- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
- Konu Sahibi Samire tmv
Inanki bende anlamis degilim yigenlerine gelince veya baskalrina canim cicim iyi davranmalar bana gelince cocuk gibi azarla
sormadınız mı eve gelince ,ne horozlandın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inanki bende anlamis degilim yigenlerine gelince veya baskalrina canim cicim iyi davranmalar bana gelince cocuk gibi azarla
Konusmadim yigenleri davetliydi tatsizlik çıkmasın diye birsey demedim bide takimini giymis aksam nasil olmus sekerim diyor bende iyi dedimsormadınız mı eve gelince ,ne horozlandın diye
Kırgınlığını belli edebiliyorsan ne alaa sende onsuz al o zaman ben artık öyle yapıyorum yada beğendiklerimi sıralıyorum deniyip alıyorum hemenEsimde kararsiz onada valla en az on magazaya girmisizdir ama onun hic tahammulu yok bana karsi sadece mesele bu degil her defasinda beni tersliyor sonra kendisi pisman oluyor bu defa ben yanasmiyorum
sormadınız mı eve gelince ,ne horozlandın diye
85 kiloyum ve kilomu popo ve basende saklarım ama gören 85 kilo demez çünkü iyi kamufle ediyorum gerçi 93 deb düştüm halada vermeye çalışıyorum beni topluyorsa senide toplar vücudunu tanıman yeterli benceBide fareceler tam olmadu gibi biraz kiloluyum pardesu gibi vucudu toplamiyor
Siz farecemi giyorsunuz esim o ne oyle imam cubbesi gibi diyor85 kiloyum ve kilomu popo ve basende saklarım ama gören 85 kilo demez çünkü iyi kamufle ediyorum gerçi 93 deb düştüm halada vermeye çalışıyorum beni topluyorsa senide toplar vücudunu tanıman yeterli bence
Resim nerden paylasiliyorSiz kıskanmışsınız.Bence onun sizi kıskanacağı bir şey alın biraz daha klasik sade ama şık olan resimli bir konu olsaydı çok yardımcı olabilirdik
Resim nerden paylasiliyor
Yine ben herkeze iyi geceler cok canim sıkkın esimle bayram alisverisine gittik o kendisine takim aldi kravatiyla herseyiyle sanki yeniden damat olacakmis gibi neyse canimi sikan o degil zaten bende pardesu alacaktim bir turlu kendime gore bulamadim zaten esimde sinir etti terslemeler yigenlerinin taninda yuksk sesli konusmalar bende birsey almadan ciktim simdi.birtane farece model begendim o biraz gundelik gibi takimin taninda sonuk duracak bide lacivery pardesu var alvinadan onu aliyim diyorum onceki pardesumde lacivert sizce ne yapmaliyim ferace yi alsam cokmu basit olur
Ya bi gidin ben belki duygusalim hem ben esimin beni baskalarin yaninda terslemesine canim sıkıldıBunun için mi kahrettin kendini?
Kusura bakma ama açtığın bütün konuları toplasan bir dert etmez..
Kendini böyle lüzumsuz şeyler için hırpalama.
Benim derdim esimin bana ters davranması yoksa neden caput cuputu dert edeyimeşin cimriyse kendine harcayıp sana kısıyosa ağla ha gücün varsa ikisinide al bacımbirini bayramda birini düğünde giyersin tek derdimiz çapıt çuput olsun be bacım