- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Tesekkur ederim sizinde esimin terslemesi cok zoruma gidiyor karsindaki cocuk sanki insanlar bize bakiyor yigenleride.ne yapiyorsun amca dedilerderdiniz bu olsun...Hayırlı bayramlarınız olsun
Genelde boyle degılse sorun etmeyın su aralar herkeste var bırseylerTesekkur ederim sizinde esimin terslemesi cok zoruma gidiyor karsindaki cocuk sanki insanlar bize bakiyor yigenleride.ne yapiyorsun amca dediler
Lacivert onunki mavi tonlarda biraz kiloluyum yakismadi hicbirisi bulamadim düzgün birsey bide benim begendigimi o begenmiyor onun begendigini ben begenmiyorum bide kuzenimin dugunu aksam ferace olsa nasil olurkiFerace daha çok akşamları giyilince guzel oluyor. Eski feraceler yok çünkü. Hepsi alacalı bulacalı..
Eşinizin kravatı ne renkse o renk birşey alın olmaz mı ?
Ya da o renk eşarp takın. Madem damat gibi oldu sizde gelin gibi olun. :)
Yok bazen adama birsey oluyor icinden baska adam cikiyorGenelde boyle degılse sorun etmeyın su aralar herkeste var bırseyler
Bu BDV ye bır bakın herkes ya depresyonda ya kayınvalıde sorunu var yada aılesının onaylamadıgı( etnık kokenden mutevellıt ! ) nişanlı sevgili sorunsalı..
Uygun zamanında uygu nbır dılle esınızle ıletısım kurarsanız belki elinde olmadan yapmıştır.Hepimiz benzer seyler yasıyoruz arkadasım..aglayıp harap etmeyın kendınızı ..
Bende dedim yok illa takim alacam dedi benim begendigim feracenerde o eski bayramlar:) ertık şortlo kotla geziyor insanlar bayramda. öyle takım elbiseler falan kaldı mı? amann boşverin o istediğini giysin sizde üstünüze yakıştırdığınızı giyin gitsin. alışverişte sabrı yoksa sizde onsuz çıkın alışverişe.
Hayir tabiki agladim ama simdi iyiyim sadece esimin terslemesi zoruma gittiSalya sümük ağlamışsın ama gelmiş burda pardesü mü ferace mi lacivert mi bilmem ne renk mi diyosun tatlım? Pek ağlak modda değil gibisin. Dalga mı geçiyosun acaba bizimle? Bak bu da olabilir
Ya onun icin aglamadim tabiki esimin yaptiklari agrima gitti
Allah başka dert vermesin.
Bayramda her zamanki kıyafetlerimden giyeceğim, ayy hiç böyle bir şeye ağlayacak kadar dertsiz kalmadım yaaa ufff..
ferace uzun tunik gibi oluyor değil mi altına pantolon giyiliyor. bence uygundur siz yakıştırdıysanız.Bende dedim yok illa takim alacam dedi benim begendigim ferace
Evet oyle ama esimde hic begenmediferace uzun tunik gibi oluyor değil mi altına pantolon giyiliyor. bence uygundur siz yakıştırdıysanız.
Yahu küçücük şeyleri ne kadar büyütüyorsunuz??? Kaldı ki her dakika konu açmak yerine eşinizi karşınıza alıp, hayatım böyle böyle yapma üzülüyorum, neden yapıyorsun, kırma beni vs diye konuşsanız sanki daha çabuk biter herşey, dertleriniz,ağlamalarınız...Yine ben herkeze iyi geceler cok canim sıkkın esimle bayram alisverisine gittik o kendisine takim aldi kravatiyla herseyiyle sanki yeniden damat olacakmis gibi neyse canimi sikan o degil zaten bende pardesu alacaktim bir turlu kendime gore bulamadim zaten esimde sinir etti terslemeler yigenlerinin taninda yuksk sesli konusmalar bende birsey almadan ciktim simdi.birtane farece model begendim o biraz gundelik gibi takimin taninda sonuk duracak bide lacivery pardesu var alvinadan onu aliyim diyorum onceki pardesumde lacivert sizce ne yapmaliyim ferace yi alsam cokmu basit olur
Onun anlayacagini sanmiyorum buraya yazmak iyi geliyor anlatacak kimsem yokYahu küçücük şeyleri ne kadar büyütüyorsunuz??? Kaldı ki her dakika konu açmak yerine eşinizi karşınıza alıp, hayatım böyle böyle yapma üzülüyorum, neden yapıyorsun, kırma beni vs diye konuşsanız sanki daha çabuk biter herşey, dertleriniz,ağlamalarınız...
bir daha çıkın başka yerlere bakın içinize sinmemiş belliki.Evet oyle ama esimde hic begenmedi