Merhaba arkadasim
Benim de hipotiroidim varmis yeni ogrendim,dogum yaptim 8 ay once,3 aylik hamileyken tsh im 3 imis,dogumdan sonra anormal kilo almaya basladim,herkes kilo verirken ben aliyordum,komsu tavsiyesiyle endokrolojiye gittim ve Tsh im 272 cikti ilk olcumde,10 gun sonra bi daha olcturdum 231 cikti,ondan 2 gun sonra ozelde bi daha olcturdum 199 cikti,T3 um sinirlarda T4 um ise dusuk,yani hipotiroid hastasisin denildi,AntiTpo sonucum haftaya cikacak,ona gore hasimato muyum onu ogrenecez,ultrasyonla bakildi,nodulum yokmus,bana doktor levotiron iceceksin dedi,ilk 1 hafta yarim sonra 1 tam iceceksin dedi,bugun sabah basladim yarim icmeye,asiri kilom var,oglumu emziriyorum,hemen dun gittim ogluma da test yaptirdim,umarim onda bisey cikmaz,sonucu yarin alacaz,yani bende su ana kadar benim kadar yuksek TSH i olan okumamistim,simdi senin degerini okuyunca yazmak istedim,ama hala kendime iyi bir endokronoloji uzmani ariyorum...cok da sorularima yanit bulabilmis degilim,dun medicanaya 310 lira bayildim ama yine de tatmin olmadim