• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfoloji %1 Olup Doğal Yoldan Hamile Kalanlar Var mı ? Diğer Değerler iyi bir sıkıntı yok

Ben kaldım canım
1 yıl imprly maxi go ve e vitamini kullandık
Ama bunun toplasan 4 ayı düzenli kullandı
En son burada okuduklarımdan yola çıkarak izmirde bi aktardan macun karışımı aldık tahlil değerlerine göre hazırlıyor
Onu kullandığımızdan 1 bucuk ay sonra hamile kaldım
2 sene 3 ay olmadı bizimde ne kimyasal ne başka bişey
Tüp bebeğe gittik bahçecide bülent erol verdi bu saydığım ilaçları ve sadece morfoloji de gebelik olmaz diyemeyiz bu ilaçları 6 ay kullanıp gelin demişti
Çok şükür rabbim nasip etti
Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün 🙏🏻
Macunla hamile kaldınız mı ve İzmir'in neresinde bu

Promen k canim ama ilacı bitirmemisti henüz
Doktor bize in asta diye birşey verdi tek sıkıntı morfoloji dedi dün gösterdim sonuçları bu değerle aşılama tutmaz tüp bebeğe gönderiliyor normalde ama devlette tüp Bebek için 3 aşılama şart dedi ve klomen verdi aşılama yapilacak tabi doktorun bu söylemi üzerine morfoloji 2 ile ve böyle konusmusken aceba aşılamayı zaten tutmicak olmicak düşüncesiyle baştan sagma işte ne bilim spermin yikanmamasi aşılama haline getirilmemesi gibi birşey mi yapacak yoksa olması gerektiği gibi mi yapacak nasıl olcak hiç bilmiyorum

Doktor bize in asta diye birşey verdi tek sıkıntı morfoloji dedi dün gösterdim sonuçları bu değerle aşılama tutmaz tüp bebeğe gönderiliyor normalde ama devlette tüp Bebek için 3 aşılama şart dedi ve klomen verdi aşılama yapilacak tabi doktorun bu söylemi üzerine morfoloji 2 ile ve böyle konusmusken aceba aşılamayı zaten tutmicak olmicak düşüncesiyle baştan sagma işte ne bilim spermin yikanmamasi aşılama haline getirilmemesi gibi birşey mi yapacak yoksa olması gerektiği gibi mi yapacak nasıl olcak hiç bilmiyorum
Canim bizde 1 kez asilama yaptik tutmadı ama sonrasında doğal yoldan oldu

Back