moralim çok bozuk 27 haftalık hamileyim eşim askere gidiyor

canım benim eşimde şırnak silopi de asker. gittiğinde ben 21 haftalık hamileydim. ve kızımız şimdi 39 haftalık. benim eşim de hiç gelemedi. doğuma da gelemeyecek. benim karnımın şiş halini bile göremedi. gerçekten çok zor geçti günler. Allah yardımcımız olsun. doğumdan sonra onu görememek fikri de ayrıca zor. hamilelik dersen eşin yokken daha zor geçiyor. sanki etrafında kimse seni anlamıyor. 12 nisanda gitti. o günü hiç unutamıyorum. o ağladı ben ağladım. son gece çok daha zor geçti. nasıl sabah olduğunu anlamadım. orda askerlik rahat. gidip gelirken bişey olmazsa inş sağsalim döner. canını şırnak olduğu için sıkma. bunları dağa falan çıkarmıyolar. bizim 35 günümüz kaldı. hayırlısıyla döner inş. senin eşinde inş. benim kaynanamlarda saolsunlar daha bi zorluk çıkardı. günlerim hep stresle geçti. kimse nerde rahatsan orda kal demedi. şu hamileliğin son günleri bile hep stres. eşimin de benim de başımı çok ağrıttılar.

sağol canım söylediğin şeyler beni o kadar rahatlattı ki gerçekten sabaha kadar uyuyamadık bugünde allah izin verirse akşam gidiyor.allahım sabrınıda verir inşallah hayırlısıyla askerliklerini bitirip dönerler ama hamilelikten herhalde daha bir duygusal oluyor insan.

evet canım normal zamanda olsa o kadar kötü olmaz insan. ama şırnak rahat orası için canını sıkma. sen kendi keyfine bak. kendini nerde mutlu hissedeceksen orda kal. Allah yardımcın olsun.

bozma moralini! kötü şeyler getirme aklına!unutma sen üzülürsen bebiş de üzülür. benim eşim de doğuda yaptı askerliğini.ilk önce ben de çok korkmuştum ama batıdakilerden daha rahat bitirdi askerliğini.kısa dönemlere fazla yüklenmiyorlar,merak etme.Allah eşini iyilerle karşılaştırsın!Allah tez zamanda kavuştursun şimdiden!

canım benim rabbim yardımcınız olsun.kocanda duygusal ya şu anda o yüzden öyle söylüyo üzmeyin kendinizi.rabbimin izniyle sağ salim gider döner.dualarım sizlerle.

kiyamam yok oyle morel bozmak bak kocani bebisinle bekleyeceksin yalniz degilsin tabiiki yaninda olsa cok daha guzeldi ama hayatinizdaki bu ayrilik bir sekilde olucakti bebek dogduktan sonra da zor olucakti. oncelikle guzel seyleri cagirin hic kotusunu aklina getirme. Allah' a emanet diye dua et lutfen uzme kendini bak bebisin de uzuluyordur, Insallah hersey gonlunce olur.

Rabbim yüreğini ferahlatsın gülüm..

Kendini üzme demek gerçekten kolay biliyorum Lakin yavrun sen gülümsediğinde yüreği coşuyor;

ağladığında ise huzursuz ve mutsuz oluyor.. Biliyorsun değil mi?

Anne karnında öğrenilmiş bir takım duygular vardır.. Korku;mutsuzluk;güvensizlik halleri gibi..

O yüzden olabildiğince sakin ve dik durmaya çalışalım hım?

Evet kolay değil ; sevdiceğinin en özel zamanlarında yanında olmaması ama unutmamalı ki zahmette

RAHMET vardır.. Allah cc hak ve adalet sahibi;O'nun izni olmadan yaprak dahi kımıldamaz..

O yüzden hayırlısı ile dua edelim de kavuşun birbirinize bir an önce.. Güzel günleri hayal et;bol bol

yaz;içindekileri;rahatlarsın hem anı olur gelecekte..

Ben de 6 aylık hamileydim eşim askere gittiğinde;öyle denk geldi.. 29 gün sürdü ama yine de insan neler

neler hissediyor bilirim..

Tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallah...

hepinize çok teşekkür ederim öyle güzel şeyler yazmışsınızki okudukça içim açılıyor.dün akşam gönderdik babamızı ama o kadar zor olduki artık şafak saymaya başlıyacağız oğlumla.ama içimden ne yemek yemek geliyor nede birşey yapmak birşeyden zevk almıyorum artık allahım bugünleride hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin, allahım bütün askerlerimizi korusun bekleyenlerine kavuştursun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kendını yıpratma arkadasım. olur mu oyle yemek ıstemıyorum falan. bebısını dusun o sımdı senın en buyuk destegın ona ıyı bak kı babası gerı geldıgınde guzel,saglıklı tosun gıbı oglunu gorsun. allahın ıznıyle kavusursun esıne. sen bebekıne dıkkat et,bebekıne de kendıne de dıkkat et. allah butun askerlerımızı korusun...

ceylan 07 benim ogün bağlantı gitti.yolladım eşimi az önce teslim oldu ne zamam arar allah bilir yapayalnız kaldım gece hiç uyuyamadım 5 ay çabucak geçer inş.dediğim gibi dağa çıkarmazlar biraz daha rahat olur korkma hiç dua et.allah hepimize sabır versin inş.zor gerçekten.................................................

kızlar canınızı sıkmayın emin olun onlar bizden rahat. benim eşim şırnakta ve çok rahat. siz kendinizi düşünün. bebekleri strese sokmayın. kadınlık işte kendimizden çok karşıdakini düşünüyoruz. Rabbim sabır versin. bir an önce kavuşmayı nasip etsin

sen kaç haftalık hamilesin eşinin askerliği nereye çıktı birbirimize destek olalım bu zor günlerde

Allah tez zamanda kavuştursun inşallah içinizi ferah tutun çok zor elbette ama geçecek bir şekilde bu günlerde ben de bugün sözlümü uğurladım 6 saattir sesini duyamadım o kadar zor geliyor kii mafoldumben çok şükür kısa dönem sabretmek lazımm :gitme:

sen kaç haftalık hamilesin eşinin askerliği nereye çıktı birbirimize destek olalım bu zor günlerde

ben de 20. haftandayım canım benimki egede ama değişebilirmiş yeri bi de yüksekovada görev yapıo gelince de oraya gitcek yani benim moral de 0!destek olalaım canım ii olur.seni aradı mı gidince hiç?

ben de 20. haftandayım canım benimki egede ama değişebilirmiş yeri bi de yüksekovada görev yapıo gelince de oraya gitcek yani benim moral de 0!destek olalaım canım ii olur.seni aradı mı gidince hiç?

en son bugün aradı mardindeymiş şırnağa götürüyorlarmış sesine o kadar alışmışım ki insan duymadan yapamıyor inan günde 20defa arıyorum belki telefonunu açar diye zaten kendi açınca arıyor ama ne bilim dayanamıyorum yinede allahım hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin senin doğumuna gelir değilmi? eşin bebeğinin cinsiyeti belli mi?

canım canını sıkma gittikten sonra telefon numarası belli olur orayı ararsın. ben eşimle istediğim kadar görüşebiliyorum. içini ferah tut. bebeğini düşün. bu ilk günler zor geçer sonra alışırsın inş.

iyiy gene canım beni de akşam 10 gibi arıo 5 dk ankesörlü tlf dan arıo izin vermiolar cep tlf nuna.gerçekten çok tuhaf oluo günde sadece bi kere duyuyorum sesini akşam 9 oldumu heyecanla onu bekliorum hep bide dinliolar tlf nu ses zor gelio rahat konuşamıosun.doğuma gelir mi bilmiorum 1 hafta izin hepsinin oluo ama askeriye işte belli olmaz işleri inş. ikimizinki de doğuma gelebilir.erkek benimki seninki ne cinsiyeti?

benimki de erkek.arayacağı saat hiç belli olmuyor ki doğuma gelemez ki şırnak merkezde değil ilçesinde merkeze 85 km yollarda çok fazla mayın döşüyorlar başka bir yere çıkmış olsa gelecekti ama gelemez herhalde sabah magazin proramında kadının bir tanesi doğum yapmış kocası hep yanında oğlu olmuş görünce yine dayanamadım ağladım benim eşim 3 aylık olana kadar hiç göremeyecek dedim kendi kendime neyse onun canı sağolsunda bana yeter senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…