• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfoloji %1 Olup Doğal Yoldan Hamile Kalanlar Var mı ? Diğer Değerler iyi bir sıkıntı yok

Kızlar öncelikle merhaba
Morfoloji %1 olup doğal yoldan hamile kalanlar var mı?
Geriye kalan tüm değerler çok çok iyi
Merhabalar İnanırmısın aynı sorunun cevabını bende bekliyorum eşimin %1 morfolojisi ve %30 ileri hareket en azından cevap yazzsalar bize de umut olur 🥺🥺sizin iler hareket kaç ?

Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz peki inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder hepimize 🥺🥺
Bizim daha çok yeni ama öncesinde baktırmak istedik bir sıkıntı var mı diye ve böyle bir şeyle karşılaştık. Doktorumuz bu çok önemli bir etken değil dedi . Ama merak ediyorum açıkçası.
Sizin ne kadar oldu peki 🌸

Bizim daha çok yeni ama öncesinde baktırmak istedik bir sıkıntı var mı diye ve böyle bir şeyle karşılaştık. Doktorumuz bu çok önemli bir etken değil dedi . Ama merak ediyorum açıkçası.
Sizin ne kadar oldu peki 🌸
5 sene oldu bizim bu ay klomen ve femara kullandım bakalım sonuç ne gösterecek bekliyorum 🤲

Hayırlısı olur inşallah🌸
Morfoloji dışında bir sorununuz var mı peki tüp bebek düşündünüz mü hiç ?
Yok canım başka problemimiz sadece morfoloji %1 ileri hareket %30 bende de polikistk başlangıcı dedi ama adetim çok düzenli oldugu için bir problem olmadığını söyledi doktor sadece glifor verdi insülin direncim sınırda oldugu için onun haricinde rahim filmim falan temiz sonuçlarımız

Yok canım başka problemimiz sadece morfoloji %1 ileri hareket %30 bende de polikistk başlangıcı dedi ama adetim çok düzenli oldugu için bir problem olmadığını söyledi doktor sadece glifor verdi insülin direncim sınırda oldugu için onun haricinde rahim filmim falan temiz sonuçlarımız
Tüp bebek hiç düşünmedik daha doğrusu şuana kadar aşılama bile düşünmemiştik ama bu ay olmaz ise aşılama istiyoruz bakalım 🤔

Ben kaldım canım
1 yıl imprly maxi go ve e vitamini kullandık
Ama bunun toplasan 4 ayı düzenli kullandı
En son burada okuduklarımdan yola çıkarak izmirde bi aktardan macun karışımı aldık tahlil değerlerine göre hazırlıyor
Onu kullandığımızdan 1 bucuk ay sonra hamile kaldım
2 sene 3 ay olmadı bizimde ne kimyasal ne başka bişey
Tüp bebeğe gittik bahçecide bülent erol verdi bu saydığım ilaçları ve sadece morfoloji de gebelik olmaz diyemeyiz bu ilaçları 6 ay kullanıp gelin demişti
Çok şükür rabbim nasip etti
Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün 🙏🏻

G
Ben kaldım canım
1 yıl imprly maxi go ve e vitamini kullandık
Ama bunun toplasan 4 ayı düzenli kullandı
En son burada okuduklarımdan yola çıkarak izmirde bi aktardan macun karışımı aldık tahlil değerlerine göre hazırlıyor
Onu kullandığımızdan 1 bucuk ay sonra hamile kaldım
2 sene 3 ay olmadı bizimde ne kimyasal ne başka bişey
Tüp bebeğe gittik bahçecide bülent erol verdi bu saydığım ilaçları ve sadece morfoloji de gebelik olmaz diyemeyiz bu ilaçları 6 ay kullanıp gelin demişti
Çok şükür rabbim nasip etti
Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün 🙏🏻
özünüz aydın nasıl bir macuncu internet sayfası falan var mı

G

özünüz aydın nasıl bir macuncu internet sayfası falan var mı
Valla içeriğinde bir sürü bişeyler var büyük bir kavanoza yapmışlardı keçiboynuzu pekmezinin içine çeitli baharatlar vardı bende burada okuyorak aynı bizim durumumuz da bir arkadaşa özel mesaj atarak almıştım numarasını izmir de sağlık naturel adı size yine bi buraya yazarakta araştırın lütfen
Allah tez vakitte sizlerede nasip etsin herkes her zaman dualarımda ne kadar zor olduğunu biliyorum beklemenin ben 1 yılda üzüntüden stresten 11 kilo verdim

Merhabalar İnanırmısın aynı sorunun cevabını bende bekliyorum eşimin %1 morfolojisi ve %30 ileri hareket en azından cevap yazzsalar bize de umut olur 🥺🥺sizin iler hareket kaç ?
Merhabalar merak etmeyin bizde de aynı sorun vardı hatta sayi ve hareket de dusuktu eşim beslenmesine dikkat etti,sigarayı birakti, ilaç kullandı morfolaji %1 idi bir sonraki testte %2 olmuştu sonrasında hamile olduğumu öğrendim 😊 darısı size inşallah

Merhabalar merak etmeyin bizde de aynı sorun vardı hatta sayi ve hareket de dusuktu eşim beslenmesine dikkat etti,sigarayı birakti, ilaç kullandı morfolaji %1 idi bir sonraki testte %2 olmuştu sonrasında hamile olduğumu öğrendim 😊 darısı size inşallah
İnşallah canım benim allah razı olsun pemi hangi ilacı kullandı eşin ?

Back