Gebeliğe Hazırlık Morfoloji sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar eşimin sperm sonucunun resmini paylaşıyorum bilgili, deneyimli arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz?

Merhabalar eşimin sperm sonucunun resmini paylaşıyorum bilgili, deneyimli arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2028031
Selam sperm sayısı oldukça iyi sadece morfoloji kötü. Biz yüzde 1 sağlam morfoloji ile aşılama yaptık ikiz bebek bekliyoruz şuan. Aşılama yöntemini muhakkak öneririm. Direkt tüpe yönlendiren doktorlara sakın güvenmeyin.

Selam ben henüz yeniyim. Aynı sorun esimde de var ilk testte morfoloji 4 çıktı. Proxeed klomen ve çinko kullandı 6 ay sonra morfoloji yüksek çıkar sandık ama morfoloji%3 çıktı. Normal yolla olur diyor ama yarın Bende rahim filmi çektircem prosedür nasıl hemen çeker mı yoksa gün mü verir?

keciboynuzu alıp kaynatın suyunu sabah aksam bır bardak bır hafta dıger haftalarda bır bardak aksam içsin ay kullnın morfolıjıye mütiş faydalı

Acil cevap hgs emarina giricem yarın olan var mi internetten araştırdım ağrılı diyen ağrısız diyen var ?

Arkadaşım ben 2 ay önce yaptırdım çok canım yandı, sonra çatlatma iğnesi vuruldu. Bu gün test yaptırdım sonuç beta hcg 55.

Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?

Canım morfoloji sorunu ve sperm sorunu için keçiboynuzu soğuk pres ve yanlış olmasın ama E vitamini öneriyor ibrahim saraçoğlu istersen youtubedan bi bak canım.

T

teşekkürler umarım hepimiz çok beklenilen bebeklerimizi kucağımıza alırız.sende var mı çocuk cnm?
Yok canım inşallah bu ay çift çizgiyi gördüm silşkte olsa bebiş merhaba dedi daha kan vermedim perşembe günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah değerlerim güzel çıkar yükselir

Yok canım inşallah bu ay çift çizgiyi gördüm silşkte olsa bebiş merhaba dedi daha kan vermedim perşembe günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah değerlerim güzel çıkar yükselir
Süper valla darısı bizim başımıza bir sorun var mıydı sende ya da eşinde aşılama ile mi oldu

Süper valla darısı bizim başımıza bir sorun var mıydı sende ya da eşinde aşılama ile mi oldu
Amin canım inşallah normal yolla oldu 4. Denememizdi eşimdi sol varikosel vardı ama ileri derece değilsi sperm sayısı vs normal çıktı. Onun haricinde bi sorun yoktu bende yumurta takibi yaptırdım bu ay dr giderecek öyle değerlendirdik. İnşallah kan değerimede yansır hala sevinemiyorum korku var içimde

İçini ferah tut kan değerlerine de yansır merak etme.rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmezdim.zannediyorduk ki ilk denemede olacak.

At bakalim yorumlayabiliriz canim benim eşim de tedavi görüyor. Resmi atamasan da uzerindeki degerleri yaz buraya

At bakalim yorumlayabiliriz canim benim eşim de tedavi görüyor. Resmi atamasan da uzerindeki degerleri yaz buraya
Merhaba benim eşinin sperm değerleri de şu soyle toplam sperm 63 milyon
Normal yapıda ./. 60
Baş anomalisi ./. 15
Orta parca anamolisi ./.15
Kuyruk anomalisi ./. 10
Dosyayi yükleyemedim yardımcı olur musunuz nasil eşi min degerleri

Bizimkide boyle kizlar hacim yuksekmi sizce?

Eklentiler

• IMG_20171024_113727_347.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…