Zamanla düzeldiğini, hemen bir iyileşme beklenmemesi gerektiğini biliyorum.Bu
Bunları uygulayıp morfolojisi 4 un üstüne çıkan olmuş mu
Evet öyle, insanlarda kazara olan birşey bizi olması için uğraştırıyor. Meğer ne kıymetli bir şeymiş. Ben hemen olur sanıyordum taa ki deneyene kadar...Zamanla düzeldiğini, hemen bir iyileşme beklenmemesi gerektiğini biliyorum.
Ve değerler çok daha yükseliyor bu saydıklarmla.
Ben ve eşiminde farklı sebeplerden sıkıntıları var ancak, şu anlık doktor doktor gezmekten vazgeçtik.
Ezber kalıplar biraz bizi sıktı artık.
Selam ben morfoloji 0 ile hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Transferden 10 ay önceki testinde morfoloji 3tü, eşim vitamin kullandı ama transferden 5 ay ve 1 ay önceki testlerde 0dı. Doktor hiçbirşey kullandırmadı. Ben iyileşme olacağını da düşünmüyorum doktorum da çok önemsemedi açıkçası. İlk denemede hamile kaldım.Morfoloji 0 çıktı böyle olup hamile kalan var mı? Veya duzeltebilen var mı?
Tüp bebek düşünmüyorum şu an hem çok masraflı hem biraz daha denemek istiyorum. Takviye vs kullanıyor eşim. Normal yolla olma olasılığı düşük yani sizin tüp bebekle tutmuş gerçi belli de olmuyorSelam ben morfoloji 0 ile hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Transferden 10 ay önceki testinde morfoloji 3tü, eşim vitamin kullandı ama transferden 5 ay ve 1 ay önceki testlerde 0dı. Doktor hiçbirşey kullandırmadı. Ben iyileşme olacağını da düşünmüyorum doktorum da çok önemsemedi açıkçası. İlk denemede hamile kaldım.
Merhaba, doktorunuz ne dedi acaba, bizde de benzer bir dıurum var ama 2,5 senedir hamile kalamadım. Doktorumuz morfoloji çok önemli değil demişti.Malesef test yok eşimin e nabizinda gördük sonuçları oda işte şuan ama diger değerler normal çıkmış hatırladığım kadarıyla bide ileri harektsiz olan %28 di sanırım sadece morfoloji referans dışı çıkmış gösteriyordu çok korktum ağlıyorum aksamdır
Bizim morfoloji 2 çıkmıştı. Neredeyse 1 sene olacak testi verdiğimiz. O günden beri yukarıda yazılan her şeye dikkat ettik ama malesef hala hamile kalamadım. Aksatmadan takviyeler, sigarayı bıraktık, alkolü neredeyse yok derecesinde alıyoruz, paket ürünleri kestik, ama düzelme olmadı. Belki işe yarayan vardır. Ben artık tüp bebek için yöneleceğim gibi duruyorBu
Bunları uygulayıp morfolojisi 4 un üstüne çıkan olmuş mu
Offf böyle örnekler umudumu yok ediyor. Çok üzgünüm ve yoruldum.Bizim morfoloji 2 çıkmıştı. Neredeyse 1 sene olacak testi verdiğimiz. O günden beri yukarıda yazılan her şeye dikkat ettik ama malesef hala hamile kalamadım. Aksatmadan takviyeler, sigarayı bıraktık, alkolü neredeyse yok derecesinde alıyoruz, paket ürünleri kestik, ama düzelme olmadı. Belki işe yarayan vardır. Ben artık tüp bebek için yöneleceğim gibi duruyor
Evet üzücü gerçekten, çevremdeki herkes takma, üzülme her şey olacağına varır, normal yollarla olması için bir engel yok diyip duruyor ama bazen gerçekten bunların bi anlamı kalmıyor. İlk doktora gittiğimde o kadar ümitliydim ki, şimdi artık aşılama bile düşünmek istemiyorum, ihtimalin düşük olduğu her fikir beni yoruyor artık, çok zor bi süreç ama Allah isteyen herkese kolaylık versinOfff böyle örnekler umudumu yok ediyor. Çok üzgünüm ve yoruldum.
Gerçekten Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlısıyla ve geciktirmeden hemen nasip etsin. Tüp bebek özelde çok pahalı devlette bir sürü prosedür var. Devlette yapan yerler bana çok uzak. Bende uzatmada tüp bebek için devlette denemeye başlasam mi diye düşünüyorumEvet üzücü gerçekten, çevremdeki herkes takma, üzülme her şey olacağına varır, normal yollarla olması için bir engel yok diyip duruyor ama bazen gerçekten bunların bi anlamı kalmıyor. İlk doktora gittiğimde o kadar ümitliydim ki, şimdi artık aşılama bile düşünmek istemiyorum, ihtimalin düşük olduğu her fikir beni yoruyor artık, çok zor bi süreç ama Allah isteyen herkese kolaylık versin
Amin canım, tüp bebek için görüşmeye gideceğiz, ama devlette prosedür nasıl hiç bilmiyorum araştırmadım, özelden fiyat alacağım öncelikle. Kafandan bi şeyleri atıp akışta kalabilen bir insansan biraz daha denemeye değer canım, ben öyle bir insan olmadığımı anladığım için çok zorlanıyorumGerçekten Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlısıyla ve geciktirmeden hemen nasip etsin. Tüp bebek özelde çok pahalı devlette bir sürü prosedür var. Devlette yapan yerler bana çok uzak. Bende uzatmada tüp bebek için devlette denemeye başlasam mi diye düşünüyorum
Ya zaten genel olarak hayattan çok bıkmış sıkılmış bir insanım. Sürekli bebek bebek diye düşünüyorum aslında. Yumurtlama gunumdeyim kesin gene negatif olacak ondan dert oldu içime ayriyetten. Tüp bebek isterim tabiki hemen gidip yarın yaptırsam ve tutsa keşke. Maddi manevi yorgunum git gel uğraş dert anlat ...Amin canım, tüp bebek için görüşmeye gideceğiz, ama devlette prosedür nasıl hiç bilmiyorum araştırmadım, özelden fiyat alacağım öncelikle. Kafandan bi şeyleri atıp akışta kalabilen bir insansan biraz daha denemeye değer canım, ben öyle bir insan olmadığımı anladığım için çok zorlanıyorum
Takviye ilac verdi şimdilik 3 ay sonra tekrar test vericek ama benim pek ümidim yok siperm sayısı çok ama önemli olan sekili malesef düzgün olmadığı sürece yumurtayı hicbisekilde dölleyemez dedi yaşımız 24/26 muhtamelen 1 sene daha beklerim sonrasinda tüp bebek vs başlarım sizede gecmis olsun Allah şifa versin.Merhaba, doktorunuz ne dedi acaba, bizde de benzer bir dıurum var ama 2,5 senedir hamile kalamadım. Doktorumuz morfoloji çok önemli değil demişti.
Amin inşallah yaptığımız her tedavi, yediğimiz, içtiğimiz her şey şifa olsun.Takviye ilac verdi şimdilik 3 ay sonra tekrar test vericek ama benim pek ümidim yok siperm sayısı çok ama önemli olan sekili malesef düzgün olmadığı sürece yumurtayı hicbisekilde dölleyemez dedi yaşımız 24/26 muhtamelen 1 sene daha beklerim sonrasinda tüp bebek vs başlarım sizede gecmis olsun Allah şifa versin.
Rabbim şifa versin, içimize rahatlık versin, isteyen herkese de sağlıklı bebekler versin.Ya zaten genel olarak hayattan çok bıkmış sıkılmış bir insanım. Sürekli bebek bebek diye düşünüyorum aslında. Yumurtlama gunumdeyim kesin gene negatif olacak ondan dert oldu içime ayriyetten. Tüp bebek isterim tabiki hemen gidip yarın yaptırsam ve tutsa keşke. Maddi manevi yorgunum git gel uğraş dert anlat ...
AminRabbim şifa versin, içimize rahatlık versin, isteyen herkese de sağlıklı bebekler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?