- 11 Kasım 2021
- 3
- -3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Siyahgeceler0
-
Oyy zor bur durum. Ergenlikten cikmamis hala. Ego tatmini pesinde. Allah yardimcin olsun1 yıllık evliyim . Eşim sosyal medya telefon bağımlısı .Sosyal medya hesapları herkese açık spor yapıp videolarını paylasiyor. Kadınlar hep görüp beğeniyor takip ediyor . Fakelerle konuşuyor aklı sıra onun kim olduğunu bulacak mantığıyla . Kaç kere kavga ettim kaç defa konuştum söz verdi etti . Fake tarzı hesaplardan takip ettim geri istek atıyor hemen ve bu durum ona karşı güvenimi yitirtti ve beni takıntılı bir insan haline getirdi. Ben artık napicam bilmiyorum.
gözü fıldır fıldır dışarıda maşallah1 yıllık evliyim . Eşim sosyal medya telefon bağımlısı .Sosyal medya hesapları herkese açık spor yapıp videolarını paylasiyor. Kadınlar hep görüp beğeniyor takip ediyor . Fakelerle konuşuyor aklı sıra onun kim olduğunu bulacak mantığıyla . Kaç kere kavga ettim kaç defa konuştum söz verdi etti . Fake tarzı hesaplardan takip ettim geri istek atıyor hemen ve bu durum ona karşı güvenimi yitirtti ve beni takıntılı bir insan haline getirdi. Ben artık napicam bilmiyorum.
Huylu huyundan vazgeçmez malesef1 yıllık evliyim . Eşim sosyal medya telefon bağımlısı .Sosyal medya hesapları herkese açık spor yapıp videolarını paylasiyor. Kadınlar hep görüp beğeniyor takip ediyor . Fakelerle konuşuyor aklı sıra onun kim olduğunu bulacak mantığıyla . Kaç kere kavga ettim kaç defa konuştum söz verdi etti . Fake tarzı hesaplardan takip ettim geri istek atıyor hemen ve bu durum ona karşı güvenimi yitirtti ve beni takıntılı bir insan haline getirdi. Ben artık napicam bilmiyorum.
Sosyal medyayı gelir elde etmek için mi kullanmak istiyor acaba? Fark hesap işi biraz kafa karıştırıcı olmuş.1 yıllık evliyim . Eşim sosyal medya telefon bağımlısı .Sosyal medya hesapları herkese açık spor yapıp videolarını paylasiyor. Kadınlar hep görüp beğeniyor takip ediyor . Fakelerle konuşuyor aklı sıra onun kim olduğunu bulacak mantığıyla . Kaç kere kavga ettim kaç defa konuştum söz verdi etti . Fake tarzı hesaplardan takip ettim geri istek atıyor hemen ve bu durum ona karşı güvenimi yitirtti ve beni takıntılı bir insan haline getirdi. Ben artık napicam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?