- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 37
- Konu Sahibi pastadelisi
-
At bakalim yorumlayabiliriz canim benim eşim de tedavi görüyor. Resmi atamasan da uzerindeki degerleri yaz burayaKızlar merhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz. Eşimin sperm testi sonucunu paylaşmaya çalışacam, umarım başarırım.doktor ilaç verdi şu anda onu kullanıyor. Morfoloji düşüklüğü çıktı malesef böyle olup normal yolla hamile kalan var mı. Bi de anlamıyorum bu testten, sinirlerim bozuldu iyice
resim atamadım canım değerleri yazdım. Bu arada bizim 6 yaşında bi kızımız var. 2.çocuk için 3 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı. Doktora gittik sonuç bu. Hem çok şaşkın, hem de çook üzgünüzAt bakalim yorumlayabiliriz canim benim eşim de tedavi görüyor. Resmi atamasan da uzerindeki degerleri yaz buraya
Canım sayı yeterli aslinda ama cok daha iyi olabilir. Ileri hareket de cok güzel. Tek sorun morfoloji. Yani spermlerin şekli bozuk. Benim eşimin de tedaviye basladigimizda morf 3 idi ama ilac ve bitkisel kurler ile yükseliyor cok şükür. Üzülme sonuclar iç karartici degil. Hangi ilaclari kullaniyor eşinYükleyemedim malesef . Spermatozoa sayısı:26 milyon. Total sayısı :78 milyon. İleri hareketli %38.yerinde hareketli %22.toplam ileri hareketli. 29.640.000. KRUGER STRİCT: normal %3.anormal %97.
Omepa-q10 diye bi hap verdi onu kullanıyor. Bizde Çakşır suyu iyi geliyor diye duyduk. Sabah akşam onu içti eşim. Şu an 4 şişe bitti.başka ne yapmam gerek bilmiyorum. Formda genelde proxeed Plus verilmiş genelde. Bize niye onu vermedi bilmiyorum. Sizin morfoloji ne kadar yükseldi, bi de ne kadar zamanda. Çok soruyorum ama kafam çok karışık. O anın şokuyla doktora bişey soramadım kiCanım sayı yeterli aslinda ama cok daha iyi olabilir. Ileri hareket de cok güzel. Tek sorun morfoloji. Yani spermlerin şekli bozuk. Benim eşimin de tedaviye basladigimizda morf 3 idi ama ilac ve bitkisel kurler ile yükseliyor cok şükür. Üzülme sonuclar iç karartici degil. Hangi ilaclari kullaniyor eşin
Bir ayda sasirtici derecede yukselme oldu canım morfoloji 8.3 oldu. Proxeed ile benzer ilaclar var benim eşim de argimac isimli ilacı kullaniyor. Sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka eczaneden e vitamini alın korkmaniza gerek yok ilac degil sadece vitamin icerir zarari ilmaz çok faydasini görürsünüz. Evicap 200 ml. Diye soyleyin 12 lira falan olmasi lazim. Onlarin yaninda esim her gün ceviz badem ve kuru yemiş yiyor hepsi toplam 1 avuc olacak sekilde. Soguk press keciboynuzu özü alın sabah aksam iki tatli kasigi yesin eşin. Aslında yazdiklarim cok gibi geliyor ama duzenli yapinca hic de zor degil günlük isler gibi rutine giriyorOmepa-q10 diye bi hap verdi onu kullanıyor. Bizde Çakşır suyu iyi geliyor diye duyduk. Sabah akşam onu içti eşim. Şu an 4 şişe bitti.başka ne yapmam gerek bilmiyorum. Formda genelde proxeed Plus verilmiş genelde. Bize niye onu vermedi bilmiyorum. Sizin morfoloji ne kadar yükseldi, bi de ne kadar zamanda. Çok soruyorum ama kafam çok karışık. O anın şokuyla doktora bişey soramadım ki
Tamam canım çok sağol. Keçiboynuzu özü aldım aslında soğuk pres. Bi kavanoz bitti. Bi daha almamıştım. Yarın gidip tekrar alacam. Bizim testler yapılalı 1ay oldu. Çakşır suyu 5 şişe bitsin tekrar yapacaz.. I şallah yükselme olur. Lu an çok umutlandım. %8olması çok güzel, sevindim adınıza. İnşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız. RabbimisteyeherkesenasipetsinBir ayda sasirtici derecede yukselme oldu canım morfoloji 8.3 oldu. Proxeed ile benzer ilaclar var benim eşim de argimac isimli ilacı kullaniyor. Sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka eczaneden e vitamini alın korkmaniza gerek yok ilac degil sadece vitamin icerir zarari ilmaz çok faydasini görürsünüz. Evicap 200 ml. Diye soyleyin 12 lira falan olmasi lazim. Onlarin yaninda esim her gün ceviz badem ve kuru yemiş yiyor hepsi toplam 1 avuc olacak sekilde. Soguk press keciboynuzu özü alın sabah aksam iki tatli kasigi yesin eşin. Aslında yazdiklarim cok gibi geliyor ama duzenli yapinca hic de zor degil günlük isler gibi rutine giriyor
Amin canim Rabbim isteyen kıymet bilen herkese nasip eylesin inşallah.Tamam canım çok sağol. Keçiboynuzu özü aldım aslında soğuk pres. Bi kavanoz bitti. Bi daha almamıştım. Yarın gidip tekrar alacam. Bizim testler yapılalı 1ay oldu. Çakşır suyu 5 şişe bitsin tekrar yapacaz.. I şallah yükselme olur. Lu an çok umutlandım. %8olması çok güzel, sevindim adınıza. İnşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Canım bugün evicap aldım. Günde 1 kere mi içecek. Sabah akşam mı. Orda sordum ama inan kafam karıştı. Bu aralar kafam bi dünyaBir ayda sasirtici derecede yukselme oldu canım morfoloji 8.3 oldu. Proxeed ile benzer ilaclar var benim eşim de argimac isimli ilacı kullaniyor. Sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka eczaneden e vitamini alın korkmaniza gerek yok ilac degil sadece vitamin icerir zarari ilmaz çok faydasini görürsünüz. Evicap 200 ml. Diye soyleyin 12 lira falan olmasi lazim. Onlarin yaninda esim her gün ceviz badem ve kuru yemiş yiyor hepsi toplam 1 avuc olacak sekilde. Soguk press keciboynuzu özü alın sabah aksam iki tatli kasigi yesin eşin. Aslında yazdiklarim cok gibi geliyor ama duzenli yapinca hic de zor degil günlük isler gibi rutine giriyor
Günde bir tane alacak canim benim kocam aksam yemeginden sonra alıyorCanım bugün evicap aldım. Günde 1 kere mi içecek. Sabah akşam mı. Orda sordum ama inan kafam karıştı. Bu aralar kafam bi dünya
Tamam çok sağolGünde bir tane alacak canim benim kocam aksam yemeginden sonra alıyor
Doktor ilaç vermediyse normal demek ki anlamadım gitti bu işi. Neye göre hesap yapıp, neye göre veriyorlar. Bende bugün başka bi doktora gösterdim sonuçları. İyi bi doktor. Spermlerin iyi olduğunu, benim rahim filmi çektirmemi söyledi. Kafam iyice karıştıeşiminde morfol. 3 çıktı ama hızlı hareketli sayısı %44 yavaş hareketli %28 toplam sperm 451 mılyon doktor ilaç felan vermedi :S morfo. normalin biraz altındaymış ama hareketi iyiymiş. çokta sıkıntı yok dedi ama bizim kafamıza takıldı yani.
Aynen öyle her kafadan bi ses çıkıyorben çektirdim film hormnlarada bakıldı şükürki baska bişey çıkmadı ama bu morfoloji cnımızı sıktı internette arastırdık biraz çokta olumlu bişey yok. yaa doktorlarda bi değişik adam gibi anlatın tüm testleri yapın vs.. ordan oraya gidip duruyoruz zaten yeterince sıkıntılı bir durum.oluru neyse onu yapın ona gidiyoruz. direk tüpbebek diyo. başkası klomen verelim bi deneyelim diyo bizde napıcağımızı şaşırdık.
Canım içini ferah tut değerler o kadar kötü değil benim eşimin totaliter sayi:80 milyon hareketli lik:ileri derece yavaştı ve morfoloji de %0 di o na rağmen hamile kaldım 3 aylık hamileyim ve ikizlerim olacak sen içini ferah tut psikolojik olarak çok etkiliyor rahat olYükleyemedim malesef . Spermatozoa sayısı:26 milyon. Total sayısı :78 milyon. İleri hareketli %38.yerinde hareketli %22.toplam ileri hareketli. 29.640.000. KRUGER STRİCT: normal %3.anormal %97.
İleri hızlı ve morfoloji sıkıntı gözüküyor anladığım kadarıyla. Doktora gösterdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?