- 7 Ağustos 2017
- 9.931
- 36.785
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Daha önce oğlumu yaz etkinligine yollamıştım sorun çıkmıştı sadece bir gün gidebildim .aynı okula kayıt yaptım busefer bugün götürdüm öğretmeni yaşı daha küçük uyum sağlayamaz 45 aylık almıyoruz biz normalde 48 aylık alıyoruz dedi sonra beni müdürün yanına yolladı.hocam dedim ben size söylemiştim kaç aylık olduğunu biliyordunuz kaç yaşında olduğunu biliyordunuz ogretmeni böyle söyledi dedim. Yanındada bı öğretmen vardı .bir saat dil döktüler yemin ediyorum okadar zor tuttumki kendimi ağlamamak için ikinci kez hayalkırıklığı yaşadık.uyum sağlayamıyormus'hocam çok saçma degilmi bı çocuğun bi günde (hatta yarım saat) uyum sağlamasını beklemek .yine dedi daha bebek falan yoksa biz neden istemeyelim çocuğunuzu öğrenci sayımız az zaten dedi siz pırıl pırıl insansınız yetiştirdiğiniz çocukta öyle defalarca gelip gittiniz çocuğunuzla ilgilisiniz hepsinin farkindayz ,isterseniz size masal kitapları verelim okulda fazlalık olan çocuğa bol bol okursunuz onu hazırlarsiniz dedi .yani busuru şey söyledi.ben zaten kendisine demiştim oğlumu psikiyatriye götürdüm bana Özel kreş önermişti başta maddi durumdan dolayı tiklayamadim doktora durumu anlattım ozaman rapor cikaralim özel eğitim görsun dedi.(benim çocuğum biraz geç konustu şimdi daha iyi konuşuyor ama hiperaktif ) öğretmen özel egitm görsün yaşıtlarının üstünde olsun ama altında olmasın burdaki çocukların hepsi oglunuzdan büyük uyum sağlayamazlar çünkü oyun çocuğu bu dedi... Herneyse tuttum oğlumun elini kırgin birşekilde çıktım .ben size şimdi birşey soracağım sizce oğlumu özel egitimime göndereyim yoksa başka anaokulunu bakayım?