• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MORFOLOJİ BOZUKLUĞU OLUP TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Cevabınız için teşekkür ederim, bizde yedik pekmez, keçi boynuzu kürü, şimdiden arısütü,polen kullanıyoruz. Tedavinizi nerde oldunuz acaba?
Şişli memorial hastanesinde yaptırdım iki tedavimi decanım ve inanılmaz memnunun hastaneden, tavsiye ederim gitmeni.

Bizde %3 morfolojiyle tüp bebek denedik hamile kaldım ama malesef 8. haftada bebeğimin kalbi durdu. Bu demek değil ki morfoloji kötüyse hep düşük olur, daha kötü morfolojiyle hamile kalıp gebeliği devam edenler var. Hatta azospermli olup tüp bebekle bebeği olan düşük yapmayan bi sürü kişi var . Kısmet nasip canım. Rabbim neyi takdir etmişse onu yaşayacaz. İnşallah isteyen dua eden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım:KK200:

Ben pko'yum eşim de morfoloji %1 sayı 78 m,lyondu. eşim proxeed plus, e vitamini, incir , keçiboynuzu pekmezi yedi bu ay tüp bebek yaptırdık 8 tane 4.gün embriyosu dondurduk bakalım :)
Canım merhaba şu an senle aynı durumdayız plos ve morfoloji 1 hamilesin galiba ilk tüp bebk tuttu mu çok heyecanlandım:))

Canım merhaba şu an senle aynı durumdayız plos ve morfoloji 1 hamilesin galiba ilk tüp bebk tuttu mu çok heyecanlandım:))

Merhaba canim. Bebeğimiz oldu çok şükür şuan 16 aylık bir kızım var. Ilk denemede tuttu çok şükür

Merhaba canim. Bebeğimiz oldu çok şükür şuan 16 aylık bir kızım var. Ilk denemede tuttu çok şükür
Ayyy maşallah rabbim yavrunu sana bağışlasın nerde yaptırdım peki tüp bebeği canım ben de düşünüyorum yaza ama nerde yaptiracagimi bilmiyorum

Back