Ben kaldım fakat eşimin morf 5 diğer değerlerde iyi. 5 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz 3 aydır kalamadımEşimin morfoloji sonucu %2 çıkmış kızlar, varikosel de var . daha önce başına gelen var mı? Hamile kaldınız mı neler kullandınız? Ameliyat olmalı mı
Sizde bir problem var mıydıEşim varikosel ameliyatı olduktan bir sene sonra hamile kaldım
Çok beklediniz mi, ayrıca özel bi yönteminiz var mıydı acabaVarikosel ve farklı hiç bir sorun yoktu.
%2 morfoloji ile 2 çocuğum var.
Ayrıca morfoliji %0 olmadığı sürece sorun yok.
Morf 5 olması iyiymiş. Biraz yabancı makale okudum morfun 4 altında olanlara tüp bebek öneriyolarmışBen kaldım fakat eşimin morf 5 diğer değerlerde iyi. 5 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz 3 aydır kalamadım
Yaaaa%1 morfoloji, 3.7 mm varikoselle hamileyim
Hayır 3 ile 2 ile bir sürü gebe kalan var . Sayınız ve hızınız çok iyiyse morfoloji çok da etkilemez. En kötü aşılama olurMorf 5 olması iyiymiş. Biraz yabancı makale okudum morfun 4 altında olanlara tüp bebek öneriyolarmış
Hayır yoktu ama doktor bize ameliyattan sonra 1 seneyi bulabilir demişti ve öyle oldu şuan 3 tane çocuğum var. Olur merak etmeyin sadece zaman ve sabır belki sizde daha erken olacak herkeste bir seneyi bulacak diye bişey yok.Sizde bir problem var mıydı
Sayı kaç, hız kaç?Çok beklediniz mi, ayrıca özel bi yönteminiz var mıydı acaba
Aşılamayı ilk defa duydum. Bi araştırayım hemen aşılama deneyeyim. Çünkü yıprandıkHayır 3 ile 2 ile bir sürü gebe kalan var . Sayınız ve hızınız çok iyiyse morfoloji çok da etkilemez. En kötü aşılama olur
Teşekkür ederim sizleri seviyorumHayır yoktu ama doktor bize ameliyattan sonra 1 seneyi bulabilir demişti ve öyle oldu şuan 3 tane çocuğum var. Olur merak etmeyin sadece zaman ve sabır belki sizde daha erken olacak herkeste bir seneyi bulacak diye bişey yok.
Bir ml de sperm sayısı 46 milyon yazılmış toplam hareketli %53Sayı kaç, hız kaç?
Bende sorun vardı. Hikayem uzun kısa keseyim. Ameliyat oldum 5 ay sonra gebe kaldım.
Ne zamandır deniyorsunuz aşılama için de acele etmeyin varikosel varsa eşiniz ameliyat olsun eğer doktor da onaylıyorsaAşılamayı ilk defa duydum. Bi araştırayım hemen aşılama deneyeyim. Çünkü yıprandık
Bu değerlerle çok rahat doğal yolla gebelik olur ama . Siz de bir sorun yok dimi pcos vs.Bir ml de sperm sayısı 46 milyon yazılmış toplam hareketli %53
Bir yılı geçti ama daha yeni kafaya takıyorum 2-3 aydır. Doktor ameliyat önermedi üç farklı doktora gittikNe zamandır deniyorsunuz aşılama için de acele etmeyin varikosel varsa eşiniz ameliyat olsun eğer doktor da onaylıyorsa
Rica ederim inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırsınız. Duanın açamayacağı kapı yoktur içten içe bol bol dua edin bakarsınız ummadığınız bi anda oluvermişTeşekkür ederim sizleri seviyorum
Yok bende de bi problem yok, ben yumurtlama günlerini tam anlayamıyordum, bu ay ovulasyon testi kullandım ve 14. Gün yumurtlamam oldu ama biz birlikte olamadık :) ben yumurtlama gününü çok farklı sanıyordumBu değerlerle çok rahat doğal yolla gebelik olur ama . Siz de bir sorun yok dimi pcos vs.