• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

morelim cok bozuk

YAMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
59
0
96
Ankara
arkadaşlar dün konu açmıştım doktora gittim kistim oldugunu öğrendim bugün doktora bu kistlerle gebelik olurmu dedim çok zor deyince tıkandım kaldım hiçbirşey diyemeden cıktım gecen ay gittiğimde kistim 5 cm yakındı şimdi 3 cm kadar olmuş ama kist coğalmış her iki overdede var bir kızım var ama bir tane daha olsun istrim tabi cözümü var olmucak diye birşey yok ama doktor biranda deyince tuhaf oldum bilmiyorum duygularım cok karışık

bendede 5 cm di ilk ogrendigimde doktor alınmazsa cocuk olmaz dedi ustelik bekarım dusun:S
ama ilac kulladım 1.5 ay kadar sonra kist 7mm oldu doktor bile sasırdı simdide oyle arada oluyor ama ufak oldugu icin onemsemiyolar moralini bozma cozumu var bunların

ben gecen yıl çikolata kistinden amelityat oldum doktor 2 ay sonra kontrole gel aynıysa bir operasyon gecirirsin dedi umarım benimde küçülür

ilaç vermedi gecende vermediler benim endometriom kisti dediler cikolata kistine benziyor ve bu kistten cok varmış ayrıca anekoik kisti varmış

polikisitik over sendromumu canım
moon seninkide mi öle

buyugu anekoik kistti..

ilaç vermedi gecende vermediler benim endometriom kisti dediler cikolata kistine benziyor ve bu kistten cok varmış ayrıca anekoik kisti varmış

benimde anekoik kisti zaten..sonradan 7 mm oldu folukuler kist deniyo bunlara..ardından gene 3 cm oldu oda baska bir isimdi unuttum simdi

allah herkese şifasını versin burda okudukca biraz rahatlıyorum ama içimin bir yanı buruk

benim kuzenimin 7 cmlik kisti var kız bekar kendi kendine dogum kontrol hapı kullanıyor..
yani sen hic dert etme durumunu iyilesirsin allahın izniyle

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bende o kadar cok cıktıki:)) folukuler anekoik bide bisey daha vardı unuttum onu ama pko degildi sanırım

Back