- 21 Mayıs 2017
- 42
- 50
- 8
- 33
- Konu Sahibi pastadelisi
-
Amin canım rabbim isteyen herkese versinÇoookkk sevindimm senin adına canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahEn kısa zamanda darısı biz bebek isteyenlerin başına dediğin gibi Allah ol dedikten sonra olurr hiçbir engelde kalmaz. Herşeyin hayırlısı hepimiz için
Selam sperm sayısı oldukça iyi sadece morfoloji kötü. Biz yüzde 1 sağlam morfoloji ile aşılama yaptık ikiz bebek bekliyoruz şuan. Aşılama yöntemini muhakkak öneririm. Direkt tüpe yönlendiren doktorlara sakın güvenmeyin.Merhabalar eşimin sperm sonucunun resmini paylaşıyorum bilgili, deneyimli arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2028031
Selam sperm sayısı oldukça iyi sadece morfoloji kötü. Biz yüzde 1 sağlam morfoloji ile aşılama yaptık ikiz bebek bekliyoruz şuan. Aşılama yöntemini muhakkak öneririm. Direkt tüpe yönlendiren doktorlara sakın güvenmeyin.
keciboynuzu alıp kaynatın suyunu sabah aksam bır bardak bır hafta dıger haftalarda bır bardak aksam içsin ay kullnın morfolıjıye mütiş faydalıTamam canım çok sağol. Keçiboynuzu özü aldım aslında soğuk pres. Bi kavanoz bitti. Bi daha almamıştım. Yarın gidip tekrar alacam. Bizim testler yapılalı 1ay oldu. Çakşır suyu 5 şişe bitsin tekrar yapacaz.. I şallah yükselme olur. Lu an çok umutlandım. %8olması çok güzel, sevindim adınıza. İnşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Kullandık bi süre sonra bıraktık tekrar deneyelim inşaAllah iyi sonuç verir3 ay kullansın
Canım morfoloji sorunu ve sperm sorunu için keçiboynuzu soğuk pres ve yanlış olmasın ama E vitamini öneriyor ibrahim saraçoğlu istersen youtubedan bi bak canım.Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?
teşekkürler umarım hepimiz çok beklenilen bebeklerimizi kucağımıza alırız.sende var mı çocuk cnm?Canım morfoloji sorunu ve sperm sorunu için keçiboynuzu soğuk pres ve yanlış olmasın ama E vitamini öneriyor ibrahim saraçoğlu istersen youtubedan bi bak canım.
Yok canım inşallah bu ay çift çizgiyi gördüm silşkte olsa bebiş merhaba dediT
teşekkürler umarım hepimiz çok beklenilen bebeklerimizi kucağımıza alırız.sende var mı çocuk cnm?
SüperYok canım inşallah bu ay çift çizgiyi gördüm silşkte olsa bebiş merhaba dedidaha kan vermedim perşembe günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah değerlerim güzel çıkar yükselir
Amin canım inşallahSüpervalla darısı bizim başımıza bir sorun var mıydı sende ya da eşinde aşılama ile mi oldu
At bakalim yorumlayabiliriz canim benim eşim de tedavi görüyor. Resmi atamasan da uzerindeki degerleri yaz buraya
Merhaba benim eşinin sperm değerleri de şu soyle toplam sperm 63 milyonAt bakalim yorumlayabiliriz canim benim eşim de tedavi görüyor. Resmi atamasan da uzerindeki degerleri yaz buraya
kötü degıl cnmBizimkide boyle kizlar hacim yuksekmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?