canım benim eşimde şırnak silopi de asker. gittiğinde ben 21 haftalık hamileydim. ve kızımız şimdi 39 haftalık. benim eşim de hiç gelemedi. doğuma da gelemeyecek. benim karnımın şiş halini bile göremedi. gerçekten çok zor geçti günler. Allah yardımcımız olsun. doğumdan sonra onu görememek fikri de ayrıca zor. hamilelik dersen eşin yokken daha zor geçiyor. sanki etrafında kimse seni anlamıyor. 12 nisanda gitti. o günü hiç unutamıyorum. o ağladı ben ağladım. son gece çok daha zor geçti. nasıl sabah olduğunu anlamadım. orda askerlik rahat. gidip gelirken bişey olmazsa inş sağsalim döner. canını şırnak olduğu için sıkma. bunları dağa falan çıkarmıyolar. bizim 35 günümüz kaldı. hayırlısıyla döner inş. senin eşinde inş. benim kaynanamlarda saolsunlar daha bi zorluk çıkardı. günlerim hep stresle geçti. kimse nerde rahatsan orda kal demedi. şu hamileliğin son günleri bile hep stres. eşimin de benim de başımı çok ağrıttılar.
ceylan 07 benim ogün bağlantı gitti.yolladım eşimi az önce teslim oldu ne zamam arar allah bilir yapayalnız kaldım gece hiç uyuyamadım 5 ay çabucak geçer inş.dediğim gibi dağa çıkarmazlar biraz daha rahat olur korkma hiç dua et.allah hepimize sabır versin inş.zor gerçekten.................................................
sen kaç haftalık hamilesin eşinin askerliği nereye çıktı birbirimize destek olalım bu zor günlerde
ben de 20. haftandayım canım benimki egede ama değişebilirmiş yeri bi de yüksekovada görev yapıo gelince de oraya gitcek yani benim moral de 0!destek olalaım canım ii olur.seni aradı mı gidince hiç?
en son bugün aradı mardindeymiş şırnağa götürüyorlarmış sesine o kadar alışmışım ki insan duymadan yapamıyor inan günde 20defa arıyorum belki telefonunu açar diye zaten kendi açınca arıyor ama ne bilim dayanamıyorum yinede allahım hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin senin doğumuna gelir değilmi? eşin bebeğinin cinsiyeti belli mi?
iyiy gene canım beni de akşam 10 gibi arıo 5 dk ankesörlü tlf dan arıo izin vermiolar cep tlf nuna.gerçekten çok tuhaf oluo günde sadece bi kere duyuyorum sesini akşam 9 oldumu heyecanla onu bekliorum hep bide dinliolar tlf nu ses zor gelio rahat konuşamıosun.doğuma gelir mi bilmiorum 1 hafta izin hepsinin oluo ama askeriye işte belli olmaz işleri inş. ikimizinki de doğuma gelebilir.erkek benimki seninki ne cinsiyeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?