- 7 Ağustos 2017
- 9.931
- 36.785
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
öğretmen özel egitm görsün yaşıtlarının üstünde olsun ama altında olmasın burdaki çocukların hepsi oglunuzdan büyük uyum sağlayamazlar çünkü oyun çocuğu bu dedi..
36 aydan itibaren alan bir ana okulu bulunDaha önce oğlumu yaz etkinligine yollamıştım sorun çıkmıştı sadece bir gün gidebildim .aynı okula kayıt yaptım busefer bugün götürdüm öğretmeni yaşı daha küçük uyum sağlayamaz 45 aylık almıyoruz biz normalde 48 aylık alıyoruz dedi sonra beni müdürün yanına yolladı.hocam dedim ben size söylemiştim kaç aylık olduğunu biliyordunuz kaç yaşında olduğunu biliyordunuz ogretmeni böyle söyledi dedim. Yanındada bı öğretmen vardı .bir saat dil döktüler yemin ediyorum okadar zor tuttumki kendimi ağlamamak için ikinci kez hayalkırıklığı yaşadık.uyum sağlayamıyormus'hocam çok saçma degilmi bı çocuğun bi günde (hatta yarım saat) uyum sağlamasını beklemek .yine dedi daha bebek falan yoksa biz neden istemeyelim çocuğunuzu öğrenci sayımız az zaten dedi siz pırıl pırıl insansınız yetiştirdiğiniz çocukta öyle defalarca gelip gittiniz çocuğunuzla ilgilisiniz hepsinin farkindayz ,isterseniz size masal kitapları verelim okulda fazlalık olan çocuğa bol bol okursunuz onu hazırlarsiniz dedi .yani busuru şey söyledi.ben zaten kendisine demiştim oğlumu psikiyatriye götürdüm bana Özel kreş önermişti başta maddi durumdan dolayı tiklayamadim doktora durumu anlattım ozaman rapor cikaralim özel eğitim görsun dedi.(benim çocuğum biraz geç konustu şimdi daha iyi konuşuyor ama hiperaktif ) öğretmen özel egitm görsün yaşıtlarının üstünde olsun ama altında olmasın burdaki çocukların hepsi oglunuzdan büyük uyum sağlayamazlar çünkü oyun çocuğu bu dedi... Herneyse tuttum oğlumun elini kırgin birşekilde çıktım .ben size şimdi birşey soracağım sizce oğlumu özel egitimime göndereyim yoksa başka anaokulunu bakayım?
Konu sahibesi doğru demiş müdür, yani sizin çocuk 4 yaşında. 4 yaşında bir çocuk 6lık bir çocukla oynayamaz misal çünkü inanın küçük yaşlarda 3 ay bile fark ediyor büyük çocukla küçük çocuk oynayamıyor. Bence yaş grubuna uygun bir kreş bakın. Özel eğitimi bilemicem zaten çocuğum da yok bu benim fikrim ama ağlamalık bir durum yok kiBen müdürün size yardımcı olmaya çalıştığını düşünüyorum adam gayet güzel yol göstermiş siz de 4 yaşlık oyun grubu bakın. Bunda ağlanacak bir şey yok, eminim çocuğun da sevdiği bir yer bulacaksınız.
Anaokul diyosunuz yani özel eğitime yollamayim ? İkisi arasında gidip geliyorum36 aydan itibaren alan bir ana okulu bulun
İnşallah bulurum çantasına kadar aldm heves ettim çok üzüldüm
İsterseniz özel eğitim aldırırsınız. Çocuk psikyatriden hiperaktivite olduğuna dair heyet raporu çıkarıp bulunduğunuz ilçe ya da ildeki rehberlik araştırma merkezine gider randevu alırsınız. Onlar size hem ne yapmanız gerektiğini anlatır hem uygun görürlerse okul yerleştirmesi yapar. Uzmanlara danışmadan hareket etmeyin. Hatta bulunduğunuz ilin Rehberlik araştırma merkezine telefon edip ön bilgi alabilirsinizAnaokul diyosunuz yani özel eğitime yollamayim ? İkisi arasında gidip geliyorum
RAM milli eğitime bağlı bir alt kurum en doğru bilgiyi oradan alabilirsinizAnaokul diyosunuz yani özel eğitime yollamayim ? İkisi arasında gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?