• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfoloji kötü olup tüp bebek transferi tutanlar var mi !!??

Karacanihal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
23
7
1
34
Arkadaşlar eşimin sperm morfolojisi cok bozuk her anlamda sayi hiz hareket 2 tane embriyo oluştu 4.gün embriyosu ilki tutmadı transferimin mart ayinda 2.embriyo transferi yapilacak ama hiç umudum yok çünkü embriyo gelişmemiş ama doktorum hic bilemeyiz belki tutar dedi benim gibi nu durumu yaşayıp transfer yaptirip pozitifi görenler var mi Lütfen yardımınıza ihtiyacim var cok umutsuzum bu konuda sizce umut var mıdır😑😑😓😓

Arkadaşlar eşimin sperm morfolojisi cok bozuk her anlamda sayi hiz hareket 2 tane embriyo oluştu 4.gün embriyosu ilki tutmadı transferimin mart ayinda 2.embriyo transferi yapilacak ama hiç umudum yok çünkü embriyo gelişmemiş ama doktorum hic bilemeyiz belki tutar dedi benim gibi nu durumu yaşayıp transfer yaptirip pozitifi görenler var mi Lütfen yardımınıza ihtiyacim var cok umutsuzum bu konuda sizce umut var mıdır😑😑😓😓
Bu konuya hiç cvp yazan olmamış bizde öyle bi sıkıntı yok ama moral desteği olmak için yazmak istedim mart ayındayız bende yeni transfer oldum sonucunuz belli oldu mu acaba inşallah pozitif olmuştur

Merhaba sizin sonuc ne oldu acaba hamile kalabildiniz mi? bizde ayni durumdayiz morfoloji %1 ve bu ay tup bebege baslayacagiz.

Back