- 26 Ağustos 2023
- 2.056
- 3.823
- 53
Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mi
buna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek 

sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim