• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Morfoloji sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onun tek başına düşük olması doğal yollarla gebeliğe engelmi acaba? sizi çok darladım biliyorum ama stres oldum :110:
Diğerleri iyi olduğu için sıkıntı olmaz sanırım. Çünkü bzim sayı 18 milyondu morfoloji 5. Doktor sayı iyi olsaydı morfoliye takılmazdık dedi. Siz gönlünüzü ferah tutun. Ve takviyelere başlayın. Eşim 2 bucuk aydır kürler yapıyor bi aydır da proxeee plus kullanıyor ramazan sonrası tekrar baktırıcaz. Hatta şöyle söyleyeyim biz eylülde yaptırmıstık ilk testi o zaman normal demişlerdi. Hiç ummadığımız anda normal olmadığını mart ayında öğrendik. 2 3 haftalık süre zarfında yeni test yapılana kadar düzenli olmasa da keçiboynuzu yedi eşim. Sayı 19 milyon morfoloji de 9 olmuştu ikinci testte. Bakalım 1 aya da en sonuncusunu görücez inşallah düzelmiştir.

Onun tek başına düşük olması doğal yollarla gebeliğe engelmi acaba? sizi çok darladım biliyorum ama stres oldum :110:
Mart ayında ürolog da bize 6 ay normal yolla deneyin olur bence dedi. İki ay klomen kullandım olmadı bu ay ara vermek zorunda kaldım. bayram sonu tekrar başlayacaz.

Diğerleri iyi olduğu için sıkıntı olmaz sanırım. Çünkü bzim sayı 18 milyondu morfoloji 5. Doktor sayı iyi olsaydı morfoliye takılmazdık dedi. Siz gönlünüzü ferah tutun. Ve takviyelere başlayın. Eşim 2 bucuk aydır kürler yapıyor bi aydır da proxeee plus kullanıyor ramazan sonrası tekrar baktırıcaz. Hatta şöyle söyleyeyim biz eylülde yaptırmıstık ilk testi o zaman normal demişlerdi. Hiç ummadığımız anda normal olmadığını mart ayında öğrendik. 2 3 haftalık süre zarfında yeni test yapılana kadar düzenli olmasa da keçiboynuzu yedi eşim. Sayı 19 milyon morfoloji de 9 olmuştu ikinci testte. Bakalım 1 aya da en sonuncusunu görücez inşallah düzelmiştir.
Teşekkür ederim öncelikle proxee formda çok gördüm siz kendinizmi aldınız yoksa doktormu verdi ?

Teşekkür ederim öncelikle proxee formda çok gördüm siz kendinizmi aldınız yoksa doktormu verdi ?
Doktora sorduk bi ilaç verecek misiniz diye yazayım zaten siz kendiniz alıyorsunuz devlet ödemiyor dedi. Tamam dedik geç de olsa aldık yani bi kutu anca bitti en bastan beri kullansaydık epey olacaktı.

Canım içini ferah tut değerler o kadar kötü değil benim eşimin totaliter sayi:80 milyon hareketli lik:ileri derece yavaştı ve morfoloji de %0 di o na rağmen hamile kaldım 3 aylık hamileyim ve ikizlerim olacak sen içini ferah tut psikolojik olarak çok etkiliyor rahat ol
Çok sağol, nasıl moral oldun bana anlatamam

peki bu psikolojıyı napıcaz? stres yapmayın diyolar yaptığım bi stres yok ayy oldumu ay olmadımı demiyoruz ama kendiliğinden oluyomus nasıl önüne geçilir bu stresin yahuu.
Canım bende stres yapmıyorum sanıyordum ama kafanda çocuk düşüncesini sil akışına bırak normal hayatına bak her zaman aklına getirme inan bana çok etkiliyor stres mesela her adet bitimi bende bir çocuk dusuncesi oluyodu bu ay olur mu olsa iyi olur neden olmuyor gibi bir ton sorular hepsini sil kafanda n

Doktora sorduk bi ilaç verecek misiniz diye yazayım zaten siz kendiniz alıyorsunuz devlet ödemiyor dedi. Tamam dedik geç de olsa aldık yani bi kutu anca bitti en bastan beri kullansaydık epey olacaktı.
Teşekkür ederim canım bende soracağım mutlaka doktora

peki bu psikolojıyı napıcaz? stres yapmayın diyolar yaptığım bi stres yok ayy oldumu ay olmadımı demiyoruz ama kendiliğinden oluyomus nasıl önüne geçilir bu stresin yahuu.
valla ben de bilmiyorum nasık olacak o iş. Stres yapmaz mı insan elbet yapacak.

Canım bende stres yapmıyorum sanıyordum ama kafanda çocuk düşüncesini sil akışına bırak normal hayatına bak her zaman aklına getirme inan bana çok etkiliyor stres mesela her adet bitimi bende bir çocuk dusuncesi oluyodu bu ay olur mu olsa iyi olur neden olmuyor gibi bir ton sorular hepsini sil kafanda n

silinmiyo ki onu illa aklımdan geçiriyorum işte. kendi kendimi teskin ediyorum bide amaaaan nezaman olursa olur artık düşünme diyorum falan böyle.bi bakıyorum aklımda yıne. bu namaz kılarken baska bişey düşünmek istememek ama yınede boş bulunup aklının baska yere kayması gibi saçma bi durum.

silinmiyo ki onu illa aklımdan geçiriyorum işte. kendi kendimi teskin ediyorum bide amaaaan nezaman olursa olur artık düşünme diyorum falan böyle.bi bakıyorum aklımda yıne. bu namaz kılarken baska bişey düşünmek istememek ama yınede boş bulunup aklının baska yere kayması gibi saçma bi durum.
Seni çok iyi anlıyorum bende oyleydim doktor bize aşılama deneyin diyene kadar o zaman bıraktım işte umudum kalmadı yıkıldım yani doğal yolla beklerken asilama onerince çok üzüldüm Tamm bıraktığım anda hamile olduğumu öğrendim bir mucize oldu benim için rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda

inşallah. bize aşılama demedi nedemek bilmiyorum bile umarım hiç bilmek zorunda kalmam klomen diye bi ilaç verdi ama gecen ay içmedim hiç içimden gelmedi buayda dün içmem gerekiyodu içmedim belki bidahaki ay. bi umut diyorum hani kendi kendine olur belki nebiliyim. hayırlısıyla isteyen herkese tez zamanda versin inşallah Rabbim bu mubarek ayda dualarımızı kabul etsin inş. ayrıca tesekkur edeim cevaplar için hayırlı gunler.

Bizimde sonuçlar buna yakındı ama sizinki bizim sonuçlara göre çok iyi bizde morfoloji 0 di total sayı da 80000 di ama içini ferah tut ben şuan hamileyim rabbim inşallah nasip eder rabbim ol demeyince hiçbirşey olmuyo
Çoookkk sevindimm senin adına canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :dua: En kısa zamanda darısı biz bebek isteyenlerin başına dediğin gibi Allah ol dedikten sonra olurr hiçbir engelde kalmaz. Herşeyin hayırlısı hepimiz için

Back