Morelim çokk bozuk lütfen yardım

Emine90m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
119
85
34
Kızlar cuma günü meme büyütme ameliyatı oldum 350 cc mentor marka takıldı ameliyattan cıktım hersey cok iyi ertesü gün dpktor taburcu etmeden baltı ki direnlerden hala koyu renk kan geliyor bunun açık renk olması lazım bu teminatbizim için kalsım dedi salı çıkartırırız dedi hergün boşaltıyorum ama en az 30 cc kan oluyor salı oldu hala renk koyuboyle bişey yaşayan oldumu

Merhaba korkmaniza gerek yok. Bende bir cuma aksami ameliyat oldum ve sali gunu cikti direnlerin. Zamanla rengi normale donuyor merak etmeyin. Ne kadar kalir ve icindeki kan bosalirsa o kadar iyi diye biliyorum.

Merhaba korkmaniza gerek yok. Bende bir cuma aksami ameliyat oldum ve sali gunu cikti direnlerin. Zamanla rengi normale donuyor merak etmeyin. Ne kadar kalir ve icindeki kan bosalirsa o kadar iyi diye biliyorum.
Bugün cıktı doktorumda herşey çok normal dedi bende çok rahatladım çok iyiyim Şu an 4. Gün ama rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…