• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk arkadaşlar napicam?

Siyahgeceler0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
3
-3
1
26
1 yıllık evliyim . Eşim sosyal medya telefon bağımlısı .Sosyal medya hesapları herkese açık spor yapıp videolarını paylasiyor. Kadınlar hep görüp beğeniyor takip ediyor . Fakelerle konuşuyor aklı sıra onun kim olduğunu bulacak mantığıyla . Kaç kere kavga ettim kaç defa konuştum söz verdi etti . Fake tarzı hesaplardan takip ettim geri istek atıyor hemen ve bu durum ona karşı güvenimi yitirtti ve beni takıntılı bir insan haline getirdi. Ben artık napicam bilmiyorum.

1 yıllık evliyim . Eşim sosyal medya telefon bağımlısı .Sosyal medya hesapları herkese açık spor yapıp videolarını paylasiyor. Kadınlar hep görüp beğeniyor takip ediyor . Fakelerle konuşuyor aklı sıra onun kim olduğunu bulacak mantığıyla . Kaç kere kavga ettim kaç defa konuştum söz verdi etti . Fake tarzı hesaplardan takip ettim geri istek atıyor hemen ve bu durum ona karşı güvenimi yitirtti ve beni takıntılı bir insan haline getirdi. Ben artık napicam bilmiyorum.
Oyy zor bur durum. Ergenlikten cikmamis hala. Ego tatmini pesinde. Allah yardimcin olsun

gözü fıldır fıldır dışarıda maşallah

Sosyal medyayı bilinçli kullanmak gerek. Orası bir pazar.. Keşke bu aktifliğini kendine mağaza açıp değerlendirse.. Faydalı olur.. :KK14:

Huylu huyundan vazgeçmez malesef

Spor videolarını paylaşarak takipçi kasıp reklam geliri mi elde etmek istiyor yoksa macera mı arıyor? Cevabını siz de biliyorsunuz. Macera arıyorsa salıverin gitsin.
(ki influencer olmak isteyen biri de fake ile vs konuşayım moduna girmez)

Esiniz sizin rahatsiz oldugunuz halde hala ayni davranislara devam ediyorsa, size saygisi yok demektir. Sosyal medyada bagimlilik yapabiliyor. Dikkatli kullanmak lazim. Bana göre özel hayatinda gercekten basarili ve huzurlu insanlar böyle gösteris paylasimda bulunmuyor. Elalemle yazismiyor. Adam hala devam ediyor, asıl soru: siz ne yapacaksiniz simdi?
(Ek not: esimin telefonla hic arasi yok. Ben daha cok kullanirim. Rica etti, simdi beraber vakit gecirdigimiz zamanlarda bende telefonu kenara birakiyorum.bir konuda cünkü esim cok hakli: Sosyal medya ve cep telefonu gercek hayatdaki sevdiklerimizle gecirebilecegimiz zamanlardan caliyor hep).

Evli barklı adam neden ona istek atan her hesaba geri istek atıyor? Ne alaka yani? Adam bildiğin ilgi delisi dediğimiz tiplerden, bidiğin hoşuna gidiyor, güven de vermez böylesi haklısınız.

Beraber fotograflarınızı koyuyor mu? Yoksa sadece kendini mi koyuyor? Gerçek hesaplarla da konuşuyor mu? Buluştuğu olmuş mu hiç? Bunlar önemli? Sizinle hiç fotograf paylaşmamış ve sohbetlerini sanalda bırakmıyorsa sadık değildir. Sizle fotografları var ve sadece fakelerle mesajlaşıyorsa ilgi çekmek hoşuna gidiyordur. Ve eskilerden birinin onu takip edip etmediğini araştırıyordur.

Rahatsız olduğunu bile bile devam edemez. Sen de aynı şekilde davran diyeceğim ama evliligini bozacağım iyice. Evlilikte bazı şeyler yasaktır. Kafasinda kötü bir düşünce olmasa bile yapmamasi gerekir. Bu da insanlarla mesajlasmak gibi şeyler.

Sosyal medyayı gelir elde etmek için mi kullanmak istiyor acaba? Fark hesap işi biraz kafa karıştırıcı olmuş.
Eğer bu şekilde sizi yıpratıyorsa alın karşınıza net konuşun, tabi bu konuşmadan önce siz ne yapmak istediğinize net karar verin, güveni mi yitirdim demişsiniz , güvenmeden çok zor yürür evlilik.

Bundan rahatsız olduğunuzu bildiği halde mi yapıyor bu davranışları. Aynısını kendinizin de yapacağını söyleyin bir sayfa açın kendinize ciddiyetinizi görsün.

Back