Morfoloji Letu Gebelik

Lilymsl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
12
7
6
Merhabalar arkadaşlar sadece morfoloji düşüklüğü olup yumurta geliştirme+çatlatmayla hamile kalan var mı acaba ?

Hayırlı olsun çok tebrık ederım. Ne kadar sürede peki? Bızım bır seneyı gectı,aynı zamanda bi kızım var 7 yasında. O hemen olmuştu. Sımdı bı yıldır kımyasal bıle oluşmadı. Bu ay letu denedık ama ben zaten her ay yumurtlamayı goruyodum. Bı faydası olur ınsaallah :(

Hayırlı olsun çok tebrık ederım. Ne kadar sürede peki? Bızım bır seneyı gectı,aynı zamanda bi kızım var 7 yasında. O hemen olmuştu. Sımdı bı yıldır kımyasal bıle oluşmadı. Bu ay letu denedık ama ben zaten her ay yumurtlamayı goruyodum. Bı faydası olur ınsaallah :(
Biz mukti vit kullabdık birde eşim keçiboynuzu yedi ben kuru incir bilmiyorum faydaları oldu mu. Bakın kızınız da varmış bence stresten dolayı olmuyordur

Biz mukti vit kullabdık birde eşim keçiboynuzu yedi ben kuru incir bilmiyorum faydaları oldu mu. Bakın kızınız da varmış bence stresten dolayı olmuyordur
Streste aslında son 3-4 aydır bırakmıstım ama bu ay yine bolca yüklendim letuya başlayınca 😁

Hıııı 😀 ben bitek ovulasyon takibi yapmıştım onda da çift çizgiyi göremedim 😀
Hıııı 😀 ben bitek ovulasyon takibi yapmıştım onda da çift çizgiyi göremedim 😀
Bende göremedim çift çizgi :( morfolojiyi öğrendikten ne kadar sonra hamile kaldınız ? İlk çocuğunuz mu bir de yaşlar nasıl aynı durum bizde de var çok korkuyorum stresten kendimi yedim bitirdim. Artık içimden birlikte olmakta gelmiyor sadece yumurtlama döneme 5-6 gün deniyoruz

Bende göremedim çift çizgi :( morfolojiyi öğrendikten ne kadar sonra hamile kaldınız ? İlk çocuğunuz mu bir de yaşlar nasıl aynı durum bizde de var çok korkuyorum stresten kendimi yedim bitirdim. Artık içimden birlikte olmakta gelmiyor sadece yumurtlama döneme 5-6 gün deniyoruz
Öncelikle STRES YAPMIYORUZ. Evet biliyorum çok zor. Ama bunu bir görev gibi görme lütfen çünkü inan bu strestin yumurtlasan bile o an herşeyi etkiliyor. Ben 32 eşim 44 yaşında. Morfolojiy öğrendikten yanlış hatırlamıyorsam 5 ay sonra hamile kaldım. Öncesinde bir düşüğüm olmuştu. Yani düşük olduğunu bile anlamadım ben regl sandım kanama bitmeyince kan aldılar aaa düşük dediler. Yani kimyasal mıydı neydi kimse bilmiyor. Biraz vücüdnü da dinle zaten yumurtlama günlerinde o sana az çoo sinyal veriyor ne biliyim gögüslerin ağrır akıntı olur daha istekli olursun gibi gibi. Bunu görev olarak görme ama ne olur

Sizin ne kadar oldu ? :(

Sizin ne kadar oldu ? :(
8 ay oldu ilaç tedavisi görüyor eşim morfoloji hariç diğer değerler yükseldi ama morfoloji maalesef aynı artık yükselse bile doğal yolla olur mu bilmiyorum nişanda Hsg çekileceğim ondan sonra hamile kalan çok kişi var belki bir umut o vesile olur

8 ay oldu ilaç tedavisi görüyor eşim morfoloji hariç diğer değerler yükseldi ama morfoloji maalesef aynı artık yükselse bile doğal yolla olur mu bilmiyorum nişanda Hsg çekileceğim ondan sonra hamile kalan çok kişi var belki bir umut o vesile olur
Morfoloji degşmiyo anladıgım kadarıyla cok zor 😔 sizin doktorunuz ne dedi peki morfolojiyi sorun olarak görmüyolar ama gebelikte olmuyo bende şaşırdım artık. Ben rahim filmide cektirdim kasım ayında..

Morfoloji degşmiyo anladıgım kadarıyla cok zor 😔 sizin doktorunuz ne dedi peki morfolojiyi sorun olarak görmüyolar ama gebelikte olmuyo bende şaşırdım artık. Ben rahim filmide cektirdim kasım ayında..
6 ay doğal yolla deneyin olmaz tüp dedi biz 3. Ayın içindeyiz Ağustosa kadar Allah’ın izniyle inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimizin haberini alırız. Ben 27 yaşındayım erkenden farkettiğimiz için şanslı olduğumuzu düşünüyorum ama eşim 37 yaşında bilmiyorum Allah nasip etsin hayırlısıyla

Back
X