Moralim cok bozuk aksamdan buyana agliyorum

Siz kıskanmışsınız.Bence onun sizi kıskanacağı bir şey alın biraz daha klasik sade ama şık olan resimli bir konu olsaydı çok yardımcı olabilirdik

Esimde kararsiz onada valla en az on magazaya girmisizdir ama onun hic tahammulu yok bana karsi sadece mesele bu degil her defasinda beni tersliyor sonra kendisi pisman oluyor bu defa ben yanasmiyorum
Kırgınlığını belli edebiliyorsan ne alaa sende onsuz al o zaman ben artık öyle yapıyorum yada beğendiklerimi sıralıyorum deniyip alıyorum hemen

sormadınız mı eve gelince ,ne horozlandın diye :110:

tabii hatırlamıyordur bile ona göre normal böyle şeyler ,kadınlar kadar ince değiller maalesef ne diyim her zaman böyle değilse eşşekliğine verin :KK66: Neyi yakıştırdıysanız onu giyin ,hayırlı bayramlar ..

Bunların hepsi odun canım kimi meşeden kimi cevizden kimi çınardan. Bazıları çabuk yanar (kızar) bazılarının yanması uzun Sürer. Üzülüp ağlayacak bişey yok, sen eşini cok ciddiye alıyorsun bana kalırsa. Her yaptıgı her söylediğini kafana takma hasta olursun

Bide fareceler tam olmadu gibi biraz kiloluyum pardesu gibi vucudu toplamiyor
85 kiloyum ve kilomu popo ve basende saklarım ama gören 85 kilo demez çünkü iyi kamufle ediyorum gerçi 93 deb düştüm halada vermeye çalışıyorum beni topluyorsa senide toplar vücudunu tanıman yeterli bence

85 kiloyum ve kilomu popo ve basende saklarım ama gören 85 kilo demez çünkü iyi kamufle ediyorum gerçi 93 deb düştüm halada vermeye çalışıyorum beni topluyorsa senide toplar vücudunu tanıman yeterli bence
Siz farecemi giyorsunuz esim o ne oyle imam cubbesi gibi diyor

Bu seneye kadar anneme arabistandan Dubai ipeği yada medine ipeği kumaşını getirtiyordum kendim model verip diktiriyordum bu sene hazır aldım çok şık duruyo eşin halt etmiş valla canım

Yine ben herkeze iyi geceler cok canim sıkkın esimle bayram alisverisine gittik o kendisine takim aldi kravatiyla herseyiyle sanki yeniden damat olacakmis gibi neyse canimi sikan o degil zaten bende pardesu alacaktim bir turlu kendime gore bulamadim zaten esimde sinir etti terslemeler yigenlerinin taninda yuksk sesli konusmalar bende birsey almadan ciktim simdi.birtane farece model begendim o biraz gundelik gibi takimin taninda sonuk duracak bide lacivery pardesu var alvinadan onu aliyim diyorum onceki pardesumde lacivert sizce ne yapmaliyim ferace yi alsam cokmu basit olur

Bu sebeplerden falan yazık gözyaşına bizleri boşver gönlünden hangisi geçerse onu al çünkü bzler değil sen giyeceksin onu :)

Bunun için mi kahrettin kendini?
Kusura bakma ama açtığın bütün konuları toplasan bir dert etmez..
Kendini böyle lüzumsuz şeyler için hırpalama.
Ya bi gidin ben belki duygusalim hem ben esimin beni baskalarin yaninda terslemesine canim sıkıldı

eşin cimriyse kendine harcayıp sana kısıyosa ağla ha gücün varsa ikisinide al bacımbirini bayramda birini düğünde giyersin tek derdimiz çapıt çuput olsun be bacım :KK70:

X