Morfoloji 0

Mrb benim eşimin de 0 cikdi yarın doktorla gorusucez hamile kalmak mümkün mü acaba
Morfolojıyı çok sıkıntı etmemıstı bızım doktorumuz yarın doktorunuz size söyler diğer değerlere bakıp olur olmaz die . Testiniz varsa atar mısınız fotosunu

Morfolojıyı çok sıkıntı etmemıstı bızım doktorumuz yarın doktorunuz size söyler diğer değerlere bakıp olur olmaz die . Testiniz varsa atar mısınız fotosunu
Malesef test yok eşimin e nabizinda gördük sonuçları oda işte şuan ama diger değerler normal çıkmış hatırladığım kadarıyla bide ileri harektsiz olan %28 di sanırım sadece morfoloji referans dışı çıkmış gösteriyordu çok korktum ağlıyorum aksamdır

Nie ağlıyorsunuz sonuçta tedavısı olan bisey takvıye ve bitkilerle . Şükredin ki elinizde sperm var ve hareket sorunu yok .

Ne bilim burda araştırdığımda herkez umutsuz konuşmuş çoğu tüp bebekle falan anca kalabilmiş tüp bebek biraz maliyetli malesef teşekkür ederim yorumunuz için
Eğer araştırılana bakarsanız evet tek başına bi infertilite sebebi ve doğal yollarda hamile kalmayı engelleyen bi sebeb . Ama doktorlar diğer sonuçlarla beraber degerlendirince daha net konuşabiliyorlar olur olmaz die

Sağolun peki size tedavi vs uyguladimi ilaç vs nekadarlik evlisiniz bilmiyorum ama hiç hamile kaladinizmi özel olmassa

Sağolun peki size tedavi vs uyguladimi ilaç vs nekadarlik evlisiniz bilmiyorum ama hiç hamile kaladinizmi özel olmassa
Biz o testleri prosedür gereği yaptırdık bacım .

Benım bi normal doğum oğlum var sonra düşük oldu bidaha çocuk olmadı enfeksiyondan tüplerim tıkanmış salpingografi yaptırdım açılmadı ama . Tüp bebek tedavisine başvurduk .

Anladım sizede gecmis olsun Allah yardımcınız olsun

Hiç birşey önermediler. Diğer değerler iyiyse morfolojinin çok önemi yok diyorlar. Madem önemi yok neden morfolojisi kötü olanlar sıkıntılar çekip duruyor anlamıyorum
Koca bir YALANNNNN
Morfoloji sıfırsa diğer değerlerin hepsi patlamaya hazır koca bir balon....

Eklentiler

• IMG-20250214-WA0003.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG-20250214-WA0002.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar bizde de morfoloji yüzde 1 idi haziranda en son test verdi. Yarın artık yeni bir ürologa gidip tekrar değerlendirme istiycez. 11 aydır gebelik yok haberleşelim güzel haberlerinizi bekliycem birbirimize umut olalım

Nerden biliyorsunuz
Morfoloji en az %4 olmalı.
Başı ortası kuyruğu kopuk düzensiz veya da genetiği sıkıntılı sperm, yumurta da görevini yapamaz.
Bütün değerler tavan olsun, başrol sperme aittir.
Araştırınca göreceksiniz

%4'ün Aşağısı çok ama çok zor ihtimal, onada uzman doktorlar, takdiri ilahi ve olağanüstü diyorlar.
Lütfen Araştırın, Sizde öğrenin.

E nasıl tedavi ediliyor bu bilmiyorum.

E nasıl tedavi ediliyor bu bilmiyorum.
Gerçekten sorunun morfolojiden kaynaklı olup olmadığı bilinmeli canım.
Başka bir problem değilse, ki şu an morfoloji gözüküyor;

Asitli içeçecek yasak. Her türlüsü
Derhal spora başlayacak. Aksatmadan!
Düzenli uyku (geceye asla sarkmamalı, hücre yenilenmesi için şart)
Sıcak su ile banyo ve bölgenin yıkanması yasak (Taş çatlasın ılık su olacak, hafif soğuk su ile olursa daha iyi olur)
Beslenmesine çok çok dikkat edecek ve 2 öğünde sağlıklı tüketim yapacak. (Çok yemek yok, aç kalkacak sofradan ve aç kalacak hücreleri yenilenmesi için)
Kullanılıyorsa, her türlü tütün ürünü ve alkol ürünü kesilecek. (İyileşmeyi oldukca geciktirir)
Kolajen ihmal edilmemeli ! ( Özellikle ilikli, kemik suyu )
Ne kadar garip ve ilginç değil mi saydıklarım ?

Ve doktorun vereceği hapı kullanacak. Oda "p" ile başlayan birşeydi şimdi unuttum, Ama sen unutmaki o hapda genel anlamda sayıyı arttırmak içindir. (gebelik şansı çoğalsın diye)
Düzelme zaman ister. Zaman tanıyacaksınız bu duruma ve yukarıda ki yaşam şeklini kendinize uyduracaksınız.

Bu arada aktarlar kür yapıyor ama, adı üstünde işte aktar, Doktor değil!

Bu
Bunları uygulayıp morfolojisi 4 un üstüne çıkan olmuş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…