Öyle mi dersiniz kanama hala çok yoğunİlaci icme canım 2 gun sonra tekrar ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi dersiniz kanama hala çok yoğunİlaci icme canım 2 gun sonra tekrar ver
Teşekkür ederiimm 1 tane ilaç içtim ama yarın yine bir kan vereyim diyorum hayırlısı olsun bakalim gidişat ne gösterecekTeşekkür ederim, evet çok üzücü maalesef
Tabi yinede baktırın eğer artıyorsa düşük önleyici vermesi lazım doktorun, artmıyorsa da 5in altına inmesi önemli zaten.
Hayırlısı olsun eğer her şey normalse birde yumurta takibi yaptırın bence :)
Amin inşallah doğru söylüyorsunuzUmut hepimiz için bizi üzen şeyler zaten çok kendimizi düşürmememiz lazim hepimiz için hayırlı olur umarim
Valla benim adet günümde 3 küsürdü sonra hamile olduğumu öğrendim sadece sonu güzel bitmedi maalesef.Bu değerlerle çıkar mı ki? Hiç okumadım forumda.. inşallah dediğiniz gibi güzel bir haber gelir
Ne ilacı içtiniz kiTeşekkür ederiimm 1 tane ilaç içtim ama yarın yine bir kan vereyim diyorum hayırlısı olsun bakalim gidişat ne gösterecek
Tiroid hormonu gebelikte yükseliyor bu normal. Ama bir aydır eğer yükselmiyorsa kimyasal olabilir Allah beterinden saklasın canım daha büyümeden böyleyse demek sağlıklı bir gebelik değil sağlıklı olmayan gebeliği beden kabul etmiyor zaten daha çok atmaya çalışıyor vücutnerdeyse 1 aydır bitmeyen lekelenmelerim var ve dün gece yoğunlaştı adet gibi. Bu sabah doktora gittim beta hcg 5,75 çıktı yani pozitif ama sınırda değer. Sonra hamilelik olmayabilir dediler tsh de aynı anda yükselmiş. ilaç verdiler sonlandırılacak herhalde sevinemedim bile moralim çok bozuk. İçimden ilacı içmek gelmiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum
Canım bişey sorucam , ben 6 yıllık evliyim . evliliğimin ilk ayından beri korunmadık. 3-4 aylık evliyken 2 ay (5-6 ayımda) falan üst üste kahverengi leke görürdüm reglimden 1 hafta yada 5 gün önce sonra reglim başlardı . Bunlar kimyasal olarak mı geçiyor acaba bilmediğim için soruyorum 6.ayımda hamile kalmışım 2.leke demekki yerleşme mi oldu . İstiyorduk ama takip etmiyorduk o yüzden sadece bu lekeleri hatırlıyorum az çok belirtileri hatırlamıyorum. Şimdi 2. İstiyoruz 1,5 seneden fazladır olmadıCanım üzülme sanırım kimyasal bende şuan düşük yapıyorum seni çok iyi anlıyorum ama gebe kalmışsın buda güzel bir şey diğer ay denersin ilacı istersen içme 2 gün sonra tekrar bir kan ver belki yükselme olabilir kanaman varsa büyük ihtimalle gidecek ilaç ne verdiler
Ayaklarinin altına yastık koy ve yat kalkma yarin tekrar kan verip netlik olsun diyorsan kan sonucuna göre bak canimÖyle mi dersiniz kanama hala çok yoğun
Valla canım takip etmediysen bilemiyorum hani değer olur duşus anlarız ama beta vermeden kimyasal mi değil mi zor anlarız yani peki idrar testleri de pozitif miydi yaptın miCanım bişey sorucam , ben 6 yıllık evliyim . evliliğimin ilk ayından beri korunmadık. 3-4 aylık evliyken 2 ay (5-6 ayımda) falan üst üste kahverengi leke görürdüm reglimden 1 hafta yada 5 gün önce sonra reglim başlardı . Bunlar kimyasal olarak mı geçiyor acaba bilmediğim için soruyorum 6.ayımda hamile kalmışım 2.leke demekki yerleşme mi oldu . İstiyorduk ama takip etmiyorduk o yüzden sadece bu lekeleri hatırlıyorum az çok belirtileri hatırlamıyorum. Şimdi 2. İstiyoruz 1,5 seneden fazladır olmadı
Ben 8 haftalıkken öğrendim :) çok düzensizdim ve çocuğum olmaz dediğim anda olmuştu. Test yaptığımda zaten çift çizgi kıpkırmızıydıValla canım takip etmediysen bilemiyorum hani değer olur duşus anlarız ama beta vermeden kimyasal mi değil mi zor anlarız yani peki idrar testleri de pozitif miydi yaptın mi
Ne güzel çok sevindim canım dogdumu pekiBen 8 haftalıkken öğrendim :) çok düzensizdim ve çocuğum olmaz dediğim anda olmuştu. Test yaptığımda zaten çift çizgi kıpkırmızıydı
4 yaşındaNe güzel çok sevindim canım dogdumu peki
Maşallah Allah uzun ömürler versin4 yaşında
İşte yükselmemesi için tek sorun kanama oldu benim maalesefBen 8 haftalıkken öğrendim :) çok düzensizdim ve çocuğum olmaz dediğim anda olmuştu. Test yaptığımda zaten çift çizgi kıpkırmızıydı
Aynı durumdayız şu an. Daha sonra hamile kalabildiniz mi bu forumda sonraki ay gerçekleşen gebelik çok duydumBende de olmuştu Beta hcg 7 çıkmıştı kimyasal gebelikti ilaç ile sonlandirmislardi
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için ama sanırım benim artık olmaz. Kanama durmuyorAyaklarinin altına yastık koy ve yat kalkma yarin tekrar kan verip netlik olsun diyorsan kan sonucuna göre bak canim
Ama dinlen..
Umarim degerin yükselir
Ben de bilemedim ama bir çok kadın bunu farkında olmadan yaşıyormuşCanım bişey sorucam , ben 6 yıllık evliyim . evliliğimin ilk ayından beri korunmadık. 3-4 aylık evliyken 2 ay (5-6 ayımda) falan üst üste kahverengi leke görürdüm reglimden 1 hafta yada 5 gün önce sonra reglim başlardı . Bunlar kimyasal olarak mı geçiyor acaba bilmediğim için soruyorum 6.ayımda hamile kalmışım 2.leke demekki yerleşme mi oldu . İstiyorduk ama takip etmiyorduk o yüzden sadece bu lekeleri hatırlıyorum az çok belirtileri hatırlamıyorum. Şimdi 2. İstiyoruz 1,5 seneden fazladır olmadı
Bes ay sonrasında tekrar hamile kaldım bu defa çok şükür bebeğimi doğurdum sağlıklı bir şekildeAynı durumdayız şu an. Daha sonra hamile kalabildiniz mi bu forumda sonraki ay gerçekleşen gebelik çok duydum
Çok sevindim Allah uzun ömürler versin insallah ama şunu merak ediyorum bana doktorlar normal gebelik şansın yüzde bir derken kimyasal da olsa gebe kalabilmek iyi bir şey değil miBes ay sonrasında tekrar hamile kaldım bu defa çok şükür bebeğimi doğurdum sağlıklı bir şekilde