• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuldu kötü bişey midir

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Bugün meme ultrasonu çekildim kontrol amaçlı bi belirti Yok ama neyse ultrasonu çeken kadın çok sayıda kist var ama zararsızdır menapozla beraber gider bunlar dedi 2 saat sonra doktor dönecek korkuyorum başına böle bişey gelen var mı

Ben:rapci: ben de de malesef bı tane büyük bir kaç tane de küçük kistler var. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bana doktor ilerde bebek emzirirken geçer dedi. 26 yasindayim. Ama senede bir mutlaka kontrol ultrasonu cektiriyorum herhangi bir değişiklik var mı diye

Korkulacak bir şey yok demişti bana doktor, bir çok bayan da var ama baktirmadiklarindan bilmiyorlar genelde herkes de oluyor demişti bana

Ben:rapci: ben de de malesef bı tane büyük bir kaç tane de küçük kistler var. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bana doktor ilerde bebek emzirirken geçer dedi. 26 yasindayim. Ama senede bir mutlaka kontrol ultrasonu cektiriyorum herhangi bir değişiklik var mı diye
Bana da çok kist var çok küçük ama dedi doktor daha aramadı bekliorum ama

Bana da çok kist var çok küçük ama dedi doktor daha aramadı bekliorum ama
Benim bı tanesi büyük ondan dolayı senede bir kontrole çağırıyor mutlaka, herhangi bir değişiklik olursa diye. Üç senedir kontrol ettiriyorum her sene

Kotu huylu olup olmadigini anlayabiliyorlar. Seklinden, buyuklugunden.. Ben de var ama basit kist adi altinda. Uzulmeyin kotu bir sey olsa soylerlerdi zaten.

Geçmiş olsun . Benim annemde çıkmıştı sonradan biyopsi oldu Parça alındı kötü bşy çıkmadı ama

Bugün meme ultrasonu çekildim kontrol amaçlı bi belirti Yok ama neyse ultrasonu çeken kadın çok sayıda kist var ama zararsızdır menapozla beraber gider bunlar dedi 2 saat sonra doktor dönecek korkuyorum başına böle bişey gelen var mı
Bende de var .Emzirdikten sonra miras kaldı . Korkulacak bir şey değil

Ben varım.. Meme küçültme ameliyatı öncesinde yapılan tetkiklerde gözüktü.. Çok kişide olur özellikle meme dokusu büyük olanlarda dedi.. Ameliyat sırasında denk gelip alınan kistlere de patolojik inceleme yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.. Endişelenicek bi durm olduğunu sanmam.

Ben de bir kaç hafta önce ultrason çektirdim. Bolca kist varmış. Bir çocuk emzirdim. Meme yapım da küçük sayılır. Neye göre oluyor bilmiyorum ama senede bir kere ultrason çektirmem gerekiyor. Korkulacak birşey yok.

Benimde var fibrokist ve ağrı yapıyor ilaç kullanıyorum bu nedenle korkulacak birşey yok. Düzenli kontrollerinizi yaptırdığınız sürece kötü birşey olmuyor.
İki kadından birinde var malesef,vücudumuzun sentetik ile savaşı.
Sütyenlerin neden olduğu yazılı çoğu yerde,taksan dert takmasan dert bir icad

Doktor aradı şimdi şu an kötü huylu değil bu kistler ama 6 ay sonra tekrar ultrason çekilelim dedi 6 ay çok kısa değil mi ya bişeyden mi şüphelendi acaba

Doktor aradı şimdi şu an kötü huylu değil bu kistler ama 6 ay sonra tekrar ultrason çekilelim dedi 6 ay çok kısa değil mi ya bişeyden mi şüphelendi acaba
ailenizde kanser olmuş hasta varmı,ben annemi kanserden kaybettim şimdide teyzem meme CA o nedenle şimdi 3 ay,birşey çıkmazsa 6 ayda bir ultrasonla bakılmam gerektiğini söyledi doktorum.
Ailede kanser hastası yakını olmayanlar sanırım yılda bir oluyor.
Tedbir herşeyden iyidir,stres yapmayın.Doktorlarda kötü bişey olmasın diye dikkat ediyorlar

ailenizde kanser olmuş hasta varmı,ben annemi kanserden kaybettim şimdide teyzem meme CA o nedenle şimdi 3 ay,birşey çıkmazsa 6 ayda bir ultrasonla bakılmam gerektiğini söyledi doktorum.
Ailede kanser hastası yakını olmayanlar sanırım yılda bir oluyor.
Tedbir herşeyden iyidir,stres yapmayın.Doktorlarda kötü bişey olmasın diye dikkat ediyorlar
Hayır ailemizde hiç Yok sordu söyledim doktora zaten

Back