dün kontrol mr ım vardı..sonucu aldım bugün..9mm olan tümörüm 9,5 a yükselmiş..bu kez niyeyse çok umutluydum..yok olup gittiğini düşünmüştüm..ama ilk kez büyüme gösterdi..ne olur dualarınızı esirgemeyin..öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim beyin cerrahiye..inşallah korktuğum gibi değildir..
sonrasında yazdığım mesajlar ara sayfalarda olduğundan birçok arkadaşım olayın neticesini görememiş..bu nedenle buraya ekliyorum onları da..
duasını ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler ediyorum...
az önce gittim benim kontrollerimi yapan hoca ameliyatta olduğu için asistanı ile görüştüm..
içimi rahatlattı..oluşum yeri itibariyle olumsuz bir şey beklemediklerini ve büyümeninde çok ciddi boyutta olmadığını söyledi..
içim rahatladı..ama yine de önümüzdeki hafta hocayla görüşün dedi..allah izin verirse gideceğim haftaya ona da..
yine gelişmelerden haberdar ederim..
hepinizden allah razı olsun....
hepinizden allah razı olsun canım kardeşlerim bnm...sabahtan beri içinde olduğum durumu kelimelerle ifade edebilmem imkansız inanın..ama inanıyorum ki tertemiz kalplerinizden hiç tanımadığınız birine yapmış olduğunuz dualarınız karşılığını buldu..bin şükür..rabbim yüzümü güldürecek bir sonuç nasip etti..hepinizden binlerce defa razı olsun rabbim..sizlerinde buna benzer ya da benzemez ne sıkıntılarınız varsa..rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah..
rabbim hepinizi ve tüm sevdiklerinizi korusun..kimsenin yüreğine düşürmesin kor ateşler...gözlerinden damla damla yaşlar düşürmesin....
hepinizden allah razı olsun..inanın bugün siz olmasanız..kadınlar kulübü olmasa...bir bir yolladığınız o dualarınızla yardımıma yetişen melekler olmasa..bütün dünyanın başıma yıkıldığını sanırdım..sonuca bakıp kaldım ve aklımdan geçen tek şey..kızımı kime emanet edebilirim..kim onu benim gibi sevip korur?...daldım gittim..bu menzilde taştı yine duygularım...allahıma bin şükür varsınız..tanımadığı insanlar için dua edebilen..acısını hisseden,derdine derman dileyen kardeşlerim var..hepinizden allah razı olsun..hepinizden...