moralim çok bozuk 27 haftalık hamileyim eşim askere gidiyor

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
merhaba arkadaşlar moralim o kadar bozukki 27 haftalık hamileyim eşim kısa dönem askere gidiyor hemde şırnak uludere andaç karakoluna.bende doğumumu allah izin verirse samsunda yapacam o da gelir çocuğunu görür diye düşünüyordum bırakın görmeyi internetten bile bakamıyacak işin kötüsü de ikide bir askerde şehit olup çocuklarını göremeyen askerler gibi olacakmışım gibi geliyor diyor zaten insan hamilelik te stresli oluyor birde bu sözleri duyunca insanın dahada çok morali bozuluyor.allahım bu zor günlerde yardımcım olsun.allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

AMıN CANIM KALBıNı FERAH TUT. RABBıM KORUR HAYIRLISIYLA. BOŞUNA ÜZÜLÜP BEBEĞıDE TEDıRGıN ETME. ÜZÜLME BıZıDE ÜZME senağlama

Canım allah korusun.Önemlı olan senın bebeĞın Şuanda.bebeıŞın babası askerı gıdıcek gelıcek..hıÇ korkma endıŞe etme.ben 4 yıl gebe kalamadım ınankı acıların en bÜyÜĞÜ oymuŞ.sakın ÜzÜlme bebıŞıde Üzme.ne mutlu sana samsunda yaŞıyorsun benım memleketım orası...eŞınınde gÖzÜ arkada kalmasın evet gıttıĞı yer kÖtÜ.allahıma emanet et.dua et.allah kavuŞtursun Şımdııden..

Canım hayırlısı olsun üzme kendini benim eşimde ben 2.5 aylıkken askere gitmişti kısa dönem olarak zor tabi kolay değil ama sabret bebeğini düşün çok üzülme Allah korusun bebeğe bişey olmasın
Benim kardeşimde şırnak da 8 ay oldu senin eşin bide kısa dönemmiş daha rahat olur üzme kendini Allah sabrını veriyo gerçekten

canım üzülme yalnız deilsin benim de eşim yarın gidiyo kısa dönem gerçi benimkinin yeri güzel çok şükür ama benim de hamilelikle ilgili sorunlarım var eşim hep destek oluodu kanamam oluo şimdi yalnız kalıcam allah hepimize sabır versin eşimize de bebişimize de sağ salim kavuştursun inş.

bebeğimi üzmemek için hep bebeğimle kocama kavuştuğum günü hayal ediyorum başka türlü dayanamıcam çünkü burdan destek olalım birbirimize olur mu?

kendimi en azından doğuma gelir diye şartlandırıyordum şimdi gelemeyecekte gerçekten çok zor bir durum yarın göndereceğiz ama nasıl bir durumda olurum bilemiyorum allahım inşallah sabrını verir.

gittiği yerei de kötü die düşünme biz de yüksekova da görev yapıoruz normalde o kadar korkulcak yerler değil zaten kısa dönemleri dağa çıkarmazlar için rahat olsun canım.

Benim eşimde ben hamileyken kısa dönem gitmişti canım.Hamilelik psikolojisi içinde insan çok olumsuz düşünebiliyor ve gereksiz yere üzüyor kendini çok iyi bilirim.İnan hamileliğinden kaynaklanıyor bu düşünceler.İçini ferah tutmaya çalış,çok dua et,bebişini düşün çok üzme kendini.Zaten kısa dönem çok çabuk gelip geçiyor..opuyorumnanaktan

ben de annemlerin yanında kalıorum yüksekova dan geldik kanamam oldu kaldım burda evime gidemedim çok zor günler geçirdim hala risk var ama artık eşimin desteği olmucak maalesef

bende 8 haftalık oldum bu gün benim eşim bebeğimiz doğduğunda yanımda olucak inşallah ama

doğduktan 6-7 ay sonrada benim eşim gidicek askere kısa dönem yapıcak inşallah bende şimdi o

zamanlar gelince napıcam diye kara kara düşünüyorum Allah ım sabır versin bizlere inşallah

biz işte askerden önce bebeiş düşünmüyorduk ama o gelmek istedi hayırlısı diyelim allah sağlıkla

sıhhatle gidip gelmek nasib etsin tüm askerlerimize bu vatanı bölmeye , huzurları bozmaya

çalışanlarında Allah belasını versin kökleri kurusun inşallah mafoldumben

bende 1,5 ay daha çalışıp izin hakkımı kullanacağım annemin yanına gidip orda doğumumu yapmayı düşünüyorum allah izin verirse 4 ay da öyle iznim oluyor eşimin tam döndüğünde iş başlamış oluyorum.

canım benım uzme kendını allaha dua et hayırlısıyla gıtsın gelsın esın...allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın...

Kötüsünü düşünmesen ya...ALLAH KORUSUN SENİ DE EŞİNİ DE YAVRUNUDA..GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR GEÇİP GİTSİN ASKERLİĞİ VE SANA EVLADINA ANA BABASINA YUVASINA SAĞLIK VE SIHHATLE DÖNSÜN İNŞAALLAH..
KORKMA CANIM...ALLAHIN İZNİYLE HİÇBİŞEY OLMASIN,NE EŞİNE NE DE DİĞER ASKER KARDEŞLERİMİZE...MEVLAM HEPSİNİ SEVENLERİNE BAĞIŞLASIN...O ŞİMDİ SANA NAZ EDİYORDUR ÖYLE ŞEYLER SÖYLEYEREK...ERKEKLER DE NAZ YAPAR ÖYLE DEĞİL Mİ...
GURURLA UĞURLA,KOCAMAN BİR MUTLULUKLA DA KARŞILA İNŞALLAH KOCANI..BOLCA DUA ET VE RABBİME SIĞIN CANIM,İÇİNDEKİ SIKINTIYI ALSIN RABBİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…