• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moralim çok bozuk 27 haftalık hamileyim eşim askere gidiyor

benimki de erkek.arayacağı saat hiç belli olmuyor ki doğuma gelemez ki şırnak merkezde değil ilçesinde merkeze 85 km yollarda çok fazla mayın döşüyorlar başka bir yere çıkmış olsa gelecekti ama gelemez herhalde sabah magazin proramında kadının bir tanesi doğum yapmış kocası hep yanında oğlu olmuş görünce yine dayanamadım ağladım benim eşim 3 aylık olana kadar hiç göremeyecek dedim kendi kendime neyse onun canı sağolsunda bana yeter senağlamasenağlamasenağlama

üzülme canım sağ salim gelsin de......yalnız sana daha önce de sööledim.o kadar kötü değil öle her yere mayın falan tabii ki sakat yerler ama senin kafanda nasıl bişey var tahmin edebiliorum korkma ve bana güven.........senin doğum ne zaman 3 aylık oluo mu yaaa?ocakta gelmicek mi o da?

üzülme canım sağ salim gelsin de......yalnız sana daha önce de sööledim.o kadar kötü değil öle her yere mayın falan tabii ki sakat yerler ama senin kafanda nasıl bişey var tahmin edebiliorum korkma ve bana güven.........senin doğum ne zaman 3 aylık oluo mu yaaa?ocakta gelmicek mi o da?

benim doğumum büyük ihtimal ekim sonu kasım başı gibi ama ekimin sonunda olur diye düşünüyorum allahtan bir şey olmazsa 2.5-3 aylıkken gelmiş olacak allah izin verirse.senin bebek ne kadarlık olmuş oluyor eşinin geldiği zaman?

benim doğumum büyük ihtimal ekim sonu kasım başı gibi ama ekimin sonunda olur diye düşünüyorum allahtan bir şey olmazsa 2.5-3 aylıkken gelmiş olacak allah izin verirse.senin bebek ne kadarlık olmuş oluyor eşinin geldiği zaman?

benim beklenen doğum 2 ocak inş.o günleri görürüm.sanırım 20 günlük falan olucak inş.

bizim bebeğimiz oldu. ve babamız askerde tabiki gelemedi. orda o çok kötü olmuş, burda ben. onun olmayışı fikri o kadar kötüydü ki. ama minik kızımı kucağıma alınca inş babamız da sağsalim gelir dedim. benim kızım 29 günlük olcak babası geldiğinde. ama askerdekine daha zor oluyo bebeğinin doğumunu görememek. ceylan benim eşimde şırnak silopi de tam sınır ama canını sıkma. inş sağsalim gelirler. o kadar kötü ki onların gelemeyeceğini düşünmek...

bizim bebeğimiz oldu. ve babamız askerde tabiki gelemedi. orda o çok kötü olmuş, burda ben. onun olmayışı fikri o kadar kötüydü ki. ama minik kızımı kucağıma alınca inş babamız da sağsalim gelir dedim. benim kızım 29 günlük olcak babası geldiğinde. ama askerdekine daha zor oluyo bebeğinin doğumunu görememek. ceylan benim eşimde şırnak silopi de tam sınır ama canını sıkma. inş sağsalim gelirler. o kadar kötü ki onların gelemeyeceğini düşünmek...

Allah analı babalı büyütsün darısıda başıma olsun inşallah ne güzel az kalmış eşinin gelmesine resmini gönderdinmi? normal doğummu oldu beni biraz aydınlatırsan çok sevinirim zor oluyor değilmi babası yanında olmayıp ta doğum yapmak.

töbe yarabbim.kıs allah korusun.
inşallah hiç bişey olmadan gelir canım.allah çocuklarına sana bağışlasın. göz acıp kapayıncaya kadar gelir inş.bak stres yapma karnındaki bebekde doğduğunda stres küpü olur ona göre.güzel düşün güzel olsun

stres yapmayın üzüntü etmeyin bebeğe de kendinize de ..insan sevdikleri için endişelenir elbet ama kötü şeyleri düşünüp üzerine çekmenin anlamı yok sonucta ne yazılıyorsa onu yasıyoruz..Rabbime sıgının dua edin bebegınızın hürmetine sag salım dönecektir inşallah eşiniz..siz sadece O'na güvenin yeter..Allah kavustursun hayırlısıyla hem eşinize hem bebeğinize..

yüreğini ferah tut duanı eksik etme sen anasın inşallah duaların kabul olur eşin sağlıkla hayırlısı ile askerliğini yapsın sende hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına al eşinle sevdiklerinle beraber bebeğini büyütmek nasip olsun size....

Allah analı babalı büyütsün darısıda başıma olsun inşallah ne güzel az kalmış eşinin gelmesine resmini gönderdinmi? normal doğummu oldu beni biraz aydınlatırsan çok sevinirim zor oluyor değilmi babası yanında olmayıp ta doğum yapmak.

amin inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın. evet normal doğum yaptım. evet eşinin olmaması doğuma onsuz girmek gerçekten çok zor oluyor. bebeğim doğdu o ağlıyor ben ağlıyorum. doktor gülsene niye ağlıyorsun dedi babası askerde dedim o da çok üzüldü. internetten gördü babası. ona da çok zor oldu. doğuma gece 12 de gittim. sabah 5 de doğdu. benim sesimi duyana kadar orda perişan olmuş. benim sesimi duyar duymaz ağlamaya başladı o da. benim için günler zor geçiyordu ama şimdilerde kızımla uğraşmaktan kolay geçiyor. ama onun hamileyken ve lohusayken yanımda olmaması sıkıntı veriyor. Allahım hayırlısıyla dönmesini nasip etsin de bu günleri sadece bir anı olarak analım. Allah sizi de tez zamanda kavuştursun inş. 12 nisanı daha dün gibi hatırlıyorum sanki günler hiç geçmeyecek gibiydi ama bak bitti sayılır 16 günümüz kaldı. senin için de öyle olur inş.

Back