Moralim çok bozuk insanlar bu kadar mi kötü küçücük bebegim 😭

Benhurrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.056
3.823
53
Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mi 😔 buna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek 😭😭😔 sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim

Çocuklar büyüdükçe çok değişiyor ayrıca esmer diye neden çirkin olsun? O tarz laf edenlere siz de hiç çekinmeden dış görünüşleri ile cevap verin mesela çirkin mi diyor hala sen hiç aynaya bakmıyor musun diyin ya da saçına mi laf ediyor siz de sen yamuk ağzına bakıp öyle konuş diyin. Küserse küssün hiç takılmayın. Aşırı sinir oldum benim de bir kızım olacak dış görünüşünü ben sevmezsem kimse sevmez çünkü o da kendini sevemez. Siz onu olduğu gibi severseniz kendini sever ve kendini seven insanı herkes sevip sayıyor. Burda iş size düşüyor 🌸

Sacmalamayin lütfen. Ne demek esmer diye zorbalanmak. Rusya da yasiyoruz da esmerlik mi garip karsilanacak😁Sizin cevrenizdekiler manyakmis bunları yaşamışsınız. Zorba insan çok hayatta bunları nasıl karsiladigimiz önemli. Saçma sapan bir psiklojiye girmissiniz küçücük bebek hakkında bunları düşünmeniz normal degil. Ha madem aileniz çevreniz normal degil niye uzak durmuyorsunuz .Benim bebeğimle kötü konuşacak insanin alnını karışlarım ben bir daha bok görür yüzünü.
Esmer diye zorbalanacak mi diye saçma bir şeyi kafanıza takana kadar çevrenizde onu kötü etkileyecek insanlardan uzak tutmayı öğrenin.

Ya Türkiye’nin yarısı esmer zaten ilerde neden zorbalansın. Benim eşim esmerin üstünde siyahi resmen muhtemelen çocuğumda esmer olacak. Daha hamile bile değilim çevremizdeki herkes esmer güzeli bir bebişiniz olacak kesin diyor. Esmerlik zorbalanacak bir şey mi ?

Ya Türkiye’nin yarısı esmer zaten ilerde neden zorbalansın. Benim eşim esmerin üstünde siyahi resmen muhtemelen çocuğumda esmer olacak. Daha hamile bile değilim çevremizdeki herkes esmer güzeli bir bebişiniz olacak kesin diyor. Esmerlik zorbalanacak bir şey mi ?
☹️ Değil ama öyle konuştular ki yüreğim acıyor

Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mi 😔 buna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek 😭😭😔 sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
İki çift laf edemiyor musunuz? Benim yanımda değil çocuğuma,başka bir bebeğe böyle laflar edecek olan insanı ben yerim dibine sokarım.
Her şey sizde bitiyor.
Halanızla da görüşmeyin.
Ayrıca insalar yazın esmer olmak için güneşin altında yatarken sizin kızınızın böyle bir derdi olmayacak :)

Hasbinallah güzellik standartları konusunda insanlara laf söylemek bebeklere kadar düştü demek ki. Ben lisede falan iken vs modelleri solaryumlarda kendilerini bronzlaştırırlardı. Hatta hiç unutmam ben beyazım lisede rehberlikçi hocam çok beyazsin kan degerlerine baktır normal değil demişti.😬 Sonuç gayet iyi çıkmıştı genetik bazı şeyler sonuçta. Şimdi de beyazlık furyası var kendini beyazlatmaya calisan kızlar görüyorum sosyal medyada. Her neyse ağzının payını verin susturun milleti. İyice sacmaladik toplumca.

Küserse küssünler kızınızdan değerli mi? Gerektiğinde sen cevabı ver onlar ister küssünler isterse mesafe koysunlar. O çocuk sizi örnek alacak. Siz pasif kalırsanız bebeğiniz de etkilenecek bu durumdan . Yol yakınken bir silkelenin kızınızı beğenmeyen yüzüne hasret kalsın. Öncelik siz ve bebeğiniz olmalı bunu unutmayın

Densiz insan çok bızım toplumda.
Herkesı kafaya takmamayı öğrenin.
Benım gördüğüm şu çocuklarımız bır sekılde bu hayatta zorbalanacaklar onları bızım ozguvenlı güçlü yetıstirmemız lazım.
İnsanlarımızın çoğu maalesef nerde ne konuşacağını bilmiyor ve asla degısmezler.

laflarını verip kusturdum hepsini 😔😭 ama kizim hep benim gibi zorbalanir diye korkuyorum
Siz gecmisiniz için bir destek alın. Sizin ozguvenli ve bunların hayatin her döneminde herkesin başına gelebilecek seyler olduğunu öğrenmeniz lazim. Siz öğrenin ki sizin özgüven probleminiz gecmis travmalariniz yansimasin bebeğinize.

Kötü insan çok tek dert esmerlik mi. Kilolu,zayif,kısa, çirkin vs vs vs bir dolu sebeple zorbalanan bir sürü çocuk ve yetiskin var. Olmaz demiyorum herhangi bir sebepten olabilir. Özgüvenli mutlu yetişen çocuklara bir yere kadar isler ama. Çevrenizden uzak tutacaksınız çocuğunuzu nasil konusacaklarini öğrenene kadar. Siz de bu tavrinizdan dusuncelerinizden kurtulmak için destek alacaksınız. Yansıma yapıyorsunuz çünkü. Bu düşünceyle çocuğunuzu da ilerde etkilersiniz emin olun.

Siz gecmisiniz için bir destek alın. Sizin ozguvenli ve bunların hayatin her döneminde herkesin başına gelebilecek seyler olduğunu öğrenmeniz lazim. Siz öğrenin ki sizin özgüven probleminiz gecmis travmalariniz yansimasin bebeğinize.

Kötü insan çok tek dert esmerlik mi. Kilolu,zayif,kısa, çirkin vs vs vs bir dolu sebeple zorbalanan bir sürü çocuk ve yetiskin var. Olmaz demiyorum herhangi bir sebepten olabilir. Özgüvenli mutlu yetişen çocuklara bir yere kadar isler ama. Çevrenizden uzak tutacaksınız çocuğunuzu nasil konusacaklarini öğrenene kadar. Siz de bu tavrinizdan dusuncelerinizden kurtulmak için destek alacaksınız. Yansıma yapıyorsunuz çünkü. Bu düşünceyle çocuğunuzu da ilerde etkilersiniz emin olun.
Katılıyorum yıllarca boyum kısa diye zorbalandım. Boyum ortalamanın altında 1.56 lise dönemlerimde özellikle çok üzerime gelinmişti. Asla önemsemedim. Kendimi sevmeyi ailem öğretmişti. Anne ve babalar çocuklarına özgüven inşa etmeliler. Zorbalık her yerde çünkü. Liseyi geçtim iş hayatımda bile boyun ne kadar kısa tepkisiyle karşılaşıyorum 🥲😅

Böyle saçma şey olur mu ya sinir oldum.Cirkin ariyosan aynaya bak diyiverin siz kendinizi kızınızı savunursaniz hiç bir şekilde zorbalanmaz.Dunya güzeli bebeklere laf edenlerin içi çirkin asil bence evinize sokmayin bidaha

Back
X