- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi esraylmz03
bir yıl altı ayda bir bakar sonra yılda bire döner sanırım.Hayır ailemizde hiç Yok sordu söyledim doktora zaten
Korkulacak birşey yok stres yapmayın,geçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir yıl altı ayda bir bakar sonra yılda bire döner sanırım.Hayır ailemizde hiç Yok sordu söyledim doktora zaten
Çok saolun teşekkürler doktorun söylediklerini kafamda tekrar edip duruyorum zaten koyu bişey çıksa hemen biyopsi isterdi öğle değil mibir yıl altı ayda bir bakar sonra yılda bire döner sanırım.
Korkulacak birşey yok stres yapmayın,geçmiş olsun.
Evet ama benim doktorum 6 ay sonra tekrar bi bakalım dedi o yüzden huzursuz oldumBende de var basit kist diyorlar senede bir ultrasona gidip kontrol ettir durumunu
Önemli bişey olsa söylerdi yani onun gelişimi önemli. Büyüyecek mi diye takip edilecekEvet ama benim doktorum 6 ay sonra tekrar bi bakalım dedi o yüzden huzursuz oldum
Hımmm anladım ağrı falan Yok ben de hiç genel de ağrı oluyormuş bundaÖnemli bişey olsa söylerdi yani onun gelişimi önemli. Büyüyecek mi diye takip edilecek
Tabiki kötü yada şüpheli birşey görseler 6ay gibi bir süre vermez. Zaten doktorlar için kan tahlili değerleri önemli, onda sorun olmadımı rutin kontrole bırakıyorlar.Çok saolun teşekkürler doktorun söylediklerini kafamda tekrar edip duruyorum zaten koyu bişey çıksa hemen biyopsi isterdi öğle değil mi
Yasiniz 50 ustu vs ise o yuzden 6 ay demis olabilir. Yada basitce daha temkinli bi doktordur. Biseyden suphelense 6 ay sonra gel demezdi, korkmayinEvet ama benim doktorum 6 ay sonra tekrar bi bakalım dedi o yüzden huzursuz oldum
Bende de var doktor mantar gibi ürer dedi bi zararı yokmuş bazen ağrı yapıyo sadeceBugün meme ultrasonu çekildim kontrol amaçlı bi belirti Yok ama neyse ultrasonu çeken kadın çok sayıda kist var ama zararsızdır menapozla beraber gider bunlar dedi 2 saat sonra doktor dönecek korkuyorum başına böle bişey gelen var mı
30 yaşındayım ultrason çeken doktor da ole dedi doktorumu çok iyi tanımıyorum özel bi hastanenin baş Hekimi profesör bide ama tabi çok huyunu bilemiyorumYasiniz 50 ustu vs ise o yuzden 6 ay demis olabilir. Yada basitce daha temkinli bi doktordur. Biseyden suphelense 6 ay sonra gel demezdi, korkmayin
Doğru söylüyorsunuz öle kan ver biyopsi şu bu demedi zateb hiçTabiki kötü yada şüpheli birşey görseler 6ay gibi bir süre vermez. Zaten doktorlar için kan tahlili değerleri önemli, onda sorun olmadımı rutin kontrole bırakıyorlar.
Daha 30 yasindaymissin risk dusuk, hoca garanticidir bence .Korkma ama kontrolunu aksatma. Gecmis olsun30 yaşındayım ultrason çeken doktor da ole dedi doktorumu çok iyi tanımıyorum özel bi hastanenin baş Hekimi profesör bide ama tabi çok huyunu bilemiyorum
Çok saol cnmDaha 30 yasindaymissin risk dusuk, hoca garanticidir bence .Korkma ama kontrolunu aksatma. Gecmis olsun
Ben görüştüm. Ayrıca mamografi de istedi doktor. Temiz çıktı.Peki doktora sordunuz mu ben daha görüşemedim doktorla
Çoğu kişide oluyor, genetik yatkinliginiz varsa takip edinBugün meme ultrasonu çekildim kontrol amaçlı bi belirti Yok ama neyse ultrasonu çeken kadın çok sayıda kist var ama zararsızdır menapozla beraber gider bunlar dedi 2 saat sonra doktor dönecek korkuyorum başına böle bişey gelen var mı
Aynen bana da böle dedi hani hep denir ya senede bir gerekiyor diye acaba 6 ayda bir niye dedi diye o yüzden huzursuz oldum bendeBende var üstelik daha 22 yaşındayım. Bende bir ay önce gittim doktora korkulacak bişey yok 6 ay sonra kontrole gel dedi. Endiselenme yani kontrollerini aksatma yeter
Yeni diye 6 ay sonraya çağırıyorlar. Sonra 1 seneye dönüyor. Annemde de var çünkü bende ondan rahatım onun sürecini bildiğim için. Annem artık senede bir defa gidiyor hem ultrason hem mamografi yaştan dolayıAynen bana da böle dedi hani hep denir ya senede bir gerekiyor diye acaba 6 ayda bir niye dedi diye o yüzden huzursuz oldum bende
Doğru söylüyorsun çok kötü bişey olsa hemen biyopsi alalım derdi herhaldeYeni diye 6 ay sonraya çağırıyorlar. Sonra 1 seneye dönüyor. Annemde de var çünkü bende ondan rahatım onun sürecini bildiğim için. Annem artık senede bir defa gidiyor hem ultrason hem mamografi yaştan dolayı