• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk, korkuyorum...

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
669
219
103
Babam dün sağ memesine dokununca acıdığını söyledi ve hafif de şişlik vardı memesinde. Ben de belli etmedim babamlara ama çok korkuyorum tehlikeli bir şeydir diye. Dünden beri aklımdan çıkmıyor, kötü kötü senaryolar geliyor aklıma :KK61:

Canim hemen kotu dusunme bi doktora gorunsun babaniz insallah yoktur bisey

Kiyamam sana ben
Insallah onemli birseyi yoktur doktora gitmeden korkma hemen Allah babani size bagislasin

Korkman cok normal oncelikle bi doktora gidip baktirmak gerek ve de dua etmek gerek aklina kotu seyler getirme insallah onemli bir sey degildir diye ben de dua ediyorum senin icin allah anamizi babamizi basimizdan eksik etmesin

Doktora görünsün bir an evvel ama siz içinizi rahat tutun. Allahın izniyle bir şey yoktur.

Babam dün sağ memesine dokununca acıdığını söyledi ve hafif de şişlik vardı memesinde. Ben de belli etmedim babamlara ama çok korkuyorum tehlikeli bir şeydir diye. Dünden beri aklımdan çıkmıyor, kötü kötü senaryolar geliyor aklıma :KK61:
geçmiş olsun aklına kötü bir şey getirme hemen .

Felaket senaryoları yazmadan önce bir uzmana mi danissaydiniz acaba ?

Allah bütün babaları korusun ..

Geçmiş olsun merak etmeyin yağ bezesi felandır ama mutlaka doktora gidin ki içiniz rahat etsin

Back