• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuldu kötü bişey midir

Çok saolun teşekkürler doktorun söylediklerini kafamda tekrar edip duruyorum zaten koyu bişey çıksa hemen biyopsi isterdi öğle değil mi
Tabiki kötü yada şüpheli birşey görseler 6ay gibi bir süre vermez. Zaten doktorlar için kan tahlili değerleri önemli, onda sorun olmadımı rutin kontrole bırakıyorlar.

Bugün meme ultrasonu çekildim kontrol amaçlı bi belirti Yok ama neyse ultrasonu çeken kadın çok sayıda kist var ama zararsızdır menapozla beraber gider bunlar dedi 2 saat sonra doktor dönecek korkuyorum başına böle bişey gelen var mı
Bende de var doktor mantar gibi ürer dedi bi zararı yokmuş bazen ağrı yapıyo sadece

Yasiniz 50 ustu vs ise o yuzden 6 ay demis olabilir. Yada basitce daha temkinli bi doktordur. Biseyden suphelense 6 ay sonra gel demezdi, korkmayin
30 yaşındayım ultrason çeken doktor da ole dedi doktorumu çok iyi tanımıyorum özel bi hastanenin baş Hekimi profesör bide ama tabi çok huyunu bilemiyorum

30 yaşındayım ultrason çeken doktor da ole dedi doktorumu çok iyi tanımıyorum özel bi hastanenin baş Hekimi profesör bide ama tabi çok huyunu bilemiyorum
Daha 30 yasindaymissin risk dusuk, hoca garanticidir bence .Korkma ama kontrolunu aksatma. Gecmis olsun

Bende var üstelik daha 22 yaşındayım. Bende bir ay önce gittim doktora korkulacak bişey yok 6 ay sonra kontrole gel dedi. Endiselenme yani kontrollerini aksatma yeter

Bugün meme ultrasonu çekildim kontrol amaçlı bi belirti Yok ama neyse ultrasonu çeken kadın çok sayıda kist var ama zararsızdır menapozla beraber gider bunlar dedi 2 saat sonra doktor dönecek korkuyorum başına böle bişey gelen var mı
Çoğu kişide oluyor, genetik yatkinliginiz varsa takip edin

Aynen bana da böle dedi hani hep denir ya senede bir gerekiyor diye acaba 6 ayda bir niye dedi diye o yüzden huzursuz oldum bende
Yeni diye 6 ay sonraya çağırıyorlar. Sonra 1 seneye dönüyor. Annemde de var çünkü bende ondan rahatım onun sürecini bildiğim için. Annem artık senede bir defa gidiyor hem ultrason hem mamografi yaştan dolayı

Back