Moralim cok bozuk aksamdan buyana agliyorum

Onun anlayacagini sanmiyorum buraya yazmak iyi geliyor anlatacak kimsem yok
Böyle her şeyi yazarak daha da büyütüyorsun bence.. Eski konulardan biliyorum seni. Takma kafana artık, kocana bu kadar aşıksın. Bari nasıl daha iyi olur diye araştır ve adım at. Ufak şeyleri görmezden gel. Bu kadar stressli bi hayat insanı fena yorar. Ruhen de bedenen de sen zarar görürsün.

ben neden bağrındığını anlamadım :110:Çok mu incelediniz ,aç mıydı ,giydiklerinizineden beğenmedi her şeyden önce neden size bu kadar tahammülsüz ?

ha bu arada erkekler şu avm lerde gerçekten çok mutsuz görünüyor yahu :KK45:O mağazadan o mağazaya deli gibi koşturup br şey beğenmeyen kadınlara benimde tahammülüm yok :KK50: Gına geliyor çünkü al çık ne beğenmiyon :KK11:

Yine ben herkeze iyi geceler cok canim sıkkın esimle bayram alisverisine gittik o kendisine takim aldi kravatiyla herseyiyle sanki yeniden damat olacakmis gibi neyse canimi sikan o degil zaten bende pardesu alacaktim bir turlu kendime gore bulamadim zaten esimde sinir etti terslemeler yigenlerinin taninda yuksk sesli konusmalar bende birsey almadan ciktim simdi.birtane farece model begendim o biraz gundelik gibi takimin taninda sonuk duracak bide lacivery pardesu var alvinadan onu aliyim diyorum onceki pardesumde lacivert sizce ne yapmaliyim ferace yi alsam cokmu basit olur

erkekler genelde böyle cnm kafana takma :)benımkıde öledır hıc gelemez gezmeye.hemen alınsın gecsın ıster..sende ona bagıraydın ha görseydı yıgenlerının yanında bagırmayı :)

Eşimin hep daha şık olması beni gururlandırır böyle düşündüğüm içinmi bilemiyorum aynı düşünceyide eşim bana karşı gösterir erkeğin gururunu nekadar hoş tutarsan okadar sizi mutlu eder eminim siz biraz surat yaptığınız için eşiniz başkalarının yanında istemediğiniz şekilde davranmıştır takımı giydiğinde iltifat ettinizmi bilmiyorum ama okuduğum yorumdan sonra pek sanmıyorum. Oda ona göre davranmıştır. Bayramınız kutlu olsun şimdiden

ben neden bağrındığını anlamadım :110:Çok mu incelediniz ,aç mıydı ,giydiklerinizineden beğenmedi her şeyden önce neden size bu kadar tahammülsüz ?
Inanki bende anlamis degilim yigenlerine gelince veya baskalrina canim cicim iyi davranmalar bana gelince cocuk gibi azarla

Eşimin hep daha şık olması beni gururlandırır böyle düşündüğüm içinmi bilemiyorum aynı düşünceyide eşim bana karşı gösterir erkeğin gururunu nekadar hoş tutarsan okadar sizi mutlu eder eminim siz biraz surat yaptığınız için eşiniz başkalarının yanında istemediğiniz şekilde davranmıştır takımı giydiğinde iltifat ettinizmi bilmiyorum ama okuduğum yorumdan sonra pek sanmıyorum. Oda ona göre davranmıştır. Bayramınız kutlu olsun şimdiden
Hayir herseyiyle ben ingilendim gonlunce olsun diye heryere baktik kravitana kadar ben sectim neden surat yapiyimki severim bende sik olmasini

Siz sürekli kendinize dert ariyorsunuz. Bu kadar dert etmeyin herseyi yahu. Sükredin ki cikip kendinize birseyler alabiliyorsunuz. Esinizle aranizdaki sorunlarda hic bitmiyorsa bosayin gitsin. Ama bence tek suc adamin degil, sizde biraz fazla herseyi büyütüyorsunuz gibi. Dert etmeyin kendinize bu kadar herseyi, hayata güzel bakmaya calisin.

Neden bu kadar ağladınız ki?sadece bayramdan bayrama mı kıyafet alıyorsunuz da bu kadar takıyorsunuz?

Siz sürekli kendinize dert ariyorsunuz. Bu kadar dert etmeyin herseyi yahu. Sükredin ki cikip kendinize birseyler alabiliyorsunuz. Esinizle aranizdaki sorunlarda hic bitmiyorsa bosayin gitsin. Ama bence tek suc adamin degil, sizde biraz fazla herseyi büyütüyorsunuz gibi. Dert etmeyin kendinize bu kadar herseyi, hayata güzel bakmaya calisin.
Ya oylede neden baskalarin yaninda beni azarlar gibi konusuyor benimde gururum var sonuçta

Canım çık şık feraceler de var artık ipek modellerinden alabilirsin yaz günü lacivert pardesu değilde daha şıkkıdım şeyler bak eşin yanında sönük kalsın benim eşimde sinirlenir çünkü o bi mağazaya gider alır dener ve kasaya gider ama ben kırk tane model denerim içime sinsin isterim erkek giyimiyle kadının ki bir olmuyor çalıştığım zamanlarda çok görürdüm eşine yardımcı olup şunu dene çok yakışır bu daha iyi durur diyenleri ama herkesin huyu bir değil

Hayir herseyiyle ben ingilendim gonlunce olsun diye heryere baktik kravitana kadar ben sectim neden surat yapiyimki severim bende sik olmasini
Düzgün ifade edememişsin kendini o halde yazdığın konudan sanki şık olması seni rahatsız ediyormuş izlenimi aldım milletce erkeklere iltifat etmeyi pek sevmeyizde ondan düşündüm bu şekilde

Canım çık şık feraceler de var artık ipek modellerinden alabilirsin yaz günü lacivert pardesu değilde daha şıkkıdım şeyler bak eşin yanında sönük kalsın benim eşimde sinirlenir çünkü o bi mağazaya gider alır dener ve kasaya gider ama ben kırk tane model denerim içime sinsin isterim erkek giyimiyle kadının ki bir olmuyor çalıştığım zamanlarda çok görürdüm eşine yardımcı olup şunu dene çok yakışır bu daha iyi durur diyenleri ama herkesin huyu bir değil
Esimde kararsiz onada valla en az on magazaya girmisizdir ama onun hic tahammulu yok bana karsi sadece mesele bu degil her defasinda beni tersliyor sonra kendisi pisman oluyor bu defa ben yanasmiyorum

Düzgün ifade edememişsin kendini o halde yazdığın konudan sanki şık olması seni rahatsız ediyormuş izlenimi aldım milletce erkeklere iltifat etmeyi pek sevmeyizde ondan düşündüm bu şekilde
Ya guzel oldu benim orda ifade ettigim takima ne gerek vardi anlaminda

Bide fareceler tam olmadu gibi biraz kiloluyum pardesu gibi vucudu toplamiyor

X