Moralim cok bozuk aksamdan buyana agliyorum

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Yine ben herkeze iyi geceler cok canim sıkkın esimle bayram alisverisine gittik o kendisine takim aldi kravatiyla herseyiyle sanki yeniden damat olacakmis gibi neyse canimi sikan o degil zaten bende pardesu alacaktim bir turlu kendime gore bulamadim zaten esimde sinir etti terslemeler yigenlerinin taninda yuksk sesli konusmalar bende birsey almadan ciktim simdi.birtane farece model begendim o biraz gundelik gibi takimin taninda sonuk duracak bide lacivery pardesu var alvinadan onu aliyim diyorum onceki pardesumde lacivert sizce ne yapmaliyim ferace yi alsam cokmu basit olur

Ferace daha çok akşamları giyilince guzel oluyor. Eski feraceler yok çünkü. Hepsi alacalı bulacalı..
Eşinizin kravatı ne renkse o renk birşey alın olmaz mı ?

Ya da o renk eşarp takın. Madem damat gibi oldu sizde gelin gibi olun. :)

Tesekkur ederim sizinde esimin terslemesi cok zoruma gidiyor karsindaki cocuk sanki insanlar bize bakiyor yigenleride.ne yapiyorsun amca dediler
Genelde boyle degılse sorun etmeyın su aralar herkeste var bırseyler
Bu BDV ye bır bakın herkes ya depresyonda ya kayınvalıde sorunu var yada aılesının onaylamadıgı( etnık kokenden mutevellıt ! ) nişanlı sevgili sorunsalı..
Uygun zamanında uygu nbır dılle esınızle ıletısım kurarsanız belki elinde olmadan yapmıştır.Hepimiz benzer seyler yasıyoruz arkadasım..aglayıp harap etmeyın kendınızı ..

nerde o eski bayramlar:) ertık şortlo kotla geziyor insanlar bayramda. öyle takım elbiseler falan kaldı mı? amann boşverin o istediğini giysin sizde üstünüze yakıştırdığınızı giyin gitsin. alışverişte sabrı yoksa sizde onsuz çıkın alışverişe.

Lacivert onunki mavi tonlarda biraz kiloluyum yakismadi hicbirisi bulamadim düzgün birsey bide benim begendigimi o begenmiyor onun begendigini ben begenmiyorum bide kuzenimin dugunu aksam ferace olsa nasil olurki

Yok bazen adama birsey oluyor icinden baska adam cikiyor

Bende dedim yok illa takim alacam dedi benim begendigim ferace

Yahu küçücük şeyleri ne kadar büyütüyorsunuz??? Kaldı ki her dakika konu açmak yerine eşinizi karşınıza alıp, hayatım böyle böyle yapma üzülüyorum, neden yapıyorsun, kırma beni vs diye konuşsanız sanki daha çabuk biter herşey, dertleriniz,ağlamalarınız...

Onun anlayacagini sanmiyorum buraya yazmak iyi geliyor anlatacak kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…