• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfoloji bozuklugu olup hamile kalan var mi

oznurt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
148
3
118
44
İstanbul
Morfoloji bozuklugu olup hamile kalan varmi ?Varsa hangi ilaci kullanip duzelltiniz ya da hangi kürü?benim esimde morfoloji yuzde 2 ve 1ken 3defa tup bebek denedik olmadi.gerci bana diger testler yapilmadi ama tecrubesi olan varsa paylasabilir misiniz ?

sevgili arkadaşlar mrb oncelıkle cok uzun zamandır gırmıyordum sıteye cunku tedavı ıle uğraşıyorduk suan dört aylık hamıleyım rabbım nasıp ederse bu güne gelene kadar kimseyle paylaşmadım korkumdan sızlere bı dr arkadasın esıme uyguladığı ılacın ısmını vermek ıstıyorum ne olur deneyın ınsallah sızdede ıse yarar sabah aksam proxeed toz yıne sabah aksam kecı boynuzu ozu ve sadece aksamları yatmadan vırıgen tablet ve haftada ıkı uc gun nohut yemegı ama nohutu haşlamadan ıslatarak yapın ınsallah sızlerdede ıse yarar rabbım kımseyı evlat hasretı ıle terbıye etmesın hıc bırımızın kucağını bos bırakmasın

morfolojınız bozukken tup bebek yaptırsanız bıle dusuk olma ıhtımalınız cok yüksek lütfen sızlerde uygulayın ben günlerce gecelerce ağladım rabbım bu tedavıyı çıkardı karsıma rabbım yardımcınız olsun

sevgili arkadaşlar mrb oncelıkle cok uzun zamandır gırmıyordum sıteye cunku tedavı ıle uğraşıyorduk suan dört aylık hamıleyım rabbım nasıp ederse bu güne gelene kadar kimseyle paylaşmadım korkumdan sızlere bı dr arkadasın esıme uyguladığı ılacın ısmını vermek ıstıyorum ne olur deneyın ınsallah sızdede ıse yarar sabah aksam proxeed toz yıne sabah aksam kecı boynuzu ozu ve sadece aksamları yatmadan vırıgen tablet ve haftada ıkı uc gun nohut yemegı ama nohutu haşlamadan ıslatarak yapın ınsallah sızlerdede ıse yarar rabbım kımseyı evlat hasretı ıle terbıye etmesın hıc bırımızın kucağını bos bırakmasın
Keci boynuzu ozu nasil birsey? Sivimi toz mu?

beninmde eşimin marfolojisi 2 . 5 gebelik gecirdim 4 ü düştü oğlum var 7 yaşında birisinide aşılamayla hamile kaldım düşük ouyor die kalitelisini koyucaakları için bi kerede tüp denedik olmadı öyle kötü talihsizlikler yaşadım.artık marfolojimi başka sorunmu var bimiyorum. bnim bütün değerlerim filmlerim normal inşallah en kısa zmanada alırsın kucağına beblklerini.

Morfoloji bozuklugu olup hamile kalan varmi ?Varsa hangi ilaci kullanip duzelltiniz ya da hangi kürü?benim esimde morfoloji yuzde 2 ve 1ken 3defa tup bebek denedik olmadi.gerci bana diger testler yapilmadi ama tecrubesi olan varsa paylasabilir misiniz ?

Canim esiminde morfolojisi 3 tü tüp bebek yapildi tutmasi sobra 2ye düştü yine tüp bebek yapildi ikincisi tuttu hamdolsun bide bnde cikolata kisti var düşün :)

Canin bizde de morfoloji ben tup bebekle ikizlerime hqmile kaldim fakat 6. Aya girdim ve erken dogum oldu yani dr lar dusuk olarak adlandirdi

elifmanimosost: 36665499 .!.:
beninmde eşimin marfolojisi 2 . 5 gebelik gecirdim 4 ü düştü oğlum var 7 yaşında birisinide aşılamayla hamile kaldım düşük ouyor die kalitelisini koyucaakları için bi kerede tüp denedik olmadı öyle kötü talihsizlikler yaşadım.artık marfolojimi başka sorunmu var bimiyorum. bnim bütün değerlerim filmlerim normal inşallah en kısa zmanada alırsın kucağına beblklerini.
Elif manisa dan misin cani.

Biz tam 8 ay proxeed kullandık , morfoloji %2den %3e çıktı.. 1 aşılama denedim %95i ileri hızlı ve hareketli şekilde yıkama sonrası tam15milyon hucre ile aşılama yapıldı ancak tutmadı , olmadı mı olmuyor.. proxeed kullanabilirsiniz ben rakamsal olarak faydasını gördüm ama kesin gebelik getirir , o derece guclendirir diyemem.
tüp bebek yaptıracaksanız da ısrarla IMSI teknigi olan yerleri tercih etmelisiniz morfoloji sorunu için. bu yöntemle spermleri buyuterek daha saglıklılarını seciyor ve yumurta ile birleştiriliyor ancak şunu unutmayın , bir cok profesor artık beslenme-hava ve su bozulması nedeniyle morfolojiyi önemsemiyor. Çunku insan oglu spermin dışındaki kabuk varken onu saglıklı veya saglıksız diye ve en fazla IMSI yöntemi ile yaklasarak degerlendirebiliyor , yumurta içine atılan spermin dış kabugu düşüp bölünme için çalışmaya başladıktan sonra saglıklı mı saglıksız mı , DNA hasarı Kromozom eksikliği var mı bunu PGT harici bilmek mumkun olamıyor.
Morfolojiyle kendinizi sıfır deger görmedikçe üzmeyin ve yormayın derim ben.. nasıl yapacagımızı henuz bilemesem de stres yani hücre ve hormonlar üzerinde direkt iyi hormonları tersine cevirip deformasyon yaratmaya başlayan bu duyguyu ortadan kaldırmaya calışmak , olabildigince yuruyus yapmak , alkol ve sigaradan uzak durmak lazım , cok ezber ama maalesef dogru..
3yılı aşkın beklememek lazım dogal gebelik için , tüp bebekte de IMSI teknigi ile biraz daha saglamcı bir tedavi olabilir.
inşallah hepimiz kavuşuruz bir gün guzel neticemize..

Merhaba. Dogumunuza az kalmış. Gözünüz aydın. Sizdeki morfolojik bozukluk nasil düzeldi acaba. ?
merhaba
hamilelik takvimini kaldıramadım :) erken doğum yaptım ben. bebeğim 23 günlük oldu çok şükür. morfolojik bozukluk için birkaç tane bitkisel destek kullandık.
biri emodex
arginin
arı sütü tableti
omega 3

Back