua et

bugun kontrıolum var keseyı göremedık fakat bugun umarım göruruz korkuyorum ınan hersey ıyı gıtsın inş

Merhaba benim eşinin sperm değerleri de şu soyle toplam sperm 63 milyon
Normal yapıda ./. 60
Baş anomalisi ./. 15
Orta parca anamolisi ./.15
Kuyruk anomalisi ./. 10
Dosyayi yükleyemedim yardımcı olur musunuz nasil eşi min degerleri
Degerler fena degil canım anomali degerleri benim eşimin cok cok cok daha kötü idi.. Doktorunuz mutlaka vitamin falan vermistir eşine.. Sen de ek olarak keciboynuzu kaynat eşine ve bolca kuruyemiş tüketsin ceviz badem fındık gibi.. Umutsuz olmayin degerler gayet iyi

Degerler fena degil canım anomali degerleri benim eşimin cok cok cok daha kötü idi.. Doktorunuz mutlaka vitamin falan vermistir eşine.. Sen de ek olarak keciboynuzu kaynat eşine ve bolca kuruyemiş tüketsin ceviz badem fındık gibi.. Umutsuz olmayin degerler gayet iyi
Doktor eşime vitamin ilaçları verdi evicap klomen
Sizin değerler nasil canım

Hayırlısı olsun nasil şu anda hz allah evlat verdi mi
Cok şükür canim 2.5 ay çok uzerine dustum esimin duydugum iyi gelen her seyi yaptim. Ve sonra hamile oldugumu ogrendik tupbebege hazirlaniyorduk şükür gerek kalmadi simdi 6 aylik hamileyim insallah yavrumuzu saglikla kucagimiza alırız

Cok şükür canim 2.5 ay çok uzerine dustum esimin duydugum iyi gelen her seyi yaptim. Ve sonra hamile oldugumu ogrendik tupbebege hazirlaniyorduk şükür gerek kalmadi simdi 6 aylik hamileyim insallah yavrumuzu saglikla kucagimiza alırız
Inş hz allah herkese nasip eder çok zor bi süreç bizde yaşadığım şehirden hiç tanımadığım bi şehre gelince çok zorluk çekiyoruz bi evladımız olursa herşey çok daha güzel olacak

Inş hz allah herkese nasip eder çok zor bi süreç bizde yaşadığım şehirden hiç tanımadığım bi şehre gelince çok zorluk çekiyoruz bi evladımız olursa herşey çok daha güzel olacak
Amin Rabbim kimseye aratmasin canim. Ben de farkli bir şehire gelin geldim etrafimda hic tanidigim ve arkadasim yoktu çok agladim çok zorlandim. 2.5 senede iki kere düşük yaptim nasipse üçüncüyü alacagiz kucagimiza.. O benim en iyi arkadasim olacak tutunacagim dalim olacak Insallah.. Rabbim en yakın zamanda hepinizi sevindirsin insallah

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-27-21-27-11-280.jpeg
    Screenshot_2017-10-27-21-27-11-280.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 62
Canım içini ferah tut değerler o kadar kötü değil benim eşimin totaliter sayi:80 milyon hareketli lik:ileri derece yavaştı ve morfoloji de %0 di o na rağmen hamile kaldım 3 aylık hamileyim ve ikizlerim olacak sen içini ferah tut psikolojik olarak çok etkiliyor rahat ol
Ya darısı başıma nasıl güzel bir haber bu eşimin 1

Canım bi yorumlarmısın rica etsem
Canim biraz sıkıntılı görünüyor özellikle morfolojinin 1 olması işi zorlastiriyor. Doktorunuz mutlaka ilac vitamin falan vermistir. Varikosel filmi de istemistir. Insallah vatikosel yoksa tesaviye olumlu cevap verebilir ama belki biraz daha zaman alabilir. Doktorunun verdikleri yanı sıra eşine mutlaka keciboynuzi kürü ve sogukpress pekmezi yedir. Bol ceviz badem siyah kuru üzüm yesin. E vitamini ve çinko vitamini alin eczaneden. Insallah Rabbim yüzünüzü en kisa zamanda güldürür

Selam sperm sayısı oldukça iyi sadece morfoloji kötü. Biz yüzde 1 sağlam morfoloji ile aşılama yaptık ikiz bebek bekliyoruz şuan. Aşılama yöntemini muhakkak öneririm. Direkt tüpe yönlendiren doktorlara sakın güvenmeyin.
Morfoloji düşük olupta tedavi görünce ikiz olma ihtimali yüksek mi acaba. Ailede ikiz varmuydı

Canim biraz sıkıntılı görünüyor özellikle morfolojinin 1 olması işi zorlastiriyor. Doktorunuz mutlaka ilac vitamin falan vermistir. Varikosel filmi de istemistir. Insallah vatikosel yoksa tesaviye olumlu cevap verebilir ama belki biraz daha zaman alabilir. Doktorunun verdikleri yanı sıra eşine mutlaka keciboynuzi kürü ve sogukpress pekmezi yedir. Bol ceviz badem siyah kuru üzüm yesin. E vitamini ve çinko vitamini alin eczaneden. Insallah Rabbim yüzünüzü en kisa zamanda güldürür
Hiç bozma moralini bende yaşadım herşey 0 'di hamileyim 4 ay uğraştım ameliyat dendi varikosel dediler oyuzden cnm mucize oldu rabbim herşeyi gönlüne göre versin hepimize hayırlı evlatlar versin kur yaptım eşime keçi boynuzu pekmezi kuru yemiş avakado ve vitamin içti keçiboynuzu kaynattım içti birde çoban çökerten çayı kesinlikle dene birde pahalı bi vitamin aldim bir kutu kullandı eczaneden allah buyuk

Allah razı olsun canım sonucları yemi aldık pazartesi doktora götürecez. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız

Allah razı olsun canım sonucları yemi aldık pazartesi doktora götürecez. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız
Sana tavsiyem doktor vitamin verecegim dedigi zaman proxeed plus vermesini iste.. Belki kendi yazmayabilir ama yaninda da ek olarak evicap 200 ml ve herhangi bir çinko vitamini al.. Rabbim büyük düzelir merak etme

Back