- 1 Eylül 2023
- 40
- 8
- 29
- Konu Sahibi AcemiAnnebebek
Kizlar 35 haftalik hamileyim 3 hafta geriden geliyor karın çevresi 2200 gr kilosu bu ke demek acaba nolur bakin 3 gündur ruh gibiyim bu bi engelmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özelegttin peritonolojiye sevketti riskli gebelik diye amadevletteki doktorum kontrol etcem surekli dedi bilmiyorum ins dedginiz gibidir ama pdikolojikmen kotuyumKorkmana gerek yok bence kötü bir şey olsaydı doktor daha açıklayıcı konuşurdu, sadece küçük bir bebek olacak.
Bazı bebeklerin gelişimi geriden gelir bazıları ileriden gider benim kuzenimin bebegide 2hafta ileriden gidiyordu olabilir sonuçta sağlıklı gebelik nasip etsin RabbımBen özelegttin peritonolojiye sevketti riskli gebelik diye amadevletteki doktorum kontrol etcem surekli dedi bilmiyorum ins dedginiz gibidir ama pdikolojikmen kotuyum
Cok tesekurederim insan korkuor ic organlarindami birsey var diyeBazı bebeklerin gelişimi geriden gelir bazıları ileriden gider benim kuzenimin bebegide 2hafta ileriden gidiyordu olabilir sonuçta sağlıklı gebelik nasip etsin Rabbım
Çentik ne bilmiuorum kan ve idrar verdim trmiz cikti ultrasonda geriÇentik falan mi var bebek beslenemiyor mu? En kötüyü düşünürsek bebek 2kiloyu gecmis rahatlikla hayatta kalir. Korkmayin.
Ultrasonda gözükür. Bebegi plasenta yeterince besleyemez. Kanda falan cikacak bisey değilÇentik ne bilmiuorum kan ve idrar verdim trmiz cikti ultrasonda geri
Öylemi insallah Allah razolsun canm icimi ferahlattin ins kilo aliyordur gtcem tekrar nisanin 4dundeBenim bebeğimede baştan beri hep "küçük bi bebek" dediler.. En son doktorum 2 hafta geriden geliyor dedi.. 2 haftada bir kontrole gittim, önemli olan devamlı kilo alıyor olması, kilo alması durursa erken doğum olabilir dediler ki şimdiki zamanda erken doğan bebekler için imkanlar çok ilerledi dediler.. Organlarında falan bi şey olsaydı doktorlar söylerdi zaten, içinizi ferah tutun..
Ultrasonda bakti ama yeterince aciklama yapmadi bskalim ins ciddi birsey yokturUltrasonda gözükür. Bebegi plasenta yeterince besleyemez. Kanda falan cikacak bisey değil
Durumunuz varsa fetal DNA testi varmış her şeyi araştırılıyormuş genler vs biliyorsunuzdur zaten bence onu yaptırın içiniz rahat etsinCok tesekurederim insan korkuor ic organlarindami birsey var diye
Öylemi bbenimkide 34Benim haftayla uyumlu iken 2440 idi 35 haftalıkken yani geride olmasına rağmen çok fark yok demek istedim,üzmeyin kendinizi bazı bebekler daha minyon oluyor
Zor ama sakin olun, bebeginiz hissediyor stresi.. Banada ilk dediklerinde aglamaktan helak olmustum :) ama sonra iendimi toparlayip Allaha sigindim, ne gelirse basim gözüm üstüne dedim.. Hem bebeginizin kilosu güzel, telas etmeyinÖylemi insallah Allah razolsun canm icimi ferahlattin ins kilo aliyordur gtcem tekrar nisanin 4dunde
Malesef okadar yokDurumunuz varsa fetal DNA testi varmış her şeyi araştırılıyormuş genler vs biliyorsunuzdur zaten bence onu yaptırın içiniz rahat etsin
Şuan nasil siz nasil atlattiniz bu durumu bende cok kotuyum saglikli dogdumu bebeginizZor ama sakin olun, bebeginiz hissediyor stresi.. Banada ilk dediklerinde aglamaktan helak olmustum :) ama sonra iendimi toparlayip Allaha sigindim, ne gelirse basim gözüm üstüne dedim.. Hem bebeginizin kilosu güzel, telas etmeyin
Kilosu da iyi korkmayın Allah’ın izniyle sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınızKizlar 35 haftalik hamileyim 3 hafta geriden geliyor karın çevresi 2200 gr kilosu bu ke demek acaba nolur bakin 3 gündur ruh gibiyim bu bi engelmi
33 haftadayım geçen hafta banada karın çevresi geride denıldı. Bende korktum sizin gibi. Ama öğrendim ki stres yapmamalıyız buna çünkü baska sorun olmayınca sadece zayıf bır bebek olacak kilo alıyor beslenıyorsa sorun yok. Her hafta kontrol edecegım dedı dr bugün gıttım kilo almıs 2 kilo olmus bebeğim 1800du gecen hafta karın cevresı yıne haftasıyla uyumlu değil ama kilo aldıgı için sorun etmedı. Her hafta kilosu kontrol edılecek nst bakılacak. Gerıleme çok olur devam ederse normal zamandan erken alıyorlarmıs sadece beslenemezse yani. Korkmayın. Baya ilerlemiş sizin bebeğiniz saglıkla gelir inşallah.Öylemi bbenimkide 34
2200 dü kiloda sorunnyok karin cevresi geri kalmis dedi bu korkuttu beni tesekurederim cevabiniz icin guzel yorumlar aldikca icim rahatliyor