- 28 Ocak 2017
- 669
- 219
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah allahımCanim hemen kotu dusunme bi doktora gorunsun babaniz insallah yoktur bisey
Amin allah razı olsunKiyamam sana ben
Insallah onemli birseyi yoktur doktora gitmeden korkma hemen Allah babani size bagislasin
geçmiş olsun aklına kötü bir şey getirme hemen .Babam dün sağ memesine dokununca acıdığını söyledi ve hafif de şişlik vardı memesinde. Ben de belli etmedim babamlara ama çok korkuyorum tehlikeli bir şeydir diye. Dünden beri aklımdan çıkmıyor, kötü kötü senaryolar geliyor aklıma
Felaket senaryoları yazmadan önce bir uzmana mi danissaydiniz acaba ?Babam dün sağ memesine dokununca acıdığını söyledi ve hafif de şişlik vardı memesinde. Ben de belli etmedim babamlara ama çok korkuyorum tehlikeli bir şeydir diye. Dünden beri aklımdan çıkmıyor, kötü kötü senaryolar geliyor aklıma
Amin.Felaket senaryoları yazmadan önce bir uzmana mi danissaydiniz acaba ?
Allah bütün babaları korusun ..
Geçmiş olsun merak etmeyin yağ bezesi felandır ama mutlaka doktora gidin ki içiniz rahat etsinBabam dün sağ memesine dokununca acıdığını söyledi ve hafif de şişlik vardı memesinde. Ben de belli etmedim babamlara ama çok korkuyorum tehlikeli bir şeydir diye. Dünden beri aklımdan çıkmıyor, kötü kötü senaryolar geliyor aklıma
Allah razı olsun amin..Korkman cok normal oncelikle bi doktora gidip baktirmak gerek ve de dua etmek gerek aklina kotu seyler getirme insallah onemli bir sey degildir diye ben de dua ediyorum senin icin allah anamizi babamizi basimizdan eksik etmesin