• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MORFOLOJİ BOZUKLUĞU OLUP TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
42
Merhaba arkadaşlar, Eşimde ne yazık ki morfoloji bozukluğu var, %3 sayı ise 15 milyon 10 milyon arası oluyor.1,5 yıldır bekliyoruz artık tüp bebek yapmaya karar verdik... Morfoloji bozukluğunda tüp bebekte de düşük çok oluyormuş vs. çok okudum psikolojim allak bullak :( morfoloji bozukluğu olup tüp bebeği olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

canım buralarda eşinde hiç sperm olmayan arkadaşlar hamile kalırken ,,kaldı ki çok az sperm demek zaten morf bozuk olur genelde senin canını sıkmana hiiiiç ama hiç gerek yokkk rahat ol

canım buralarda eşinde hiç sperm olmayan arkadaşlar hamile kalırken ,,kaldı ki çok az sperm demek zaten morf bozuk olur genelde senin canını sıkmana hiiiiç ama hiç gerek yokkk rahat ol
bayanhope çok teşekkür ederim, insanın elinde olmuyor ne yazık ki :( Allah sabır versin bu sıkıntıları yaşayan herkese..Şubatta inşallah demeye başlayacağız hayırlısı olun .

bayanhope çok teşekkür ederim, insanın elinde olmuyor ne yazık ki :KK43: Allah sabır versin bu sıkıntıları yaşayan herkese..Şubatta inşallah demeye başlayacağız hayırlısı olun .
şimdiden hayırlısı olsun e vitaamini içiyor mu eşin ? takviye alıyor musunuz yani ?

şimdiden hayırlısı olsun e vitaamini içiyor mu eşin ? takviye alıyor musunuz yani ?
ilk önce SARAÇOĞLU' nun keçi boynuzu kürünü yaptım daha sonra keçi boynuzu pekmezine devam ettik %1 morfoloji %3 oldu ,şimdi de aktar bir karışım hazırladı onu kullanıyor, morfoloji de son durum nedir bilmiyorz ayrıca ne yazık ki artık düzenli kullanamıyor sürekli şehirdışı işleri var artık ...

ilk önce SARAÇOĞLU' nun keçi boynuzu kürünü yaptım daha sonra keçi boynuzu pekmezine devam ettik %1 morfoloji %3 oldu ,şimdi de aktar bir karışım hazırladı onu kullanıyor, morfoloji de son durum nedir bilmiyorz ayrıca ne yazık ki artık düzenli kullanamıyor sürekli şehirdışı işleri var artık ...
Ben saraçoğlundan kür kullanıyorum ,,e vitamini kesinlikle içir eşine 200 lük günde 1 tane .

cnm lütfen üzülme....
benim eşimin morfolojisi %2 idi. sonucu öğrendik doktor evicap yazdı.
eşimin kullandığı ay hamile kaldım.

cnm lütfen üzülme....
benim eşimin morfolojisi %2 idi. sonucu öğrendik doktor evicap yazdı.
eşimin kullandığı ay hamile kaldım.
cornella çok teşekkür ediyorum, problemi yaşauıp olumlu sonuç alan insanlardan birşeyler duymak çok daha güzel, Rabbim evladına sağlık versin, mutluluk verssin inşallah :)

Ben saraçoğlundan kür kullanıyorum ,,e vitamini kesinlikle içir eşine 200 lük günde 1 tane .
Bizde aynı şekilde, vitamini aldım kullanıyordu ama şimdi bıraktı, sürekli ben söyleyip ona da psikolojik baskı yapıyormuşum gibi düşünmesini istemiyorum ama oda ben demezsem, ilgilenmesem dikkat etmiyor buda beni üzüyor neden ben tek başıma mücadele veriyor uğraşıyorum :KK43:

Bizde aynı şekilde, vitamini aldım kullanıyordu ama şimdi bıraktı, sürekli ben söyleyip ona da psikolojik baskı yapıyormuşum gibi düşünmesini istemiyorum ama oda ben demezsem, ilgilenmesem dikkat etmiyor u da beni üzüyor neden ben tek başıma mücadele veriyor uğraşıyorum :KK43:

cnm erkekler daha farklı bakıyo olaya....üzme kendini.
eşin kullanmaya devam etsin. bir de proxeed plus diye bir ilaç var. bu da çok iyi geliyormus . araştır netten. biraz pahalı ama etkisi büyük.
eşinle de konuş. cnm bunları kullanalırsak belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz diye. motive olur belki.

cornella çok teşekkür ediyorum, problemi yaşauıp olumlu sonuç alan insanlardan birşeyler duymak çok daha güzel, Rabbim evladına sağlık versin, mutluluk verssin inşallah :)

amin cnm. Allah isteyen herkese nasip etsin.

cnm erkekler daha farklı bakıyo olaya....üzme kendini.
eşin kullanmaya devam etsin. bir de proxeed plus diye bir ilaç var. bu da çok iyi geliyormus . araştır netten. biraz pahalı ama etkisi büyük.
eşinle de konuş. cnm bunları kullanalırsak belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz diye. motive olur belki.
dr bi ilaç verdi kullanıyor ama adını unuttum ben, bu ara düzenli kullanmaya devam etse şubat başında tüp bebek denemesine gideceğiz bari sağlıklı sperm olur, hayırlısı artık inş sıkıntı olmaz 34 yaşındayım :( yaşta geçiyor ilerleyen zamanda daha zor olur

Ben pko'yum eşim de morfoloji %1 sayı 78 m,lyondu. eşim proxeed plus, e vitamini, incir , keçiboynuzu pekmezi yedi bu ay tüp bebek yaptırdık 8 tane 4.gün embriyosu dondurduk bakalım :)

Ben pko'yum eşim de morfoloji %1 sayı 78 m,lyondu. eşim proxeed plus, e vitamini, incir , keçiboynuzu pekmezi yedi bu ay tüp bebek yaptırdık 8 tane 4.gün embriyosu dondurduk bakalım :)
Hayırlısı olsun inşallah :) bakalım bende şubatta gideceğim.

bizde de morfoloji %3'tü hiç düşük olmadı

bizde de morfoloji %3'tü hiç düşük olmadı

Merhaba,
Benim eşimde de morfoloji bozukluğu var, 2 kez tüp bebek yaptık olmadı 3. denemeyi yaptırmayı düşünüyoruz, siz kaçıncı denemede hamile kaldınız ve nerede tedavi oldunuz, bende merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum da. Nazlib arkadaşım sende yanlız değilsin benim eşimde hep benim zorumla bişeler yapıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benim eşimde de morfoloji bozukluğu yani şekil bozukluğu çıkmıştı, keçi boynuzu pekmezi yedirdim sabah akşam. Tüp bebek ile gebe kaldım, şimdi de ikinci tüp bebeğimi bekliyorum kısmetse, hiç moralinizi bozmayın iyi bir hastane seçin, inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba,
Benim eşimde de morfoloji bozukluğu var, 2 kez tüp bebek yaptık olmadı 3. denemeyi yaptırmayı düşünüyoruz, siz kaçıncı denemede hamile kaldınız ve nerede tedavi oldunuz, bende merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum da. Nazlib arkadaşım sende yanlız değilsin benim eşimde hep benim zorumla bişeler yapıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben ancak 6. denemede hamile kalabildim ama sperm ile alakası yoktu. Hem bendeki endometriosis rahatsızlığı tedavi edilmeden denemiştik ilk 5 tanesini hem de farklı bir merkezdi. Embriyoların oluştuğu laboratuvar ve transferi yapan doktor çok önemli. İnşallah sizin de en kısa zamanda olur. %3 çok kötü değil gerçekten de. Çok kalitesi embriyolar olabiliyor. Moraliniz bozmayın.

Keçiboynuzu kürü ben de yapmıştım eşime.

Benim eşimde de morfoloji bozukluğu yani şekil bozukluğu çıkmıştı, keçi boynuzu pekmezi yedirdim sabah akşam. Tüp bebek ile gebe kaldım, şimdi de ikinci tüp bebeğimi bekliyorum kısmetse, hiç moralinizi bozmayın iyi bir hastane seçin, inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Cevabınız için teşekkür ederim, bizde yedik pekmez, keçi boynuzu kürü, şimdiden arısütü,polen kullanıyoruz. Tedavinizi nerde oldunuz acaba?

Ben ancak 6. denemede hamile kalabildim ama sperm ile alakası yoktu. Hem bendeki endometriosis rahatsızlığı tedavi edilmeden denemiştik ilk 5 tanesini hem de farklı bir merkezdi. Embriyoların oluştuğu laboratuvar ve transferi yapan doktor çok önemli. İnşallah sizin de en kısa zamanda olur. %3 çok kötü değil gerçekten de. Çok kalitesi embriyolar olabiliyor. Moraliniz bozmayın.

Tedaviye başlarken en iyi yer olsun di,ye araştırdık tabi ama bide bu işlerin kısmet tarafı var, Bizim sayı da hareketlilikte de sanırım sıkıntılar var Bahçeci Umut ta denedik aslında memnun kalmıstık ama olumsuz sonuçlanınca insan farklı bi yer arayışına giriyor. Cevabınız için teşekkür ederim, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Dualarınızda bizleri de unutmayın :)

• Beğen
Reactions: 9ay
Back